lite update här va


hej. som ni ser gör jag mitt allt för att få ihopskrapat ett inlägg. nu har vi igen lite extra lång lunchtimme, som några gånger redan har sträckt ut sig till 2 timmars långa lunchtimmar, så jag fick möjlighet att smyga mig på skolans dator och skriva så att ni har nåt att läsa kära vänner.

nytt idag då? intervju igår med Norrköpings lokala tidning, köpte tidningen idag, bilden var rent ut sagt hemsk. men jag tänker beställa bilden ändå, så jag har något minne. idag cupfinal, som jag får följa med från sidan.. tyvärr.

och såklar får man inte kopierat bilden hit, great. men om ni vill läsa så kika här! (det kan vara en annan bild, men ni kan se den andra också)




har en svår period framför mig, men man måste även spela svåra perioder.


jaha okej. fick tillgång till dator nudå. woho. ska ge er en kort sammanfattning av helgen, veckan vart inte så intressant.

fredag: ledigt, ifk-herr match, hänga med e
lördag: kolla ifk-dam match, pga oklara papper, målfyrverkeri! senare ut å äta me mamma å pappa. sista kvällen
söndag: fick spela med LFC Wildcats i Linköping, de va skoj! mamma och pappa åkte hem, ensamt. ringde runt till dom mest saknade då saknaden smög sig rejält på en. blev ett misslyckat samtal och ett lyckat. senare hängde jag lite med e och såg på film.

idag är det dags för träning.


information


att få internet igång tar längre än väntat. orka stå ut en stund till. allt är bra. tränat och gått i skola. träningarna är helt underbara. christa: bilder kommer! det har vart regnigt här, men de e ok. tog en promenad med erik igår. nu ska jag äta och småningom träna. shuuu


första skoldagen

hej, update här från norrköping!
idag började skolan och jag har kört två träningspass med IFK Norrköping. det har gått himla bra och jag njuter av fotbollen som aldrig förr!
hade första skoldagen idag, träffade på min nya klass och FG tjejerna. har haft riktigt kul, spontan åkt spårvagn och ätit tillsammans, och lirat lite i korridoren.
har redan fått goda besked, ni får höra dom senare!
jag saknar er där hemma, men jag mår bra här, stortrivs än så länge!
har ett mysigt rum på högsta våningen, med ett tjockt fönsterräck, dit ska jag laga en myshörna! bilder får ni se senare då jag har egen bredband, lånar johannas nu.
ha det bra där hemma, hörs!

all days i think about you


jagvetinte. jag har en himla hård beslutsångest. jag vill inte visa att jag bryr mig. för då "vinner" du. jag klarar mig. i gotta find someone new. och jag ska. nångång, inte nu.

livet är framför mig, jag får leva min dröm. nu är det dags och göra det och skita i allt som varit!

godnatt

 


Rissne is da place to be


vart en svän till ingarö, sett björn borgs och markoolios hus. jättecoolt.
tog en tur till järfälla, kolla lite hockey och fotboll.
kom till rissne, tog en powernap, sen börja festen liksom.
ska småningom och sova, imorgon ska vi köra efter nyckeln och sen får jag träna för första gången där nu denna gång.
på måndag börjar skolan. känner mej inte så nervös ännu. vilket är rätt bra!



bjyssar på denna heting. snabba cash, den ska ni kolla! och DRÄGLA!


i love sthlm


vi anlände till stockholm 06.15 lokal tid (svenskt alltså) och cruisade runt på stockholms gator. södermalm, slussen, östermalm, djurgården, allt. pappa visade ställen han bott på förr och en massa.
jag kan inte säga annat än att jag älskar stockholm. upp över mina öron är jag förälskad i den här staden. jag ska bo i östermalm då jag är stor! det bestämde jag fan. gäller att skaffa ett bra jobb nu bara nångång i livet så man har råd att köpa lägenhet därifrån. eheh....
nu sitter jag hos våra släktingar i ingarö. snart ska vi åka mot sundbyberg och rissne, sen till järfälla för att kolla på lite hockeyträning. kvällen och natten spenderas i rissne, och imorgon ska vi åka till norrköping. på kvällen ska jag få vara med på mina första träningar med IFK, och det är lite spänt.
nu ska jag och leka lite med småkusinerna. puss


last goodbye liksom.


jag ska inte göra det här tragiskt. det är ju trots allt inte så att jag ska dö eller försvinna förevigt och absolut inte komma tillbaka. jag har min familj här, min rötter här, jag finns, men jag är ute i den vida världen. strävar efter att nå mina drömmar. jag kommer sakna varenda kotte helt otroligt mycket, men jag är verkligen också glad att jag slipper det här och får en fresh ny start till allting. i won't blow it this time.

