glada vappen!



KLACKARNA I TAKET? :)

thursday

 

/har tänt ljus för att få lite mys i mitt lilla hus./kollar gossip girl för att avsluta denna dag./ser fram emot imorgon, och hela helgen./godnatt mina små monster./

 


du försöker hålla masken, så du kan sväva över marken


X_3cbb10bc_large




Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig, för du har varit min
Du är nån annan nu, i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej.



träning

make an avatar


nyss hemkommen från träning. gick helt okej och det var roligt att träna idag.
imorgon är det en mycket mycket chill dag! ingen spanska, sen schemabryt pga någon sånggrej i linghallen och sen drar vi mot Stockholm med tjejerna för att besöka Grönan, lite före alla andra i Sverige. VIP alltså, viktigt!
får se om jag vågar åka i fritt fall och så... men jag känner på mig att morgondagen kommer bli grym!


du kan gråta mitt på gatan, men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.




klicka på bilden så kommer ni till veronica maggios underbara album!
så himla bra musik, texter, ALLT! baby, jag tror jag e kär!

going nuts

create avatar


har pluggat sen min kära familj åkte. har tagit några pauser emellanåt, kan inte fokusera ordentligt.
lyssnar på musik, "new generation" listan som innehåller så jävla skön musik. skriver glosor och skit på glosboken.se och mår allmänt dåligt. stressar för att jag inte kan nåt, borde bara andas in och andas ut.
fattar inte att jag stod över en fucking match för det här, never again! nåja, tvungen att plugga igen...
måste fan ta tag i mitt liv ordentligt nu

back 2 basics




back 2 basics alltså. skolan har börjat igen. lite trög start men känns ändå bra att vara tillbaks. eller?
idag har det varit så jävla varmt, var tvungen och byta till shorts efter halva skoldagen för att jag helt enkelt svettades ihjäl! så himla varmt, värsta sommarvädret.
efter skolan körde vi till ikea så nu har jag fått en byrå och lite doftljus, ska ha lite myspys här sen då jag är ensam igen. nåja, det var allt, nu ska jag träna. puss


jue




2-2. kebabpizza på napoli med familjen. cykeltur. sova.

home premiere /söderettan




idag är det hemmapremiär, mot Tölö IF från Göteborgstrakterna. matchen börjar klockan 14 och jag känner mig taggad. ska ut och ta lite frisk luft och väcka mig själv litegrann. jag känner på mig att det är vår dag.

påskroadtrip


så sitter jag i bilen igen... igår stockholm, idag en ort nånstans förbi katrineholm. vi ska till landet och njuta av påsken där, träffa lite barndomsvänner och ha det skönt i det underbara vädret!
så, vi hörs lite senare eller nåt? glad påsk!

Tumblr_ljxu5sbwfw1qzipvbo1_500_largeTumblr_ljwv9vsh981qhbwwmo1_500_large
Screen+shot+2011-04-15+at+10.57.21+am_large


sweat




nyvaken och ska dra ut och löpa lite: 15-15 intervaller för att få en prima start på dagen!

g-mix




snäppet bättre än originalet. har nog varit en av de mest spelade låtarna i min ipod för en lång lång tid! men har inte tröttnat på låten, så jävla skön är den.

fem före sommar


shortsväder once again! hittills har vi varit ute på en promenad och kollat lite fotboll på nya parken. det är stekhett ute, och jag känner att jag mår som en kung! nu är vi påväg till Stockholm för att hälsa på några släktingar där och kvällsmysa litegrann. sitter och nördar och lyssnar på spotify i brist på något annat.... jag hör av mig senare, ciao

chill




har chillat med päronen och syster min idag. vi har varit en sväng till stan och annars bara hängt hemma hos mig, ätit god mat och softat. snart ska vi ut och sitta i solen nånstans innan min träning. eller nåt sånt liknande?
annars är det nog riktigt bra, bor som ihoppackade sillar men det går. lite myspys stämning!

dom bästa. dom finaste. dom värdefullaste.





återförenas med mina föräldrar efter 4 månaders uppehåll, och med min syster efter en mindre uppehåll. känns rätt skönt att se dom värdefullaste, umgås 24/7 och ha dom här i verkligheten och inte via telefon (!) i en vecka framöver. efterlängtade till max! men nu är det som sagt bara runt 6h kvar så får jag äntligen träffa min familj! så som jag längtat!
blir ju lite extra skönt med ordentlig massage imorgon efter träningen! sitter verkligen som en schmäck!


strobe





godmorgon. det är flera moln på himlen idag, solen tar ledigt en dag och det gör jag också.
ska börja dagen med att tvätta och städa, fixa stället fint tills föräldrarna kommer imorgon.
den här sköna låten får igång mig idag!

legendarisk klassiker.




lyssnar på gamla låtar, denna sköna låt fick äran att komma upp på bloggen ikväll.
haha, för skön!

ibland blir det som man inte tänker sig.


