baby are you down?

helgen har varit... sådär. lovet samma sak. att syster kom hit var verkligen bra och kul! imorgon åker hon till Sthlm. trist. men rutinerna drar igång på måndag, och det ska bli så jävla skönt. har nog inte haft någon rutin alls det här lovet. måste börja rutinera dagarna, höhö.
ska nog gå och lägga mig snart. imorgon blir det lite chill, och sen ska jag brumma iväg med några tjejer till Linköping för att träna lite med LFC Wildcats. skoj!


my sister and me


igår anlände min syster till Peking. idag ska vi fira en tjejdag med stadsrunda och god mat på kvällen. det blir uppladdning för morgondagens match mot Smedby, som är derby. och debut på parken. pussåkram



three days of nothing.


tredje dagen av sportlovet. och vi har gjort: ingenting!
tredje dagen som vi bara degar framför dator&tv och gör ingenting. tredje dagen av planeringar som ändå inte blivit av och en massa latas. segt, väldigt segt.
imorgon är det dock oh happy day! eftersom min kära efterlängtade syster kommer. så himla skönt. har väntat såå länge.
vi hörs senare. tjulululu!

i heart it

Tumblr_lgz15gnyxt1qeaclao1_500_large
1422x800.96dpi.003_large
Tumblr_lgz5jv4uqx1qfbxvto1_500_large

i brist på egna bilder nivet... får hitta inspiration från weheartit.

 


stilettos on broken bottles, i'm spinning around in circles




vill dela med mig av denna låt. visst, dancing on my own kan vara lite uttjatad, men denna remix som oskar linnros körde på sin konsert (som jag äntligen hittade, 3 månader senare) är verkligen bra!
är inte oskar linnros ett geni? svaret är ett lätt ja!
nu ska jag fixa mig klar för träningen. kramis bananiss

big no


har hänt idag: vaknat klockan halv 12 (oh no!), solat litegrann och chillat med gusse och mats.
kommer hända idag: teori och fotbollsträning på parken, komma hem och chilla. förhoppningsvis somna tidigt!

btw idag var det första och sista gången jag äter godis innan träningen. mår verkligen illa. borde börja tänka på ett godislöfte också... (godisstrejk på finlandssvenska!)


gudalik flow, kefft flow aldrig haft nån





hej hallå. ingen update här på länge. FÖRLÅT. stort förlåt för det, verkligen. är ledsen, men kan inte göra så mycket åt det nu faktiskt. som är trist!
i fredags var det partymode här, utom för min del. det var den stora deja vu festen som hölls för andra gången, så alla var här och förfestade och så runt tio skulle dom iväg för att dansa hela natten lång! själv gick jag och lade mig, och laddade för den första träningsmatchen iår, samt debuten i IFK.
det blev förlust i Växjö, men hela 90 minuter och riktigt bra match av mig för en gångs skull. det här var faktiskt en av de få gångerna då jag faktiskt har varit nöjd över en match. Öster kommer nog säkert också vara en av topplagen iår, så jag tyckte det gick bra för oss.
nu är det sportlov, och det har varit rätt tomt här idag. men jag fann lilla frida bremer här nu, och sen kommer gusse från hedemora (lovisa gustafsson) så det blir lite roligare dagar nu framöver tills jag väntar att min syster ska anlända. och då hon kommer, då blir det kaoz! eller? ska bli skönt att få henne hit i varje fall.


sweat


ghryymt skön låt! man blir bara så danssugen då man hör den!

i could really use a wish right now




goddag. mår mycket bättre idag. har inte så mycket att berätta. i mitt liv händer det inte så mycket mera än skola och fotboll just nu. ganska skönt ändå. idag har jag tränat en gång, och om 3 timmar är det dags för mera träning. det ryktas om att det inte blir några intervall-löpningar i veckan, vilket kommer vara rätt skönt. men kommer ändå kännas konstigt eftersom man redan är van att springa mycket intervaller i veckorna.
jag är så himla taggad för helgen. då spelar vi vår första träningsmatch och jag hoppas mer än nåt annat att ja får vara med i truppen då! ska kötta som en galning på träningarna!
det var allt för idag. kanske uppdaterar lite mera då jag får möjlighet. pussåkram


bö!