jag lämnar det här stället, klokare, mognare och "vuxnare" än jag nånsin varit. jag har lärt mig en massa här som jag kommer ha nytta av i framtiden, men jag kommer lära mig så mycket mera i livet också.

vi ses, och jag hoppas ni kommer ha det otroligt bra, för det kommer jag ha!
vi ses och hörs, och läs gärna vad jag kommer vara med om i kära svenneland.

pussåkram


MIN ROCKARBRUD




snabbvisit på sjukhuset, sen kafi med underbaraste felicia. pusi

 


i just wanna set you on fire so i don't have to burn alone, then you know where i'm coming from




denhär låten passar utmärkt i denhär situationen.

mat ska inhandlas




nu ska jag kila till butiken och köpa mat, och laga matsäck till oss.
har ännu femhundraelva saker att göra!
småningom ska jag slänga in mitt sista inlägg i Finland. visa er mitt tomma rum och då får ni tyvärr inte så många inlägg på några dagar. att fixa allt i ordning och få mej på fötter i nya landet prioriteras nu och det är viktigast. men ni kan väl ändå kolla in och se om ja lyckats få nåt skrivet?

nu, butiken!

 


fredag


packa skor, små saker och sånt
köra till sjukhuset
kafi med felicia
laga matsäck
vänta på pappa
packa in bilen
köra iväg....




-


det tar så sjukt att märka att det här inte ens berör dig.
så nu känner jag verkligen att jag har slösat all min tid.


ja, om du verkligen skulle känna som du sagt.
från och med imorgon lever jag min dröm.
och dit hör inte mitt förflutna.
dit hör inte du.


godnatt.


CHRISTA MIN ÄLSKADE VÄN




Denna underbara tjej, min bästa vän, mitt allt, kom just förbi med en väldigt söt present åt mig. Jag blev "befallen" att se den först då hon åkt iväg. Så då dörren stängdes och Christa försvann mot bilen, sprang jag till mitt rum och väntade tills dom kört iväg, helt för säkerhetsskull så att oturen inte följer med mig.

Presenten du gav mig var absolut den sötaste och finaste nån kan ge mig. Satt mig ner och bläddrade sidorna framåt, skrattade åt dina texter och våra bilder. Ingen får mig skratta som du. Ingen förstår mig på sättet du gör. Ingen är så nära mig som du. Och jag kommer nog aldrig nånsin trivas med någon så bra som jag gjort med dig.

Och du har rätt i vad du säger, det här är inte farväl. This is just a "see you soon". Vi kommer absolut ses igen, och höras massvis, för du är den absolut viktigaste människan i mitt liv. Du ska komma och hälsa på mig och jag kommer hem till Vasa, och då ska vi spendera awesome time together!

Du är alltid välkommen till mig. Var mitt hem är, där är även ditt hem.
Du har hjälpt mig igenom allt, under den svåraste tiden i mitt liv lyssnade du på varje ord jag hade att säga, och hjälpte mig.


Jag vet inte heller vad jag ska skriva mera hit nu, men du vet hur otroligt mycket du betyder för mig och kommer alltid att göra det! Jag hoppas du får det riktigt bra här hemma i Vasa, och som jag sa till Sofia:
"Sköt hockeyfrusäsongen bra!"
Kommer sakna att se på matcher med dig.
Men vi hörs! I'll be back before you know it.




I'll see you soon, then.


Tanya



i'll get by without your smile and i'll get through without you


huhhuh. stress.



före/efter

FÖRE




efter?





alltså, väldigt mörkt på bilden, och lite kortare... är inte riktigt sådär mörkt i verkligheten, lite ljusare, men det jämnar ut sig lite sen då man tvättat det några gånger.





morgonkafi?


idag är det dgas för frissa då. om en timme.
ska ta och käka lite frulle, och sen sticka iväg.
skulle vara skönt att fara via waynes på en chai,
men jag tror det får vara denna gång.
jag ska ju möta upp felicia på morgonkafi imorgon.



dagens låt




dagens låt blir en låt som sedan länge blev utspelad på min ipod, men som jag återigen har förälskat mig i. Real as it gets av Jay-Z och Young Jeezy. välkommen till min "gilla-lista" igen!

nu ska jag ta och kolla lite snabba cash, äta en god kvällsmål och så småningom somna. imorgon har jag en hel del att göra. bland annat frissa och lite småsakspackning, samt packning av byxor och mera planering av vilka kläder jag ska ha på båten, i stockholm etc. hur varmt kommer det månne vara?