My dear. I found a boy who looks exactly like you, and that makes my world go round.
Never thought you would come back to my toughts anymore. Now you did.

beautiful day




mulet och 16 grader stod det på klart.se att det skulle bli. ibland är det inte värt att tro på väderrapporter eller nåt sånt, för idag har det varit solklart och sådär ganska varmt. har varit hos mitt mumintroll, stekt som en dåre och haft det allmänt bra! har cyklat almost 2 mil så det känns rätt bra. nu är det dags för träning, som kommer avsluta denna dag perfekt. puss


IDAG:


stekt som en jävel
hängt med mina underbara, fina vänner
tränat
grillat
myst med mysigt folk
haft det ovanligt bra
älskat livet!



sweet dreams

Sfeerbeeldhm2011ss4_large

mamma väckte mig sitter och njuter av den sköna morgonstunden vid mitt fönster. öppet fönster, så jag får känna lite sol och lite av den sköna blåsten som kommer nu och då. ska snart äta frukost och sedan pallra mig vidare till arbetsförmedlingen för något ärende där. idag ska jag utnyttja det här vädret och vara ute hela dagen. hoppas ni förstår mig och gör samma sak ifall ni också har jättejätte fint väder! därför kommer ni nog troligen inte få höra så mycket av mig idag!
puss finisar



söndagen i ord

har fått vara med om en fin dag. ett bra avslut på helgen.

morgonen var dock ingen höjdare. hade ingen aning vart jag skulle ta vägen, vad jag skulle hitta på eller nånting, men frida räddade min förmiddag, så jag och klara stack till stan! där tog vi några varv i de mest kända butikerna och fyndade. 
sen fick jag äntligen träffa mitt mumintroll! vi hade det mysigt, picknickade på en kulle, gick på bio och en liten kvällspromenad med några gungningar som avslut på vår kväll tillsammans.
efter det blev jag inbjuden till frida nyströms nya lägenhet, så det tog mig sådär 5 minuter så var jag där. en liten kvällspromenad så fick jag umgås med fina fg tjejer som avslut på denna söndag. 
nu sitter jag här och lyssnar på chill listorna, och ska gå och lägga mig. har planerat en liten löprunda på morgonen och vakna tidigt så jag hinner vara ute och njuta av solen hela dagen!
godnatt fellas



No jeans, take 'em off, wanna feel your skin.

No heels,
No shirt,
No skirt,
All I'm in is just skin.

hos bremer's





har spenderat helgen hittills hos denna söta tös i Nässjö, i Småland. nu kan jag once again kryssa för en ort som har blivit besökt med någon i fg-familjen. en ort kvar att besöka, då har jag varit till alla fg-tjejernas hemorter.
ikväll blir det lite god mat och el clasico. har dock ätit mig mätt på en massa gott i Nässjö, det var så himla gott med hemlagad mat och lite familjeatmosfär!
annars så tog våra vita och blå tjejer ett poäng idag på bortaplan mot Kalmar i söderettanspremiären! en trevlig start för säsongen må jag säga!

svar på tal


Anonym om dag 15 - mina drömmar:

aj spela för finska eller svenska landslaget? :)


svar: finland är mitt hemland så jag skulle absolut spela för finland i landslaget! :)


update från trädgår'n




direkt update från fg gårdarna! här ligger vi och steker på gården, slutat för idag efter 2 lektioner och njuter av livet! lyssnar på bra musik och äter jordgubbar, samt dricker lite vatten. livet e skönt!

klockrenaste låten!

haha, frida visa denna låt åt mig nyss. hur töntig är den inte? men hur lätt fastnar den inte i huvet!? ofta man gör en låt om facebook-kärlek... omygod!