hej på er. jag är och bakar hos min kära vän frida, så jag lånar hennes dator. haha
hoppas allt är bra med er, själv har jag drogat finrexin, bisolvon, kan jang, duact och lite burana!
men känner mej mycket bättre nu, som tur. det är en viktig träningsvecka och på lördag börjar träningsmatcherna.
ska jobba lite med kakorna och samhällen. puss

min helg på lite mera än 100 ord


helgen är snart över och en ny vecka påbörjas småningom.
i fredags blev det chill för hela slanten som jag brukar säga, skulle basta men kvällen slutade med att vi kollade på sweet home alabama hos klara. på natten hade inkräktarna igen kommit hit för att busa med oss, och denna gång var hela korridoren på våningen där jag bor, helt vit. det blev några sömnlösa timmar kan jag lova er.
lördagen spenderades i stort sett på Nya Parken där IFK Norrköpings A-lag och U19 spelade match. A-laget vann väl över Brage och U19 vann stort över Djurgården, så det var två rät tunderhållande matcher! 
på kvällen var vi och firade ida, så om jag får tag på några bilder ska jag nog minsann dela med mig ett par åt er!
denna söndag har varit som alla andra söndagar. väldigt seg och händelselös! nu ska jag kolla på solsidan och sedan lite paranormal activity med klara. 

sånt håller jag på med här, hoppas allt är bra med er!

i lay down in my bed, with a smile on my face


lovisas lya har blivit värsta favoritplatsen nu. det är typ 3 natten denna vecka då jag ska sova över här. men det är så skönt att sova här!
imorgon ska vi sola lite så man får lite färg på kroppen, och så tänkte jag ta en ledig dag imorgon faktiskt! fotboll blir det ju också som sagt. är så taggad för lite matchskådas.
ska börja sova småningom, är typ världens tröttaste tjej just nu! ska försöka sova ut i helgen. sen laddar jag för nästa vecka, då träningsmatcherna drar igång! så spännande tider väntas nu, verkligen.
men ni ska sova så riktigt gott, så ska jag försöka uppdatera lite här på bloggfronten.

puss å kram, gör inga barn.

kolla in rumpan på denna heting...




asså, ögongodis.

 


ÖOB


hejsan svejsan!
dagen började med ett spinningpass 6.45.
fortsatte med skola.
efter det åkte vill till överskottsbolaget med fannie och klara, samt klaras pojkvän.
nu blir det chill, innan vi ska ha lite spakväll och mys med en bra film me tjejerna.
imorgon blir det A-lagsmatch samt U19 match. fotboll för hela slanten alltså.
helgen kommer bli perfecto!


dear, dear diary


sitter hos lovisa där jag ska spendera natten. känns ännu helt sjukt att vara utan dator men jag klara mig fin fint!
idag har vi haft studiedag, så vi har varit lediga. var och kollade litegrann på futsalturneringen för gymnasie ettorna där det gick sådär för vår skolas lag.
annars så har jag bara tränat, och har varit segare och mera ofokuserad än vanligt, men det har nog ändå gått helt okej. imorgon är det i stort sett intervallträning som gäller.. som betyder döden...
om en vecka börjar träningsmatcherna. ni skulle veta hur mycket jag har längtat till att dom ska sätta igång! nu är det bara en vecka kvar att vänta, sen sparkas det hela igång! jag är såå ivrig!


uppochner


hej och godmorgon. nu ska jag och äta lunch. pussåkram!

söndagschock


det känns lite tomt just nu. dagen har gått ut på att rymma tomheten, och jag har lyckats med det rätt bra. jobbigt att verkligheten kommer ifatt sen då man ska lägga sig. kommer fan inte kunna sova.
imorgon ska jag ta tag i allting. gå till polishuset, gå till worldclass och ta hand om allting. det känns lite jobbigt. men känner att jag behöver ta en day off för att hinna..
det är blogging då när man har möjlighet för det som gäller nu alltså. inga fina bilder kommer smycka mina inlägg. så hoppas ni inte blir alltför uttråkade. försöker skriva bra istället. men inte alltför långt.