så ni ska ha en gemytlig onsdagskväll, för det kommer jag ha. med film och te. mys
godnatt

 


frustration


blev ingen carwash heller. surfade in på blocket och började kolla på bäddsoffor av mammas begäran. hittade 2-3 snygga, ringde upp... aha, sålda. man måste alltså vara snabb om man ska ha en bra bäddsoffa. kanske det bara vore enklast att köpa en ny?
om en timme är det dags för träning, måste komma ihåg att ta en lite större vattenflaska med denhär gången.


carwash




ska överraska mami och papi nu med att dammsuga bilen. och annars också rena den litegrann. men först ska jag äta karelsk pirog. det var längesen man åt sånt...

 


två dagar kvar

positivt med att gå i gymnasie i sverige: gratis skolböcker

jag tycker lite synd om dom som har spenderat hundralappar på böcker, det kunde ha varit mitt öde också.
ska slänga i mej en bulle och ta mig till hvc. packa ner byxorna, och skorna? tvätta lite kläder kanske.
hade en sjukt underlig dröm inatt. den fick min pappa att skratta. första gången han har skrattat sådär mycket åt mina grejjer.
nu ska jag dra mig.


nighty


dags för lite kvällsmål och glass. sen småningom i sängs och sova och vakna upp till onsdagen, näst sista dagen i stan. hoppas ni tål med alla angst inlägg ni kommer få läsa dessa dagar, för att nu känner jag hur ångesten småningom börjar ta över emellanåt.
så vi hörs imorgon. godnatt


skönast






då man absolut inte har lust att prata med nån alls, bara sluta bort omgivningen och ta sig till sin egna värld och slappna av är den här låten absolut bästa man kan lyssna på.


another heartbreak story

Tumblr_l7b8gxel5u1qbk8nxo1_500_large


nu måste jag göra det bästa av situationen, tänka positiva saker om situationen och ta det lugnt. jag ska inte göra samma misstag om som jag gjorde under min förra break-up story, och jag får ta i varje fall lite mera distans till allt den här gången. problemet med den här gången var att allting var nästan perfekt och jag måste lämna det.
i wish i had your attitude donata, dendär coola 'livet går vidare'-attityden. jag är så himla känslig av mig.




3


<3

läkarbesöket var en flopp. satt där och lyssnade på utskällning och försvarade mig med något. tack och lov att jag slipper henne. 2 år läkarbesök som inte gett mig nånting. bara omotiverat mig desto mera.
nu ska jag göra nånting skoj. hejdå

I'M FUCKING TORN APART ALREADY. I SHOULD GET OVER IT.

Z213202109_large


jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. jag vill. inte?

 


communication


kommunikation med dig är det svåraste jag vart med om.
det är en del som måste fungera i ett förhållande.
men jag gillar dig alldeles för mycket,
och jag vill inte riktigt släppa taget om dig ändå..


we love alan



jensku bensku skickade denna till mig
gud vad jag kommer sakna henne och våran dumma humor

 


-_-'


jag är tröttast i hela världen just nu! var på träning, som var ganska passligt jobbig och efter det kom min söta chribs hit. fick alla tröjor nerpackade, nu är det bara byxor och träningskläder kvar!
det svåraste med packningen nu just är att man lite är tvungen att planera vad man ska ha på sig då man ännu är kvar här, och vad man ska ha på sig på resan och så vidare, men allt ordnar ju sig.
idag har jag verkligen kommit underfund med vad ja ogillar, nästan hatar. alla fjortisar på stan som just har börjat skolan, som beter sig töntigt och inte har nån stil alls. varför? det är så jävla jobbigt att lyssna till somliga fjortisars storyn, liksom vissa är så jätte fräcka och vissa är helt... ja, vad ska man säga, töntiga? sen kunde man ibland bara skratta åt deras öga till att matcha plagg.. herregud.
ja och en till sak. härmisar.
förlåt för lite dissigt inlägg, men jag är trött och känner mej för att avreagera lite.
tack för ikväll och godnatt.



cheap monday


jag känner mej så himla utvilad. men nu så sitter man här och tänker som varje dag på sommarlovet innan man hade sommarjobb: vad ska jag hitta på idag?
svaret är enkelt. idag ska jag börja med att clean out my closet, gå ut med hundarna, ta en runda på stan, träna och träffa christa, som kommer och hjälper mig. jag tror jag i varje fall börjar dagen med frulle och att gå ut med hundarna. pöss


dr.martens




svar till hanna: jag har beställt mina dr.martens (svarta skorna uppe på bilden) från brandos.fi.
en nätsida med en massa skor som man kan beställa och så vidare!


