i need a respirator, i need a ambulance


jag har: glidit runt på stan tillsammans med klara, chillat och jobbat på IFKs match, samt fått ta del av deras vinst och trepoängare, fint IFK!
jag ska: hitta ett sätt att lugna ner mina nerver. pulsen är uppe i 200 och benen skakar som tusan, lite otrygg känsla. ska ändra den energin till positiv och bra energi!


myskväll


GLEE, spa och grönsaksdipp hos klara ikväll. känner på mig att det behövs! ha en bra kväll allihopa =)
kort och gott, hehe


yesterday




jag och klara igår på the bishop arms. det var en nice myskväll :)

hands down, i'm too proud for love. but with eyes shut, it's YOU i'm thinking of.


upp över mina öron förälskad i dig.

dr martins coco juice





smakade på den nya nyttighetshiten kokosjuice, eller vatten. ingen hit till en början men man vänjer sig med smaken. som man gör med det mesta. =)


home sweet home





städat som en galning. resultatet ser ni ovan. nu laddar jag inför träning. så som jag längtat!

borta bra men hemma bäst?


nu är det dags att åka från lilla vasa till stora norrköping, norpan, peking. kär stad har många namn, höhö. dom säger ju att det är bra borta, men bäst hemma, men jag kan inte riktigt avgöra vilket som är hemmet och vilket som är "borta" för mig. båda är ju hem, båda är borta, och båda är bra och bäst på sina sätt. oklart? JA!
men om en kvart åker jag till flygplatsen! ha det bra så länge, och tack för denna gång vasa! love you


2nd hand





idag har jag gjort en "loppisrunda" (second hand-runda) och fyndade jättemycket snygga grejer!
jag ska ta bilder och visa åt er vad jag hittade då jag kommer hem till peking (nu just ligger alla plagg i resväskan i väntan på att anlända till sitt hem)
mest nöjd var jag med fjällräven jackan, men jag var nog asnöjd med allting.

 


error


ursäkta för den ytterst dåliga uppdateringen. min älskling har varit här dom senaste 6 dagarna och jag känner att jag har velat spendera tiden med honom i stället för att blogga en massa. jag återkommer om några timmar eller imorgon då han sitter på planet eller har kommit tillbaks till hemfronten. puss


"vi hypar"





alltså jag fattar inte hur jag kunde skita i att gå på deras spelning i norrköping... vilken jävla energi! drömduon för fan!

 


GODNATT


Tumblr_lk1k4ozjfb1qe9y84o1_500_large



vart och lirat lite. kollat en halvlek VM-final. bytt lakan och så, så nu är det skönt att gå och lägga sig.
imorgon är det dag 1 av 2 denna vecka på jobbet. sen är det semester och min fina kommer hit.



NU:




här har jag luggit och sovit i solen sen 8, och jag tänker minsann fortsätta med det! ha en fin dag, för jag ska uppdatera min bränna 2day


they wanna know






obeskrivligt bra.

in love





mannen, jag såg honom live. höll armen runt hans midja. vafan?!

do i look like i sell drugs?


jag coh min bästa vän har varit med om en oförglömlig kväll. bilder kommer förfan! ni kommer inte tro era ögon. ni som älskar adam tensta i varje fall. GODNATT mina fina! speciellt robban som befinner sig här om 3 och en halv dag. puss

jag vill bort men varje stad är som den andra





ska fixa en hyfsad festivallook, så att jag ändå inte fryser ikväll. ska sälja biljetter... hörs senare!

we don't care about the young folks


trött tjej här hej. ska kila iväg till butiken efter en välförtjänad godispåse. sen ska jag bädda mig ner i sängen och bara softa, slappa, chilla. kanske somna lite också. och läsa bok. det blir en chill mys onsdag idag. och alla fotbollstjejer och -killar: KOM IHÅG ATT KOLLA SEMI-FINALEN MOT JAPAN IKVÄLL!


good night, sleep tight. don't let the bedbugs bite!




ibland är det kanske bra att få rådissen, så ivriga och överenergiska tanya kan lugna ner sig, samla ihop sina tankar på rätt saker och inte drömma sig bort. nu är det fan dags att ta sig själv i kragen och vara lite självständig för en gångs skull. ingen hängmaja här inte, jag kan väl leva mitt egna liv också emellanåt? =)
ska antagligen jobba på vasa rockfestival i helgen, som kommer bli askul!! få höra the ark, salem al fakir, adam tensta och bo kaspers orkester bland annat. haha, nicey. ses vi där?
nu ska jag lägga mig, har en halvtimmes sovmorgon imorgon. nu måste jag skynda mig, godnatt mina fina!

