Mammas gata




känner att den här låten kommer in i jämna mellanrum. det är ett tecken på hemlängtan, saknad efter det som nångång varit och att jag då är som mest sårbar. godnatt

 


kocken


haha håller på och kockar som en jävla galning denna helg. just gjorde jag en chicken sallad med mozzarella and stuff. såg skitgod ut!! :)


DEAR LIFE



JUST NU:




underbart bra ipod bild. love the quality!
nu ska jag vara en bien estudiante och plugga på matematik. som jag i och för sig gjort i en timma redan. det går bättre och bättre!

mat


dethär kockade jag åt mig själv idag. stekt lax med wokgrönsaker och lite räkor. grymt gott! och nyttigt.


långt eller kort?





jag kan inte bestämma mig. ska jag låta mitt hår växa ut eller ska jag behålla axellängden?
hjälp mej är ni snälla

gamla goda


stafettkarnevalen 09.

chica bomb




en skön och en oskön fredag. orkar inte räkna upp negativiteter, men inte heller positiviteter.
var till centralbadet och körde lite styrka, skulle köra lite simträning också, men låga blodsockret hindrade mig. då man kom hem fick man se en fin överraskning i hemköp, erik hallin och joakim alfredsson har kommit hit för att hälsa på! jättekul!
nu ska jag bara kolla på film, laga lite mat och bara chilla.

låten: Dan Balan - Chica Bomb (underbart skön)

 


plussa ihop dagen


+ jag skrev spanska provet som gick väldigt bra
+ jag har träningsvärk i armarna

alla plussen jag kan hitta hittills. vill inte ens räkna upp alla minusar... ska ta och vila en stund och försöka glömma min mage som värker så in i HELsingfors!!


jag har potential, jag kan. det bästa med allt: jag vill.


"För man vill ha vad man vill ha å man man vill ha det nu
Och om man ser en möjlighet att få så kvittar det hur
För vi är vildare än djur när det gäller å ta
Och står någon i min väg, ja då smäller det bra"


ska sätta mina drömmar i första hand. godnatt




äntligen hemma




hemma igen. det var några helt okej dagar i Bosön. bäst var teori lektionerna och träningarna, på fritiden kände jag mig bara dryg. hade ångest också för att jag missade egna träningar för det där lägret där vi tränade typ 3 gånger. lite fjantigt, huh?
skönt att komma hem, gick efter min överraskning från syster PÅ DIREKTEN! TACK SONYA! DU E BÄST! sen laddade jag mobilen och fick ett sms "Beep-test ikväll på pronova klockan 17." ringde upp tränaren, och jo det är idag. hoppas jag har bättre psyke idag.


tipselitträningen i Linköping/svar på fråga




Klara om såja!:
Berätta om träningen i linköping, den där tipselit! Hur blev du kallad? Vilka var där osv?


Tipselit träningen för det första är någon sorts "utvecklingsträning" för spelare som satsar, enligt vad jag uppfattade. Extra träning alltså med kunniga tränare, så spelarna får lite mer kunskap, och sen tror jag att dom vill ha lite koll på spelarna.
Det är en regional träning och spelarna kom från både Östergötland och Småland.
Jag vet inte hur jag blev kallad, men hade fått email att jag hade blivit uttagen till träningen, antar att det är för att jag har spelat i Östgötalaget nu i hösten och så vidare.
Vi hade träning med Linköping FCs (laget som spelar i allsvenskan) tränare, eller assisterande, och huvudtränaren var där och kollade på.
Spelarna kom från själva LFC, IFK Norrköping och andra lag i Linköping, Norrköping och några i Småland till och med.
Det var 92-95 åldersgruppen som befann sig på träningen, och det var faktiskt grymt kul och inspirerande att bli tränad av allsvenska tränare och träna med allsvenska spelare. Grymt var det verkligen!

svar på fråga

allt är bra i bosön. har ångest över att jag missa så mycket egna träningar... helt galet egentligen.

en person vid namn Klara ställde en fråga här för nån dag sen gällande tipselit träningen, ska svara på den så fort som möjligt! hoppas du orkar vänta =)

imorgon kommer jag vara Back On Track. puss


såja!