bara ännu ett kliv, bara ännu ett steg, det handlar om ditt liv du får aldrig vara feg, för det du inte dör av blir du starkare av och trots livet e en bitch det e bara ännu en dag.


giorgio



vistades en lite längre tid hos min tränare. pratade om allt möjligt mellan himmel och jord. mysigt var det. fick lite glass i magen också! det var så himla gott. och lite kex.
tror jag ska ta tidig natt idag, känner mej väldigt trött. imorgon är det måndag. starten börjar närma sig.




-


nu ska jag och besöka min tränare.
hoppas han har kokat kaffe och serverar glass.
lateeer fellas


love is tearing me apart


du är så sjukt söt. så underbar.
livet går vidare. men tyvärr skulle jag stanna kvar.
för du är så otroligt fin, det finaste jag har.



140810
















rovaniemi.


5



5 dagar tills jag lämnar denhär staden
6 dagar tills jag befinner mej i sthlm
7 dagar tills jag är i mitt nya hem
8 dagar tills skolan och träningarna börjar


hmpfh


match igår i rovaniemi. sista, tack och lov. den gick inte så som väntat. men sånt är det ibland.


16



imorgon: 16h i bussen för att spela 2x45min
söndag: troligen bästa dagen på länge =)


syster yster










var och photoshootade med syster. laddar upp bilder på söndagen. håll utkik mina vänner!

 


photoshoot







konstens natt

igår konstens natt. här får ni 4 bilder jag knäppte.





 


dessa drogas dagligen




och några tiotal till. jag rent ut sagt har börjat älska eminem.

 


we all are miracles, wrapped up in chemicals

är på något sätt hungrig. tror jag ska något riktigt ordentligt och gott att äta.
var som sagt domare till små knattar. helt okej. tjänade 5€ på det. woho.
på tal om pengar fick jag något brev från min arbetsplats, och jag kommer få mycket mera lön än vad jag hade räknat. coolt. och det behövs!
imorgon är det konstens natt. legendariskt. min kanske sista konstens natt för en stund.








konstens natt -08

 


onsdag




idag är jag väldigt trött. jag vaknade igen 7.30 så jag hade en halvtimme tid på mej att äta frulle och ta mej till jobbet. samt klä på mej. jobbdagen gick ganska trögt, har börjat osocialisera mej med att lyssna på musik hela tiden. sen kan jag ju inte sluta påminna mej själv att det bara är två jobbdagar kvar, vilket får dagen att kännas längre.
mina skor borde komma imorgon. gissa vem som är happyface då? hoppas dom bara är i rätt storlek så jag inte behöver skicka dom tillbaka. då skulle humöret krascha.
idag ska jag vara domare till små knattar tillsammans med malin och sofia. sen är det träning. sen ska jag försöka koppla av på kvällen och somna tidigt!

 


memories


till vissa människor känns det så jävla lätt att säga hejdå till och lämna dom. det är som om dom inte skulle ha betytt någonting, nånsin, fastän man haft minnen med dom.
men domdär några få, som lyckats sprida sin positiva energi och sin kärlek till mig, och lyckats göra sig själva oförglömliga i mitt liv, får mig att vela stanna, och förlänga tiden här även om det inte vore värt det. vissa har behandlat mej som en vän och vissa inte, men er värde har ändå inte sjunkit hos mej.
ni alla har varit viktiga på era sätt, men jag har tyvärr bara lärt känna efter vem det löns hålla i. ni är guldvärda allihopa, till vissa mera och till vissa mindre och ni har gett mig guldvärda minnen, men en sak till en annan har väl lett till att vi har växt ifrån varandra och inte är lika nära varandra mera.

här kommer några bilder upp på människor jag fått fina minnen av. har lite knappt med tid så det kommer mera bilder sen.
















dagens...