puss å kram

jävla tattare


då har man haft inbrott för andra gången på 2 månader. denna gång var deras kap dock mycket större från mitt rum. blev av med en dator, ipod och fjällräven jacka. 
ni kan inte ana hur pissed off jag är nu alltså. men livet är orättvist.



det dåliga med Sverige...



idag, är att vi inte firar Runebergsdagen. alltså får jag inte en Runebergstårta idag!
livet är surt ibland.


dagens:


stilen e chill alltså. spinning imorse. kika på U19 match. kikat på NT cupen sen 2. ska tillreda en måltid. och mitt mumintroll besöker mig. latero

all I do is win

några köttarlåtar. som får mig alltid på astaggat humör!






















dessa är dom låtarna ja taggas mest av. lyssna och inspireras!
dom är alltså favoriterna i "attitydlistan". kommer säkert göra en spotify lista så då får ni en massa taggmusik ni som behöver! enjoy


from nowhere


fick städarhumör från ingenstans. nu är det dags för lite diskning och dammsugning, sen ska jag sova. före det kommer jag eventuellt göra ett köttarlåtar inlägg. tills dess


take over control


en ganska snabb skoldag är över. har varit ganska trött i huvudet dock. ska bli skönt att gå och lägga sig efter kvällens träning. idag är det en timmes styrka som gäller och sedan en och en halvtimmes fotbollspass! nästan 3 timmars träning. i love!

EFTER TRÄNING: tre timmars träningen är över. och det är veckans hårdheter med. men det är ett antal egna pass som ska köras ännu, som består av styrka, spinning och simning. och sen kommer ju maria också!
idag är mina tankar förövrigt helt nån annanstans. nånstans bakom den sjunde himmelen... inte igen, säger jag bara.



wohoooo




tjuluhu-lu bloggen, efter ett gött pass på parken chillar jag nu med fannie och lovisa!
är på bra humör, har haft en bra dag och jag bara ääälskar att softa med fannie och lovisa.. kan det bli bättre liksom?? pusss och heeej, love you bloggreaders <3

på finska/suomeksi


No niin... joku teistä lukijoista halus että mä kirjotan jotain suomeks niin täältä pesee nyt.
Ei oo kyllä mitään aavistusta että mitä tähän nyt kirjottais ku mä oon niin tottunu että mä kirjotan aina ruotsiks jotain.
En oo nyt pariin päivään tänne mitään kirjottanu koska mulla on koko ajan niin hirvee kiire. Aamulla on aikanen herätys, sitte on aamuharkat tai heti kouluun, koko päivä koulussa, kotiin, syömään nopeesti ja sitte harkkoihin, ja harkkojen jälkeen on sit niin väsy että ei oikeen muuta jaksa tehäkkää ku vaan mennä nukkuu. Oon nyt koko viikon menny nukkumaan yheksän ja kymmenen maissa, että unta on kyllä aika lailla sopivasti tullu!
Harkatki menee hyvin. On kyllä tosi kova motivaatio päällä nyt, ja tekee mieli harjotella koko ajan. No, miten sitä jaksais ilman motivaatiota vetää 10-11 harjotusta viikossa?
Vois kyllä ottaa tavaks että kirjottais pari riviä suomeks joka "inläggenin" jälkeen että sais harjotella tätä suomenkieltäki. Se nyt ei oo mitään hienoo suomenkieltä, vaan puhekieltä, mut ihan sama.
Nyt meen ettii jotain syömistä tuolta jääkapista, ja pikkuhiljaa olis sit se nukkumaanmeno.
Haleja!

favourite




köttar låten nummer 1.

taggar morgonträning




har inte haft tid eller riktigt lust heller att skriva. dagarna ser likadana ut och inget spännande har hänt tillsvidare. MARIA KOMMER HIT PÅ FREDAG, så i helgen får ni uppdatering, kanske ipod bilder också. men nu måste jag kila iväg på morgonträning, hörs! puss på er

RSS 2.0