nu är det dags för att åka till Bosön för 3 dagar för lite fotboll och umgänge med de två andra RIG skolorna från Sundsvall och Borås. alla riksettor i Sverige ska nu dit alltså.
har inte skaffat nån gästbloggare, så denhär kommer stå tom dessa tre dagar, tyvärr. men ni ska ha det riktigt bra, och om ni har frågor så fråga på bara, jag svarar sen då jag kommer! =)
puss alla fina


tandborstdansen

build animated gif


haha. töntigt. GODNATT


saknad #1







måste besöka dig snart kära cuz. har så jävla crazytime med dig fina. love u

FACESTUFF



ny fb profile picture kanske? nja...

en av er alla anonyma läsare frågade hur proactiv solutions funkade. och jag kan säga, inte alls bra!! rekommenderar alltså INTE produkten. då jag började använda det blev hyn bara torrare och torrare och det kändes som finnarna bara blev fler och fler. jag blev stressad pga finnarna som kan möjligen ha bildat nya... haha. då när min hy var som torrast på jullovet så försökte jag återfukta min hy och det sved som bara vad! har aldrig varit med om något hemskare. jag bestämde mig för att sluta, efter en vecka, bara för att undvika mera torrhet osv, och var glad att jag gjorde det!
började använda basiron igen som jag använt tidigare och det funkar faktiskt helt bra. men kom ihåg att det är viktigt att ha en fuktgivande creme även om du har finnar. jätteviktigt är det.



she got the looks

make avatar


såhär såg man ut ikväll då.


lördag


chillar med en go frukost här och el classico listan på spotify. riktigt skönt!
snart ska jag väl till stan en sväng. och sen... ja, vem vet?


just for your information


ska jag träffa mitt mumintroll imorgon. sen blir det eventuellt 20-årsfest på kvällen. hoppas nån följer med mig. tills dess, godnatt

fredagslyx




vaknade klockan 7
har kollat på två filmer
har ätit
har relaxat
har handlat
har städat
och nu lyxar jag till fredagen med att dricka loka från vinglas av plast. bättre än det kan det inte bli! eller?

chris mhina - taking pictures


fick inte Chris Mhinas nya musikvideo hit av någon konstig orsak. men kolla den här!
han är nog en av de snyggaste killarna på jorden, verkligen! underbar är han.


punkt ett


vet ni vad!
nu har jag äntligen klarat av allt det jobbigaste på veckan! 8 träningspass har jag bakom mig. och imorgon, imorgon har jag en efterlängtad och verkligen en välförtjänt ledig dag. alltså träningsfritt. då ska jag relaxa och bara ta det lugnt! känner verkligen att jag är värd det efter veckans träningsmängd.

jag mår så himla bra. känner mig duktig. haha


svar på tal

fick en mycket intressant fråga av en anonym person, som jag nu ska svara på.
tänkte bara säga att ni ska komma ihåg att fråga om ni har nånting på hjärtat eller kommentera om ni har åsikter och vill säga något! tycker att det är hemskt kul att få kommentarer och saker och ting att tänka på. så våga kommentera, både kritik och positiva kommentarer är mycket välkomna till denna blogg!


Anonym om 190111:
Jag vet ju att du har flyttat från finland till sverige. Det är något jag också har tänkt göra, men efter jag är färdig med gymnasiet. Det som ja funderat över (kanske löjligt) är språket. Jag har alltid kännt mig underlig och korkad att prata finlandssvenska med rikssvenska personer. Hur gör du? har du förändrat talet? eller håller du dig ändå till ditt riktiga modersmål?
svar: det som du tar upp nu är en väldigt bra sak och jag är mycket glad att du tog upp det här. varifrån ska jag börja riktigt är det första jag tänker på.

jag har faktiskt inte förändrat mitt tal på något sätt, utan hållit mig till mitt modersmål och försökt att inte skämmas för att jag pratar "annorlunda". visst, man blir ju påmind om det dagligen och alla skrattar ju åt en ibland men det gäller att inte bry sig. sen finns det jättemånga människor som tycker att finlandssvenska är mysigt och låter fint och sött. och att man snackar en finare svenska, använder mera gammaldags ord och så vidare. så jag har inte förändrat nånting.