...outfit&face:










...mysigaste väska som jag kunde ha köpt:



rosa fjällräven. naww


...vem-jag-mötte-på-stan:




... sad /slash/ stressface:




som ni ser hade jag kallt idag. tyckte vädret var så pass svalt så jag tog min (systers) vinterhalsduk på mej. det var mysigt. men det blev varmt inomhus. nu ska jag skriva någon engelska grej. argh. palla.



lira boll


jag hade kameran med mig på min citytrip. bilder kommer genast efter träning! nu ska det alltså liras. as usual. hejsvej!


sista jobbvecka dag 2


update från jobbet. tiden har gått ganska så snabbt. det är en och en halv timme tills jag ska laga i ordning eftermiddagskaffet och efter det brukar tiden gå väldans snabbt. allt är riktigt fint idag, har börjat droga eminem och alla möjliga kämparlåtar plötsligt. och idag kom dendär "jag-vill-inte-fara" känslan för första gången innan flytten. man börjar småningom inse att det är dags.

ska fortsätta med jobbet. tjoo


jag föll för dig mer än jag själv trodde


my room's a mess. and my head is pretty messed up too. see, i don't know how i feel about everything so i broke up with you. i didn't feel myself that important to you, when you said you don't have any time for me - so i figured out something fastly, decided to let us be. now i'm confused and don't know what to say, to get you back, even for one night. i slowly realise, that i really didn't want to do that, i just wanted to hold on tight. honestly, you're the one who brought me back to life. i was deep down in hell until you came in to my life. you learned me how to love again, set my emoitons on fire. i didn't feel so low anymore, you really took me higher. what we had wasn't perfect, but what you gave to me was the most beautiful i could get. i was too closed, didn't show how much you really meant for me, but i never regret the first time we met. i made it unperfect, and i'm so sorry. but you should know, my feelings for you are still strong, so don't you worry. i'm having a tough time dealing with what i did to you, and thoughts about holding you in my arms doesn't make that easier. i just wish that i'd never had fallen inlove with you, or that i just could have stop this earlier. it feels so bad right now, feels like i never will get over you. it feels like you're stuck on my mind for a long timg from now on, and i think that's true. i know you probably hate me right now, or you just want to forget me. but i understand you. i don't know what to do, i want one more night to be with you. i wan't to show you how much you mean to me, but i don't know how. i guess i just have to figure that out. honey, i love you. i really do. if i wouldn't, i wouldn't have cried for you tonight. i wouldn't have cried for the stupid decisions i've made. i'm so angry at me. but i will try. one last time. to be with you. i will try. because i love you.



trodde aldrig jag skulle gråta över en till innan idag. jag vill aldrig göra det igen.


jag vill bort. nu. 







godnatt

Where was you when I fell and needed help up? - You get no love.




dagens drog. eminem ger liksom såndär kämparattityd. me like. me love.

 


dripp dropp


idag är det regnigt. igen - när ska den sista solen börja komma fram? det känns seriöst redan som höst. vissa börjar redan skolan imorgon. fyfan stackars dom.
tänkte ta en titt i stan, men vet inte om jag orkar mera, var jävligt taggad för det en stund sedan. så nu blir det väl chill enda tills jag ska och träna! senare ikväll ska vi med vårt förra lag till rax. mysigt.



en gammal goding.


filmmaraton

Robert-pattinson-remember-me-8-1-10-kc_large


idag hade jag trefilmsmaraton. kollade först remember me, en sjukt bra film enligt mej. sorglig var den också. i slutet ryste jag... fick kalla kårar och tårar i ögonen och allting. fyfan.
andra filmen var vicky cristina barcelona, som var helt konstig. helt sjuk.
tredje var dear john. underbar som alltid.
nu ska jag sova. imorgon är första dagen för sista jobbveckan! skönt.


svar på tal


SVAR TILL jyddon i hyddon: janå att he sku få! haha... nu känns he jävla tunnt... :(

SVAR TILL linn: jag beställde dom från brandos :)


________________________________________________________________________


nu känns mitt hår jävlit tunnt. och det är inte alls kul! nåväl, jag har frissa snart så det blir väl bättre då man får klippa det lite jämnare. jag tappade så mycket hår så det skrämde mig. ush, jag svär att jag aldrig nånsin igen tar sånadär flätor igen!


flätorna är borta!


det tog en hel lördagskväll och en hel söndag för att få bort dom.
slutresultatet är typ AFRO, alltså dethär:







haha. nu ska jag ta en rejäl hårinpackning!

 


what's one year apart after two weeks like that together?


bloggar lite från mitt söndagsfirande. har spenderat söndagen med frulle och flätöppnande hos christa, senare flätöppnande samt filmmaraton hemma hos mej. sätter kanske upp en bild på hurudant lejon jag har blivit men nu ska jag fortsätta kolla på film. dear john e next one. och hur många gånger har jag sett den filmen?


vit å blå, IFK


vi vann idag. och herregud så otroligt bra det kändes! jag suckade av lättnad efter matchen. det kändes så himla bra! kändes som att vi inte skulle ha vunnit på en stund, fast vi ändå har gjort det. härligt tjejer!

ikväll ska jag till christa, mysa och käka godsaker. och jag tror jag ska öppna mina flätor ikväll =)

kockade just. eller kockade och kockade, lagade sallad me halloumi ost. och det var så fruktansvärt gott! halloumi ost är ganska saltigt så det passade med salladens neutrala smak. halloumi ost är också bra att äta efter matchen så får man garanterat inga kramper. speciellt då det är varmt.

nu ska jag kila, tjoo!