7


out of time


andra jobbdagen för veckan är undanstökad och jobbad, nu är jag hemma igen och solen skymtar fram bakom molnen så jag ska ut och lägga mig i solen med ett glas med nåt att dricka och boken (som jag läser andra gången i mitt liv) om elsa gustavsson och hennes äventyrer i elsas mode. senare blir det träning och sen börjar det låta som läggdags. det är såna här dagar jag har 3 dagar framöver och två första dagarna i början av veckan. sen kommer min kärlek hit från den andra hemfronten, och vi ska spendera några underbara dagar tillsammans. ciao_

by Sonya





minst sagt tuff helg. sliten var ordet. har varit en massa skoj som har hänt. nu är det 9 dagar kvar. köttarå
bilden är tagen av sonya, jag ska gå och sova. random. godnatt

solf

just nu sitter jag hos chribben och chillar sönder medan hon testar kläder om och om igen! vi ska tydligen ut på cykeltur en sväng och sen ska vi eventuellt fotografera---
svettet rinner som sista dagen, det är verkligen exotisk hetta här och det är sådär halvnice. nice med varmt, mindre nice med svettet och allt det för med sig. nu gittar jag, ciao


before i go to bed


en quick thursday kan man kalla denna dag för. jobbdagen gick jättesnabbt och resten av dagen likaså. nu är det morgondagen kvar och sen är det efterlängtad helg! denna helg blir nice med lite parkhäng med goda vänner antagligen och nästa blir händelserik med Vasa rock festival där jag bland annat ska se Adam Tensta! riktigt nice!
dagen stora PLUS var mammas rabarberpaj, som gjorde dagen ännu bättre än vad den var!
såja, let's make friday nice my friends! =) godnatt


jag står och ler som en stenad jävel



hitta en massa gamla låtar på hemdatorn! me likey. denna var bland annat bland alla dessa låtar. saknad




hoviska w/ chribs & amanda





efter en stadsrunda me robban så ska jag cykla iväg till hoviska, på lite snackis med christa och amanda. underbart en fin sommarkväll som denna. och imorgon mina vänner, imorgon är det torsdag!!

JA MEA: sä saat kuulla mun rakkaustarinan kohta, sit ku ehin kirjottaa sen!! ruotsiks vai suomeks? ;)

hey



fick sluta tidigt idag, och dessutom så har jag träningsfritt. så jag ska ta en tur på stan och sedan ska jag träffa min bästa vän! sen så är det onsdag. det betyder alltså att det är 2 jobbdagar kvar så är det helg. vilken snabb vecka!


14 dagar

Tumblr_lnghchehyy1qlgbmso1_500_large
Tumblr_lma8swzsp91qzc9d2o1_500_large
Tumblr_ln25f3sadx1qhu3xt_largeBoy-couple-girl-kiss-love-favim.com-56060_large



harry potter and the deathly hallows pt 2




titta vad jag hitta på christas blogg. och jag blev taggad till max!!! ska fan sitta på premiärkvällen!

villaliv









äntligen funkar bilduppladdningen på blogg.se. har haft två hektiska dagar med jobb. första dagen var rent ut sagt åt helvete medan andra gick jättesnabbt och bra. nu har jag ont i magen och ska chilla, ska försöka få chribben hit på besök!



äntligen hemma?


nu är jag hemma igen. äntligen. eller?
imorgon börjar jobbet klockan 7 på morgonen, så ni kan ju säkert lista ut att de skulle ha vart skönare att stanna på sommarstugan nån dag till. dessutom så har vi haft rätt bra väder där, så det blev en hel del stekas, även om det blåste litegrann. nu är jag astrött, och ska gå och lägga mig så småningom!


ensam är stark. det är sån jag blev. litar inte på någon och det är hans fel.


btw;


nu börjar det åska.. mysigt, men lilla tanya blir ju faktiskt lite rädd.


2





har inga andra bilder att bjuda på för tillfället. sorry buddies!
tidig väckning idag, hade ett litet jobbintervju här hemma, fick ett jobb 2 veckor framåt åtminstone, jippie! inte så dåligt faktiskt,  nu kommer jag inte vara alldeles för fattig och leva på andras bekostnad vilket känns rätt okej.
gick ut på promenad med mina gullepluttar, skönare än vad jag kom ihåg att va ute och gå med hundarna.
nu blir det väl bara fotboll för hela slanten, sen eventuellt kafi eller nåt med BFF och andra visiter innan vi åker till sommarstugan. kommer eventuellt vara lite aktiv av mig och fixa några tidsinställda inlägg, så det blir ju lite spännande.
enough, känner jag. börjar bli värsta romanen här ju! tjenixen

<3




kan inte beskriva känslan då jag fick se min bästa vän idag. det var otroligt skönt, milt uttryckt.

RSS 2.0