vissa svenska ord fastnar ju, och finlandssvenska "ordföljden" blir ju annorlunda. jag har lärt mig och skriva bättre texter sen jag flyttade hit och mitt ordförråd har blivit större. några svenska ord fastnar ju lätt har jag märkt och ibland då jag inte märker så kan jag låta lite svensk. sen pratar jag oftast snabbare, inte detdär lugna finlanssvenska tempot som man talar där i Finland.

för vissa fastnar ju en dialekt jättesnabbt medan det för vissa tar en mycket längre tid.
men jag tycker att man ska komma ihåg sina rötter och inte ändra på sig, vara sig själv bara. dom andra får väl säga vad dom vill, oavsett om det är om språk, utseende eller vad som helst! du är dig själv och kan inte vara någon annan. ett språk kan fastna i ett senare skede men var dig själv bara och var inte rädd att vara det! var stolt för att du har något dom andra inte har, du sticker ju i varje fall ut från mängden!
;)


heh.. hoppas de inte blev för långt.

190111


uppdateringen är verkligen inte som den ska nu. blir ganska tråkiga inlägg eftersom kameran inte är i bruk, och sen så har jag verkligen fullt upp every single day.
har nu varit här i 9 dagar och tränat har jag gjort som en galning. 15 pass har jag tränat efter kvällens pass, på 9 dagar. men det är därför jag är här.

idag var jag till Linköping på tipselit träning. var nog skoj tyckte jag, riktigt trevligt att få träna med LFCs tränare och med andra duktiga medspelare. fick se lite hur LFCs spelare har det med omklädningsrum och allt detdär, och jag säger bara: en vacker dag ska jag sitta i ett sånt där omklädningsrum. det garanterar jag er. en vacker dag!

snart är det dags för dagens träningspass nummer 2, och därefter ska jag nog bara kasta mig i sängen och sova!

så vi hörs, och ursäkta. peace

godmorgon people!



godmorgon människor!
bjuder en fin bild på mig som start på denna underbara dag! det är morgonträning om en timme och klockan ringde 6 imorse. känns så otroligt skönt att ha tid på morgonen så man inte behöver stressa! måste vara nåt bland det mest underbara som finns. bara chilla på morgonen i takt till mysig musik.
today is gonna be a good day, och imorgon åker jag till Linköping på tipselit träning! =) ser framemot denna dag och imorgon! puss

dagens låt!




dessa två brudar är alldeles för grymma!

 

en ny vecka är igång igen. en spännande, skön, händelserik vecka känner jag på mig.
idag hade vi idrott, där jag agerade intruktör! bosse (vår lärare) tyckte jag var så proffsig, haha, så jag får hålla spinning för hela klassen! grymt kul, men gud vad nervöst, jag höll ju bara för 5 kompisar nu typ. ehhhe..
nu ska jag och sola lite med klara.

 


you leave me speechless


vill säga nånting men kan inte tänka klart.


Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får


Sen första dagen på skolgården, jag såg dig, jag dog
Våra blickar dom möttes och jag såg hur du log
Det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta
första gången, det slog mig, kärlek är smärta
Jag ville göra allt, spendera min tid
just då, de var så viktigt, du va hela mitt liv




fantasilös


igår var dagen helt bra. löpte det vad jag skulle löpa, fick min pizza, vart och skrinnade och sen körde vi laserdome. det jätteroligt tyckte jag.
idag händer inget speciellt. ska bara äta finfrukost tillsammans med klara om en stund och sedan får vi se vad dagen kommer med. ha en fin söndag allihopa! =)


saturday morning


ska riktigt snart och löpa litegrann. därefter blir det lite pizza för att inviga att vi har gått en vecka i skola och är tillsammans igen. sen blir det mys, och roligheter. ciao


@ centralbadet











bilderna tagna med klaras undervattenkamera. ganska coolt eller ocoolt, hur man nu ser det. älskar hur psycho man ser ut på varenda bild! haha.

var alltså till centralbadet, körde styrkan och badade lite! nu chillar jag med klara medan vissa andra taggar för utgång för man har fyllt 18. längtar lite faktiskt... bara detdär att man får vara ute och dansa typ för det mesta!

bilder från iPod




här har vi tre bilder. 2 på den otroligt fina utsikten från flygplanet som tyvärr inte är lika fin på bilden. men tänkte visa på ett ungefär hur ljuvligt det såg ut.
sen på klara, min söta vän. hihi

du är underbar. du är saknad. och jag behöver dig här.


my love. kommer över snart. saknar ihjäl mig. mitt lilla taggmonster.

skriver av mig.


