se oli se viikonloppu


haft en klockren helg! ganska lugn, men jättebra. har för mestadels spenderat tid me tjejerna, och sedan chillat.
väckarklockan får slänga sig i väggen denna vecka för nu har jag lov! underbart. ska verkligen ta vara på lovet, ta det lugnt men ändå göra roliga grejer ihop med mina fina tjejer!
nu ska jag lägga mig, postar bilder senare! puss

om man ska krascha ska man göra det riktigt snyggt.



känner mig rätt efter då jag hör denna underbara låt först nu!

saknar oskros





inget intressant har hänt som ni skulle bli överlyckliga av att höra. har tränat, tagit det så lugnt jag bara kan och varit lite smådeprimerad över att vara här bland snö och slask då vårt grannland verkar ha värsta våren på gång just nu. vill också ha vår, sol, sommar, bruna ben! ÅH!!
men, dagens tanke är: är jag den enda som saknar oskar linnros musik och skulle vilja höra lite mera svänginga låtar som kommer vara stuck on repeat och som man kan hela texten till? JAG VILL HA MER! saknar dendär oskrosen så himla mycket, så jag hoppas att han så småningom slår till med något nytt. it has been too long!

 


vinterdag



efter att jag skrivit mitt livs första prov på en provvecka, så slutade jag redan klockan 10. åkte hem, tog en promenad med hundarna i det underbara vädret, det var sol för hela slanten! och en massa snö! har kollat några filmer idag och hunnit med träning och promenad hem från gymmet, så det har varit ganska chill och jättejätteskönt. tänkte ta en tidig natt så jag inte sover bort hela dagen imorgon, för imorrn har jag ledigt! må bra. så ska väl lägga mig i sängen och kolla en film eller någon serie, vemvet!

don't lose your creativity, because it's the most beautiful thing I've ever seen.



bilden är tagen av sonya, systern som alltid överraskar med sin kreativitet och sina dolda talanger. vackert

pluggspiration


behöver inspiration för att plugga. försökte plugga lite innan men resultatet blev att jag sov i två timmar. nu ska jag skriva av lite anteckningar från 8 powerpoint presentationer och fortsätta med läsandet. första provveckan i mitt liv, får se hur det går. hoppas ni alla har en klockren söndag!

dragqueen to hangoverqueen



yesterday in pictures






gårdagen bestod av lite skola, kolla på äldstesdans och sen äldstesdans efterfest. hade helt grymt långa lösögonfransar på från depend, tror jag håller mig till H&Ms nästa gång... men jag hade en trevlig kväll!

jobba, jobba, jobba

skoj att så många tittat in idag. det gör mig så glad bland all frustration, stress och trötthet. sitter framför datorn och har nyss skrivit klart en rellaessä, och nu måste jag börja med en powerpoint som jag ska presentera imorgon på engelskan. inte skönt. dessutom gick inte träningen som den skulle, så det drog ju ner på humöret litegrann.
men här ska vi inte hänga läpp! nejnej, imorgon är det dags för lite partyparty, längtar så till morgondagen för det kan inte bli annat än maxat, pepp och asbra! ska dock hålla förväntningarna nere litegrann så det inte bli besvikelser. men det tror jag absolut inte att det blir!
nu ska jag kämpa med powerpoint-projektet. ha det gött, puss!



penkkis

idag hade ABINA sista skoldagen och därmed hade dom penkkis. det var lite penkkisprogram, mull slakt och tidig avslutning på dagen som stod på dagens schema. var en sväng på stan och kollade då abina åkte lastbil i stan och slängde ut godis till allihopa. rätt nice, men jag har gått runt och sett ut såhär hela dagen (andra bilden knyckte jag från madde på fb):




skulle förstås ta bilder själv, men just då jag skulle ta bilder så såg jag att jag inte hade minneskort. fint!

blue valentine





idag har jag: suttit i skolan, klätt mig i blått och svart, tröstshoppat ett par alldeles underbara lackpumps i beige, haft huvudvärk och lågt blodsocker, varit så OTROLIGT GLAD över att komma hem.

vill inte ens nämna vad det är för dag idag. inte för att jag är ensam, inte får choklad och rosor, för det får jag i massor, utan för att inte behöva skryta så att ni som är ensamma inte behöver känna er ledsna. ta det med en smula ironi, tack

for the legend. RIP Whitney Houston


gus carr

L_largeL_large


har nyss kollat Bring It On på tv3. det var All Or Nothing med Hayden Panettiere som visades. min favorit av bring it on filmerna alltså! och Gus Carr är ju med i den filmen, ögongodis på hög nivå! en riktig heting!

idag ska jag annars kämpa med engelska kulturprojekt. fårse hur det går...!