är det lugnt om jag kallar dig baby?


godnatt.


blev en chill träning. tog en skön lugn kvällstund med lång dusch och kvällsmål som bestod av te, filmjölk med röd grapefrukt, jordgubbar och valnötter. så gott var det! en perfekt mix, kan jag säga.
ska gå och lägga mig, imorgon är det morgonpromenad som gäller. en skön start på dagen!

i better keep on walking

det blev förlust idag. mot ett bra lag.
gick via hemköp och hittade 1 liter jordgubbar för 15 spänn, inte dåligt och det smakar ju inte helt fel! snart ska jag träna, hejdå

before i fall asleep

semi-final i skol SM imorgon då. ska gå och lägga mig, tagga ordentligt, för imorgon ska vi vinna! det finns inget som heter förlust, bara vinst som gäller! håll tummarna för oss!
pussåkramis



peppsnack




okej. jag har kommit såhär långt. jag lever en dröm jag alltid drömt om. jag är yngst i ett lag där det finns rutinerade spelare, men även spelare som ligger på samma nivå som jag.
jag är yngst. snart 17 vårar, hela livet framför mig. orutinerad, och jag är här för att lära mig, för att bli rutinerad.

allt jag behöver nu är lite positivitet. släppa på kraven litegrann, jag har ju kommit hit redan. man kan inte alltid vara på topp, men det är någonting jag strävar efter varje dag som har fått mig att sätta press på mig själv och alltid ställt kraven att prestera det bästa jag nånsin kan. går det inte enligt förväntningarna gör jag inte annat än hackar på mig själv så mitt självförtroende sjunker.
nu fan ska jag ta tag i det här, njuta av det jag gör och se allting lite mer positivt. jag har kommit såhär långt, alla vet vad jag går för och jag kan inte alltid vara skitbra på träningarna. jag måste acceptera att man misslyckas ibland. även stjärnor misslyckas.




är du full, full av skit? hoppas inte.



jag sitter på min underbara soffa (som har blivit mitt absoluta favoritställe här i huset!) njuter av mary's spellista på spotify och en afternoon tea. ska dra till träningen om cirka 40min, och efter träningen ska jag eventuellt kolla då U17 spelar mot djurgården en sväng, om jag har turen med mig och hinner se någon minut. annars så ska jag väl bara njuta av att det blir en pluggfri kväll eftersom jag imorgon drar till stockholm (solna) för att spela skol SM semi-final! och tagga ordentligt då förstås!
förresten, all kärlek åt den knäppa, sköna låten vem e du och marias klockrena musiksmak!

åh!




vädret idag har kanske varit det bästa och finaste!! på morgonen såg det ut att bli världens sämsta och tråkigaste väder, men det kan visst vända! man ska inte tappa hoppet genast! innan idrotten och efter skolan blev det stekas, på bilden kan ni se oss innan idrottstimmen. efter skolan var det genast lite minskning av kläderna och satt där faktiskt i bikini och shorts! helt otroligt varmt var det faktiskt, lätt över 20 grader!
annars har det varit testdag idag och fotbollsträning, fett taggad på fotboll nu alltså. önskar bara att nånting skulle gå som jag ville ibland. ska lägga mig nu. godnatt



11


började dagen med en morgonpromenad med Frida och Fannie. det ä faktiskt en bra start för dagen! rekommenderar starkt. 
är sjukt taggad inför veckan på alla sätt. det börjar bli varmare och varmare hela tiden, dock är inte solen framme idag, men värmen får mig och må bra! och allt som börjar växa, blommor och allt, livet! man ska inte utesluta måsarna heller som skriker och har sig, ger en mysig stämning.
ska dra och käka, sen är det dags för samhäll och idrott. puss



latest from FG






två sköna låtar som kanske spelas mest i fg house nu just. man börjar märka att somriga låtar håller på att spelas för fullt. underbart.
efter att ha sett min blåvita tjejer vinna med 8-0 är jag riktig sugen att åka på träning. ska åka till Linköping och träna med wildcats idag, vilket kommer bli grymt! :)

fredagsmys














bilder från gårdagens fredagsmys. idag har jag tvättat och stekt på Nya Parken medan jag har kollat på fotboll! nu ska jag ut på en promenad för att röra på mig, sen ska jag ta tag i kemi pluggandet tror jag. förkylningen är ännu på, ska försöka bli av med den idag!

mitt nya favorithem




såhär ungefär ser det ut hos mig just nu. hämtade dendär soffan väldigt billigt ifrån grannen som bodde ett eller två hus bortifrån mig. det var ett lyckat fynd (tack till mamma!) och har på känn att jag och min soffa kommer komma väldigt bra överens dessa år som vi kommer spendera tillsammans!
ända minuset är att den är mörkblå, men jag ska fixa en annan färgs såndär överkast grej eller vad det nu än heter. så blir det nog riktigt prima!
förövrigt har dagen varit helt okej. har övergått från att må dåligt till må bra, och sedan till må dåligt igen. huvudvärken förföljer mig vart jag än går, kan inte komma ifrån den. 
men nu ska jag umgås med mina tjejer! pussåkramis

the last time




här vill jag tipsa en grym låt som en kompis till en tjej jag känner gjort. 
det är hon i det blonda håret, grym sångerska är hon, träffade henne i somras i vasa faktiskt.
låten är bra, och fastnar i huvvet!



mys!