***

saker rullar och på här i Norrköping, som alltid förr. nu är försäsongen igång och man känner det i kroppen. intervallträningar, styrketräningar och hårt fokus är vad som gäller. bollträningar förekommer också, men inte så hemskt mycket denna vecka.
träningsvärken börjar smyga sig in i kroppens varje del och det känns alldeles underbart. jag är en människa som älskar känslan av att jag gjort nånting, och jag älskar att pressa mig själv för att ge absolut 110% i varje läge. jag älskar känslan av tröttheten som kommer åt mina ben, min kropp, och att jag bara vill ge mera även om jag är trött. att jag kan ge ännu mera utav mig själv.
känner verkligen att jag sätter hela mig själv på det här, tar det på allvar. jag brinner nog inte så här mycket för någonting annat än för det jag håller på med nu. fotboll. jag älskar det.

så nu ska jag ta och lägga mig så jag orkar vakna klockan 06.00 återigen imorgon. det är andra morgonträningen denna vecka och det är dags för tester imorgon. känner att det verkligen inte kommer gå bra då jag har träningsvärk från måndagens styrka. men gäller ju å kämpa på. =) godnatt



he don't have a clue what's going on




i can't sleep
i can't eat
i can't live
without your love
your love is like a drug
i just can't get enough
oh no.

 


****



dagens uppgifter har blivit klara. tåget åker iväg 14.53. och sånt... hajde.
får se när jag slänger in ett inlägg eller två. hejhå


kan inte önska mig en bättre familj, så hojta om du hittar någon bättre än min.

sitter här och laddar ner några låtar till färden till andra hemmet, samt skönheten och odjuret för tågresan ner till helsingfors. har varit riktigt sugen på att se en disneyfilm så nu blev den nerladdad.
annars så är en kväll med en massa mys och snack med familjen är nu över. packningen är färdig och nu är det dags att sova sista natten i min säng för en stund. har varit en riktigt bra kväll och kunde inte ha kommit på något bättre sätt att spendera den än med min fina familj.
känns lite jobbigt att åka imorgon, men skönt ändå, eftersom jag saknar Norrköping-familjen! men jag kommer sakna min familj något otroligt, och så känns det lite jobbigare att lämna dom nu efter tre fina veckor tillsammans. men det kommer gå finfint.
jag älskar er, ni är guldvärda. verkligen!





"ni är dom bästa på jorden och finns där för mig hela tiden.
jag gör det för er hela dagen, varje natt.
ni gör så jag orkar kämpa mer, för om ni inte fanns skulle jag inte klara en dag.
tack vare er så klarar jag av dagar som är jobbiga, dagar som är konstiga, svär dom där dagarna jag inte skulle klarat utan er.
jag svär ni är dom bästa.

kan inte önska mig en bättre familj,
så mannen hojta om du hittar någon bättre än min.
"


vi var och kollade på ett hus..










...på landet. här ser ni hur uttråkade jag och min syster var.
imorgon åker jag mot helsingfors och sen till norrköping på måndag. känns helt knäppt. tiden gick plötsligt så fort.
idag ska jag mysa med min familj. med god mat och en massa myspys!


NIGHTSNACK @noora's


har varit med en del av dessa sköna tjejer hos noora, kollat film och myst lite. var en riktigt go kväll med mycket skratt och roligheter.
nu är det dags att gå i sängs. och hopperligen vakna mycket tidigare än dom tidigare morgnarna hittills. puss&godnatt!

IDAG:


blir det en runda i city, intervaller och fotbollsträning. joy.


i'm married to the game.