3

Xetra Sheer Cardigan, Vintage Backpack, Zara Blouse
H&M Shirt, Zara Shorts, Topshop Wedges
American Apparel Tri-blend Cardigan


nattmusik




det är alltid lika kusligt att vara ensam hemma




japp ni läste rubriken rätt. mamma och pappa har lämnat mej ensam hemma med en söndrig diskmaskin, en 20 lapp och en massa grönsaker. tråkigheten tar kål på mej redan och jag känner dendär kusliga känslan att nån ser på mej. får se om jag alls kommer mej i sängen inatt, och får sömn. man får väl hoppas...


DR. MARTENS


nu gjorde jag det. klickade hem ett par svarta 10 håliga dr martens! är happyface nu, kommer säkert störttrivas i dom nu i höst/vinter! åh, nu längtar jag till vintern!

Kengät - Dr Martens: 1490 | Parikuva




underbart.

fredag! woho


FREDAG IDAG! jaaa! känns så bra just nu.
idag har jag på programmet träning, inleda ishockeyskådarsäsongen och fredagschillari med film!
jag och chribs ska skåda Sport B1 match mot vet inte vem.
nu ska jag småningom dra mej på träning!

hörs senare

1 kg gooodis


ah, min dag är räddad. köpte 1 kilo godis från citymarket, för 4,90. inte farligt inte! satt vid korsholm med robin och talade. eller, vi talade inte så hemskt mycket, skämtade mest om saker och ting och skrattade åt fåniga tönterier. så en mysig torsdagkväll har jag haft!
nu ska jag ta natten och imorgon påbörja fredagen med jobb! jag vill ha stormen tillbaka inatt, det var såååå mysigt!

godnatt


just so you all know....


jag märkte för min förvåning att jag började äta godis här för någon dag sen på jobbet. i förrgår kanske. i all min stess så bestämde jag mig att sätta en godsak i käften. och det gjorde jag. min godisstrejk höll i 7 månader. och nu har jag tvångstankar att börja igen. då bestämde mig för att sluta äta godis. och äta då jag har lust. halväta godis kan man väl säga? halvstrejka? nåja.



ett meddelande skulle göra allt betydligt lugnare




inatt stormade det som fan liksom. som om ni andra vasabor inte skulle ha märkt det. hehe... jag låg där och smågrät för mej själv. stormen var så mysig och jag saknade visst någon att hålla om. dessutom lyssnade jag på alldeles för sorglig musik för tidpunkten. ush.
jag märkte just att jag har blivit lite blekare. och att jag borde ta mej ut i solen och steka lite. men då man jobbar orkar man helt enkelt inte göra nåt annat än vila då man kommer hem. men jag kunde göra det ute också... fan. känner mej lite sådär att jag orkar inte vara riktigt brun det här året. får väl vara det nästa år istället då.
dagens är alltså träning. imorrn är det redan fredag. kommer ihåg då jag för två dagar sedan tänkte "fan, de e ju ren onsdag imorgon" och nu är det fredag. fan vad sjukt.
nu ska jag äta

 

 


old times








































gamla goda tider... vad tycker ni om pannluggen där lite högre upp på bilden? ska jag klippa så?


remember me


Tumblr_l6n4bwwnoc1qa9c5lo1_500_large


Tumblr_l6mwtxrdco1qa2vz6o1_500_large


Robert-pattinson-remember-me-8-1-10-kc_large


blir typ liten snutt av remember me. (sista bilden)
sen ska jag ta natten. och ta min ipod och lyssna på klagosång
godnatt


bestämmer du nånting, ångrar du dig. ångrar du dig, blir du ledsen och arg. blir du ledsen och arg blir du svag. blir du svag behöver du kärlek. behöver du kärlek, måste du kämpa för att få den tillbaka.

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig Men sängen känns så stor här utan dig. Jag undrar hur du mår, Och om du tänker på mig nu, I mina tankar finns det bara du. Och jag vet, jag vet Att jag inte fungerar utan dig. Men jag vet, ja jag vet Att allting kommer ordna sig Om jag får somna brevid dig. Dagen är okej, men på natten blir det svårt, Ensamneten slår emot mig så hårt. Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel. Jag känner mig så obekväm och stel.