HÖRNI! jag har köpt en bäddsoffa! woho. så himla bra. ska ta bild på den ikväll. äntligen. vad skönt. jag är glaad!

kortfattat


idrott. skola. en helt okej dag. trött som fan bara. hem och käka på restaurangen. iväg på träning igen. lång träning. hem. nörda lite. och soova. godnatt



when lyrics can describe your feelings




I keep on running, keep on running and nothing works. I can't get away from you
I keep on ducking, keep on ducking, and nothing helps. I can't stop missing you


min dag



träna. gå till skolan. äta. träna. NU: duscha, jobba det sista på samhället. och gå och lägga mig.

+ första gången jag tränade utan underställ (VÅR!!!)
+ morgonträningen gick okej
+ vänsterfoten funkade väldigt bra
+ god mat
+ tidig träning

-
trött
- dåligt självförtroende
- klara är borta
- ont i halsen
- lång skoldag

let's make tomorrow much better!


faran med att lämna en kamera hos mig...




är att jag spenderar tiden till att ta en massa fula och roliga egopics. denhär var en seriös en, sån som man vågar visa till människor... snart ska jag sova. och ja, imorgon ska jag fan träna :)



back to the beginning

Tumblr_lfg6i52b621qcm7hbo1_500_large


har fått någon underlig förälskelse till grammofoner/LP-spelare osv. skulle gärna ha en sån i mitt blivande hem.

lovelovelove

Tumblr_lfft02ztrt1qec8n2o1_500_large

snyftare och kärleksfilmer står på göra-listan ikväll.
och fixa mig frisk tills imorgon. jag bara älskar kärleken. hihi

ny vecka, nya möjligheter.


veckan kunde inte ha börjat bättre! ända minuset för dagen är att jag har haffat mig en liten förkylning, och inte ska träna och att jag kunde ha sovit lite längre igår, men annars är det bättre än det nånsin kan vara! fick veta resultat i samhällsprovet och konditionsträningsrapporten och vilken jävla lättnad det var att se domdär tre magiska bokstäverna på pappret! avslappnad till max, och motivationen steg ju också litegrann. vill fan bara plugga nu nästan, haha. nämen där har vi bevis på att man kan om man vill!
ska chilla med klara ikväll, som åker hem imorgon och blir opererad =( ska chilla, dricka varmt och äta mycket c-vitamin så jag är pigg och kry imorgon! puss



det é du och jag, fan!




ja, det är sant. vi lever i symbios med varandra.
utan dig funkar jag inte som jag ska, utan mig funkar inte du som du ska.
du förstår mig, känner mig ut och in, åt höger och vänster.
fan vad jag inte är nåt utan dig alltså. fan vad jag saknar och behöver dig!
mary, without you my life is scary!



would you freak out if i said i liked you?


frågor hit, frågor dit. funderingar, tankar. ännu mer tankar. känner bara att yrseln ökar och att jag inte kan tänka klart längre. varje tanke, varje andetag, varje minut svävar jag högre, sjunker in i min egna lilla värld. verkligheten står jag inte ut med, allt blir ångestladdat och jag vill veta mer. jag känner att jag har fastnat i en liten detalj gårdagens händelse, varje rörelse som görs, varje ord som sägs och varje blick jag får ökar på tankarna. 
jag känner inte igen mig själv. jag blir osäkrare, blygare och kan inte hitta mig själv hur jag än söker. jag har tappat bort mig själv. kanske åkte en del av mig bort. den viktigaste delen, med den viktigaste. för tillfället den viktigaste.




söndagsmode




en sallad, en påse chips och jobba på ifk norrköpings match i 5 timmar. städa litegrann och chilla till veronica maggio. bättre söndag kan man inte få.

bärs e livet



här står jag med "bärs e livet" på. alla e nånstan å härjar å ja känner att kvällen blir superbra! hoppas att ni har det bra för de har jag, vann med 8-0 och peking fanz var och taggade oss. det var allt jag hade att säga idag! puss å kram små barn!
ikväll ska vi dansa förresten.

makeover




idag köpte jag ett fint somrigt linne för 40 kr! det var för långt så jag bestämde mig för att klippa det litegrann. 
det linnet kommer jag använde med midjehöga ljusa shorts, eventuellt midjehöga ljusa jeans, och allt annat som passar med det! nöjd till max älskade trycket på linnet.

RSS 2.0