 


det här med filmberoende

okej! min dag har varit lite av en tråkare, men vad gör det? såna dagar behövs också ibland!
har för det mesta deppat över att jag inte haft något att göra, sen har jag ätit och kollat tv. av tv tittandet blev det 3 helt okejbra filmer som jag såg på.

första var Dr Doolittle 3 (vet inte hur det stavas). en basic mysig barnfilm eller ungdomsfilm, vad man nu än kallar det för? tonårsfilm kanske... som var helt okej faktiskt! en såndär film med bra slut, såna orkar man ju alltid kolla på.
SEN dagens favorit, King Kong. åh, vad den är fin dendär filmen alltså! snyftade faktiskt jämt i slutet nästan. dendär gorillan är så himla söt på något sätt, man tycker synd om den. ni som inte har sett den, det lönar sig och se den! den är så himla underbar!
till sist, men inte minst såg jag Dumpad på tv 6, also known as Forgetting Sarah Marshall, och den var också faktiskt bra. en såndär mysig kärlekskomedi som ibland behövs såhär på kvällskvisten. man blev sådär mysigt varm inombords och började drömma om en såndär mysig, snäll, humoristisk pojkvän och så... ni vet dom där drömtankarna som ni också säkert får då ni blir påverkade av en film.

förövrigt då man talar om att bli påverkad av en film så är jag verkligen en sån människa som påverkas av en film, eller serie himla lätt! alltså påverkas känslomässigt eller humörsmässigt. om jag ser på en sorglig film kan jag efteråt bli helt tom inombords och smått deprimerad, medan jag efter kärleksfilmer blir glad och på värsta myshumöret! helt crazy är det ju. om ni inte har märkt det, pröva kolla om ni nångång blir det.



träningsnarkoman?

det är dags att börja vänja sig vid att vakna tidigare tycker jag. kommer bli svårt att vakna tidigt då man är tillbaka till Norrköping. visserligen kommer jag vakna en timme senare än här men... ändå.
ska ta och springa lite intervaller om knät tillåter mig göra det. annars blir det lite distanslöpning bara. klättrar redan på väggarna av två dagars vila. helt sjukt hur träningsnarkoman man kan vara.


lunchade med denna brud idag

 

bildkvaliten är som den är, bilden är tagen med min ipod touch. ganska mysig ändå!
satt på rosso med felicia ett antal timmar idag, det var mycket snack och god mat som gällde!
har verkligen saknat dendär tjejen och det var skönt och höra hur hon har det!

nu ska jag äta lite tacos och dra till ishallen. later0

 


bruna ögon


ni som gillar petter. här är en ny låt som man kan ladda ner. den är underbart bra, till samma beat som simon emanuels "svarta rosor"

PETTER - Bruna Ögon


solförmörkelse







bilder från idagmorse. syrran tog varenda en. enjoy

ey



tillbaka från frissan. längden blev bra inte för kort, men jag fick den. tantigaste. frisyren. nånsin. alla kategorier! så jag försökte platta till håret då jag gick ut från frissan och sen var det bara att sätta huvan på huvvet och så.
kollade in lite butiker. vasas rea är ganska värdelöst. utom i skoväg på bianco då. men fick hem en kofta och en jacka. en sån jag suktat efter ganska länge. bara att den vart lite mer personlig än så. kommer bild senare kanske. nu ska jag mysa lite framför tvn, intervallerna blev inställda på grund av att jag fick mitt knä behandlat idag. (OBS KLARA, KNÄT!!!) så de blir chill för hela slanten. bra det emellanåt har tränat ganska bra nu på lovet så. lets say im worth it

 


tuesday



det var solförmörkelse idag. det var första gången i mitt liv jag såg en sån. de va nog lite spännande tyckte jag

nu ska jag till frissan och snygga till frillan litegrann. jämna ut det, ska nog inte ta mer än 2 cm. ciao

blablabla


sysslolös fram till klockan 7. vad ska man hitta på då?


vem ringde 112?







i feel so much stronger now, the feeling's alright. your words makes me whole again.


smile like you mean it. but i mean it. even if i fake.




hej på er. det är måndagmorgon i vasa och jag mår bra. är segare än vanligt och har verkligen inte planerat nånting för dagen än att träna senare på kvällen. kunde verkligen vänja mig vid en sånhär livsstil, ta det lugnt och bara träna. men det vore ganska enformigt ändå i slutändan.
nån av er ville ha en liten utvärdering om PROACTIV som jag använder nu. kan posta ett eget inlägg till det sedan!
jag är på toppen humör idag. allt är underbart, PUSS!