åh.

fan, vad ska jag ta mig till? framtiden närmar sig, jag vet inte vad jag vill eller hur jag ska klara mig. jag önskar att jag kunde se vad jag är om 10 år. kunde veta om jag skulle le eller om jag kanske skulle spara mig en heldel sår.


hejdå hör till livet.


jag känner mej halv redan


onsdag


onsdag... redan! idag känner jag mej helt okej. eller egentligen inte alls. är lite skakis och nere. vädret är kasst, men mysigt. känner mej för att bara vara inne och mysa. men träning är det idag.


dagarna bara går och går liksom. jag fattar inte.... jag skulle bara vilja att tiden skulle slow down a little bit. man hinner liksom inte med.


TJÜSS


UPDATE: telefonen har stått tyst ett tag. datumet för flätborttagning och frissa är fastslagen. nu gäller det bara att fundera ut hur man ska klippa sitt hår. har tänkt på rak pannlugg... menmen?


minstingen, min kära Nene, trivs ytterst bra i mitt rum nuförtiden. månne han anar att jag kommer dra? han har varit ovanligt kär i mej dom senaste dagarna.
synd att hundar inte kan prata...



regn...

Lovar du att vara ärlig? jep

Du heter: tanya

 

Smeknamn: träbä, transu, tanssi, you name it

Låt som när du är ledsen sörjer till? sia my love bland andra

Beroende av: träna

Vem behöver du mest just nu: alla mina tränare

Vad tror folk om dig? allt vad de hört antar jag

 

Stämmer det? beror på vad de hört

Vad får du oftast komplimanger för? mitt hår, nuförtiden

Vad säger du för att imponera på någon? hmpfh... har inte så stort behov att imponera någon...

Hur imponerar man på dig? e sej själv, rolig, shyst

Brukar du skratta för dig själv? haha, OFTA

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? vill inte publicera det...

Var bor du? vasa. i några dar till

Trivs du där: om jag skulle vara ärlig så... nej, inte alls

Äger du några converse: naturvita

Sprit, cider, vin eller öl: cider

Brukar du bli för full: har råkat hända nångång

Vad har du för mobil operatör: dna

Är du allergisk i mot något: nej, bara typ känslig för hästar

Nästa mål i ditt liv: fokusera på mej själv det kommande året

Hur svarar du i mobilen: beror på vem som ringer, oftast "hej de tanya"
Vem ringde du senast? jonny

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: frågade efter ett intyg...

Antal timmar sömn inatt: 7 timmar och 30 min?

Sov du ensam: jo

Brukar du komma i tid: försöker...

När mår du bra: då jag spelar fotboll, är med någon jag tycker om eller lyssnar på musik

När blev du fotad senast: igår

Hur känner du dig nu: lite nere faktist

Vanligaste färg på dina kläder: svart, grå?

Vad tycker du om fötter: såndär fotbollsspelarfötter...

Vad saknar du: dendär helgen nångång för länge sen då jag var ensam och hade sällskap i 2 nätter

Hade du en bra kväll igår: njaå. vann i varje fall matchen

Favorit dryck på morgonen: te eller vatten. oftast ingenting

Rakar du benen: jo

När brukar du oftast gå och lägga dig: 21.30-00

Är du blyg? nej.

Sysslar du med någon idrott: fotboll

Vill du hellre ha mail än brev: brev nog, men mail e okej.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: näe inte mer

Har du spytt offentligt: hehe, jo

Är du nöjd med ditt liv: snart är jag

Är du bortskämd: hm.. näe inte så hemskt, kanske lite ibland

Vad gör du i morgon: jobbar och tränar

Vad är det värsta du vet? konstatera att det bästa är att gå skilda vägar med en man älskar, lämna någon man älskar.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? lugnat ner mej nu... 10 e som mest?

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Lionel Messi, absolut

Vad längtar du till? flytten, träna med norrköping ifk

Har du bra vänner och äkta vänskap? ja det har jag väl

Vad använder du för shampoo? TréSemme

Vad är det finaste du fått? kärlek

En speciell dag du minns: ett år sen... samma dag...

Hur gammal är du: 16

Om fem månader: bor jag i sverige

Du samlar på: ingenting

Gröna eller röda äppeln: gröna och röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen: christa, om jag ringer någon.
Gillar du golf: nej

Vilken tid gick du upp idag: klockan 7

Har du sovit i din egna säng inatt: jo

Har du strumpor på dig nu: yllestrumpor

Är det okej att gråta: absolut

När grät du senast: kommer inte ihåg. typ lördag natt?