11.2.2012


jag är verkligen världssämst på att uppdatera just nu. önskar jag vore bättre och att jag kunde smycka ut mina inlägg med lite bilder också... men det har det inte riktigt blivit på sistone, jag ber så hemskt mycket om ursäkt!
annars så har jag inte gjort mycket hittills denna helg. bara tagit det lugnt, spelat match och tränat häcken av mig. det börjar synas resultat snart så gissa vem som är happyface? men det är bara att fortsätta köra på!
En nöjd spelare är en dålig spelare. tänk på det ni, fotbollsälskare!
ska ta natten snart, och imorrn blir det pluggpluggplugg och lite träning, eventuellt ska jag ut och skida med mor och syster, får se om det blir något av det!
natti sötisar


don't look back, got a new direction. I loved you once, I needed protection. you're still a part in everything I do, you're on my heart just like a tattoo.



jag är förresten fett sugen på en ny tatuering. ska tänka lite vad jag vill ha, för har en massa idéer på G, men vill liksom få dendär idén med stort I, som jag bara får stora cravings för! ny tatuering ska det bli i alla fall, i framtiden nångång.

bitch please, vare värt de?



fick världens underbaraste house-lista av tony aka tontario. den är riktigt go och här i detta inlägg får ni två personliga favoriter för tillfället!
nu är det riktigt GO flow på denna tjej kan jag meddela er. igår var det Body Attack innan löpträningen som gällde och idag var det Body Step innan fotbollsträningen. dubbel kvällspass två dagar i rad och imorgon ska jag skaffa lite mer träningsvärk i form av SpinnBodyPump och nya passet SH'BAM! kommer bli riktigt kul, bara å köra på!
imorgon blir det även lite kafi med daniela på stan. helgen innehåller säkert en massa skoj, men inget har blivit riktigt planerat än.
här får ni den andra godingen, godnatt på er!


feeling of the day:


Tumblr_lz3amyhoz11qmdjeto1_400_large

fyfasen vilken underbar dag av någon konstig anledning! började dagen bra, vaknade 30 minuter innan väckarklockan ringde, åkte buss till skolan med syster, kort skoldag, åkte hem, på gymet för ett grymt body attack pass, sitta lite i massagestolen och dags för ny träning igen! känner mig riktigt bra idag och det känns så underbart då man långsamt känner träningsvärken i vaderna. såhär ska man ha det!
sen är jag klar med finska läsförståelsen, så nu är det bara att gå och lägga sig. fan vad livet är bra. SOVA = efterlängtat från sekunden man vaknar upp.
okej okej, ganska mycket BS här nu, återkommer då jag har något vettigt att säga. GODNATT! #Zzz

tomorrowland




så sugen på tomorrowland 2012. ekonomin är problemet. fasen också

sjukling

har mått pyton hela dagen så idag har jag haft en sjukling dag hemma. My life as Liz har stått för största delen av underhållningen, och så har jag också konsumerat vatten och grönt te i stora mängder. vad annat ska jag säga?
vädret är som på bilden nedan, och jag tror jag ska ta och gå ut en sväng, så jag blir lite piggare och får lite frisk luft. ikväll har vi teori med laget, vilket är tur så jag inte missar någon bollträning. skulle nog inte ha skadat med lite gym eller så, men får se vad det blir av denna dag, kanske jag ändå drar en sväng till gymet om jag mår bättre? fårse...

sunday


efter en skön workout tar jag natten. måndagen börjar med spinning + core 6.45 så man måste vara fit for fight! let's make this week a good one! goodnight fellas

fitspiration











NU: simhallen & gymmet!

 


EUPHORIA





denna lördag har bjudit på en match som slutade i seger för oss (10-1) och fick även fulla 90 minuter i bagaget. lite A-juniorshockey har jag även skådat och ätit god mat. stannade hemma ikväll med mamma och pappa på grund av en enorm, brutal trötthet men jag ångrar det inte en sekund för att då fick jag ta del av Loreen's nya fina låt Euphoria, som var så gudomlig och fantastisk! gåshud var det hela vägen och en massa tankar och känslor väckte den låten. GUD vad hon är duktig!!

EUPHORIA





denna lördag har bjudit på en match som slutade i seger för oss (10-1) och fick även fulla 90 minuter i bagaget. lite A-juniorshockey har jag även skådat och ätit god mat. stannade hemma ikväll med mamma och pappa på grund av en enorm, brutal trötthet men jag ångrar det inte en sekund för att då fick jag ta del av Loreen's nya fina låt Euphoria, som var så gudomlig och fantastisk! gåshud var det hela vägen och en massa tankar och känslor väckte den låten. GUD vad hon är duktig!!

själva skönheten på morgon...


man måste bjuda på sig själv ibland känner jag, och ikväll bjuder jag på en dunderskön bild på mig då jag nyss vaknat! orsaken varför jag vill posta den är för att min syster imorse vaknade och tyckte jag liknade Lisbeth Salander i håret då jag vaknade och lyfte huvudet och var trött som fan. om ni vill slippa att få denna morgonlook kan jag bara ge det tipset att inte klippa kort hår. för man får visserligen underhålla folk med sina roliga morgonfrisyrer, men att få det där platt eller på något sätt som ser bra ut kan vara lite utmanande. men dom som gillar utmaningar; kör på kort hår! haha vad fuuul.

are you afraid of the dark?

snart är första skolveckan förbi, och det känns så jävla underbart! börjar rulla på nu och man kommer mer och mer in i den nya skolans tider och rutiner. idag var jag tyvärr tvungen att åka lite tidigare eftersom jag fick en dundrande huvudvärk i skolan, influensan härjar ju runt här som en galning!
igår var det en lite seg dag, var trött och så och på kvällen hade jag löpträning i kära botniahallen. det gick ganska bra och gud vad jag njöt av att löpa igår, kan jag säga!
ikväll är det träning som gäller om huvudvärken blir bättre så nu ska jag nog ta och vila en liten stund, sen borde jag ta itu med LÅNGMATTEläxan vi fick idag. äntligen har jag varit på en genomgång så jag förstår någonting vi gör.
bjuder på en goding som spelades igår då jag löpte som en dåre. ENJOY

 


RSS 2.0