Vad skulle du göra om du vann en miljon: resa!! och köpa en lyxig lägenhet och göra en stor klädgarderob och fixa en massa nya kläder! och spara....

Bär du glasögon eller linser: nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej

När går du upp ur sängen en helgmorgon: beror på

Har du piercing: nej

Vill du gifta dig: nä int nu just...

Vill du ha barn: kanske

Solar du ofta: jå i början av sommaren. tröttnar på det till sist

Är du bra på att laga mat: hehe... ganska amatör nog.

Är du flygrädd: nej

Hur vig är du: helt passligt vig

Är du musikalisk? HAAHA

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten, limsa, mineralvatten

Vilken är din favoritglass: beror på vad jag har lust att äta

Tror du på ett liv efter döden: nä och jo

Tycker du om sushi: JO!

Vad äter du helst när du ser på film: ingenting eller sen nåt gott

Bor dina föräldrar tillsammans: jo

Har du tandläkarskräck: nej

Är du morgon- eller kvällsmänniska: morgon och kvälls men mera morgon

Vilken ögonfärg har du: bruna

Har du någon gång gråtit dej till sömns: jo

Biter du på naglarna: nej

Röker du: fest väl...

Senaste låt du hörde: somna bredvid dig magnus weideskog

 

 


mysigast


tisdag:











arnolds med robin. match mot ijbk. vinst, tre poäng, gult kort och ett mål som dagens "saldo". sova snart. godnatt

 


it's a good thing tears never show in a pouring rain


jag grät som en galning. idiot. kanske inte. men jag grät. fyfan.

nu saknar jag sonya mer än någonsin förr. hmpfh... jag har aldig saknar henne såhär mycket.


jag ska natten nu. pussåkram gör inga barn.

allra käraste syster.

sisters keeper


My sisters keeper är dagens filmval. dom som recenserat om filmen på sina bloggar har tyckt att den vart bra, så får se vad filmen går ut på.
på samma gång ska jag smaska i mig lite blodgrape (slurps!) och vatten. tankningen för morgondagens match börjar redan.

NOW: movietime!

 


måndagen närmar sig sitt slut


tack gode gud att dagarna bara går snabbare och snabbare. till och med de tröga dagarna går snabbt. den här dagen, som brukar vara den trögaste har gått snabbt som bara vad! jobbet gick snabbt, sen gick tiden mellan jobbet och träningarna snabbt, och träningarna gick också snabbt. nu ska jag skåda nån film, så det kommer även gå snabbt, misstänker jag.
idag hade svennebojsarna träning innan oss. förlåt, men man kan inte säga annat än: SLURPS!!


faceboook

Tanya Mikaela Näsman

Tanya Mikaela Näsman jag har mycket att se fram emot nu känns det som... exempelvis då jobbet slutar, och min första officiella semester börjar, och till min sista match med den gula ifk stjärnan på bröstet och då jag samma dag ska ta upp mina hundranånting flätor, och mina nya äventyr hemma i svenneland. och då min syster kommer hem och jag får krama henne. ivrigheten pumpar i ådrorna...




just det. kom hem sonya. NU


bara för att:




det är väl så. det som är värt att ha, är också värt att kämpa för.

 


----


kom just en stund sen hem från bellas. var där på konfirmationskafi. innan det hade vi träningar. kollade en stund på skottlands pojkarnas träningar, och efter träningen på norges. dom har ju U17 öppna nordiska mästerskap i vasatrakten nu.
funderade på att ta en tidig natt. har varit en ganska jobbig helg fastän man inte gjort någonting... blir även ett tråkigt inlägg nu, hade nog kameran med till bellas men inte knäppte jag några bilder. inga lyckade i varje fall. varför äger jag en kamera???
nåväl, ska ta och lyssna på lite musik och hoppas på att john blund kommer i tid. pussåkram, gör inga barn


i'd rather give my ego a nother push


vädret var okej, och gav stekningen en tanke men nu är det mulet ute så det blir nog knappast något stekas. var ute med hunden på lång promenad, typ en timme. den har stört mej sen 9 och jag har inte kunnat sova ordentligt ens 10 minuter. jävla hund! tur att det här är sista gången jag behöver sköta om den.
sitter här och lyssnar på adiam dymott. duktig artist. jag har så omväxlande musiksmak.


RSS 2.0