pricken på iet


har värsta årsresumén på gång. ska fortsätta mer med den imorgon eller nånting. men ni kommer få se en massa bilder! nu tar jag natten. godnatt


årsresumé 2010





första dagen föddes våra underbara hundvalpar, som vi sen fick ta hand om och sköta i 2 månader. underbart var det, men valparna växte snabbare än vad jag trodde.

under februari månad fick jag beskedet om att jag hade blivit intagen till De Geergymnasiet i Norrköping.
det var även spännande tider inom regionlagsverksamheten.
men på samma gång var jag nere. var ett psykiskt vrak kan man väl säga. hittade inte riktigt några bilder från februari...








blev fotad i dickensons tröja, busade i skolan och spenderade några underbara dagar i Sverige och kollade in det nya stället som skulle bli mitt hem senare samma år och hälsade på min barndomsvän. jag blev helt i extas av att träna på den fina arenan dom hade där och med laget, och efter att jag kom tillbaka till Finland började jag bara längta tills dagen jag skulle flytta.











var på regionlagsturnering i Eerikkilä, fotbollssäsongen sparkades igång och jag firade mina fina vänner med celeb party där jag var utklädd till lily allen.

















majmånad började med den legendariske vappen, som var rätt bra iår. sen var det första maj torget, och som alla år så var det ganska tråkigt väder. efter det vad det födelsedag som gällde, och en massa fotbollsmatcher. jag bekantade mig med ett nytt ställe, Korsnäs, och blev helt enkelt kär under maj månad. förberedelserna inför vårbalen var även igång, jag och donata stod för nomineringarna, och själa vårbalen blev en jätterolig upplevelse. hann även hänga på villan några gånger.



















juni månad, första veckan spenderades på stränderna under skoltid, med kompisar och vi levde livet. det var sista veckan på nian och man kände hur mycket man ville bort från skolan. sen kom äntligen skolavslutningen. som var riktigt bra. gick hem klockan fyra då det var soluppgång, med min omtyckta vid min sida. en av de mysigaste morgnarna jag upplevt.
sen var det konfirmationsläger och midsommar som gällde.







juli var en månad då jag hade väldigt fullt upp. först vad det konfirmation och vi hade en massa släktingar på besök, sen var det dags för sommarjobb! det var rätt kul, men man hann ju inte vara så mycket på stranden under de varmaste dagarna. man hade ju även tid att spendera tid med sina vänner och min kärlek. det blev ju en makeover i hårväg också!












augusti var en månad som var egentligen full av förändringar. sommarjobbet tog äntligen slut, jag tog bort mina flätor, sommarromansens tid var över och det var helt enkelt dags att spela sista matcherna i den blå ifk tröjan och packa mitt pick och pack, säga adjö till mina vänner som jag inte skulle se på ett tag och åka iväg till Norrköping. mot nya utmaningar och nya spännande tider. jag hade väntat på denhär dagen i månader, och äntligen var det dags att ge sig av.









jag spelade matcher med LFC Wildcats då jag inte hade blivit spelklar för IFK ännu. lärde känna en massa gulligt folk på FG, som idag är som systrar och bröder för mig. bekantade mig med andra orter i Sverige, Helsingborg vad en stad jag åkte till. och hade helt enkelt the time of my life.












hösten kom till norrköping, mina mumintroll kom från finland, jag spenderade tid i skolan och med mina vänner, vi hade festligheter och jag åkte till borlänge för att se hur själva kungen bor.












var på besök hos kusinen som hade flyttat in i ett fint hus i Tyresö, åkte hem till Finland och träffade mina älskade vänner, KAPADE AV HÅRET och det blev 3e makeovern dethär året, kom hem och hittade på en massa med mina fina FG vänner, spelade cup kommunal och var på Oskar Linnros tillsammans med Linnea. underbar månad!
















under decembermånad gjorde vi en massa tillsammans känns det som. vi kokade knäck, hade sleepovers, jag och fannie busade med våra grannar, sen gick vi på stan med maria sista kvällen alla var på plats utklädda till en massa sjukt. vi fick gå på luciafest som anordnades av treorna och det var rätt roligt! jag åkte till Stockholm för att spendera en helg med faster, där träffade jag även fannie, frida och klara. de var dags och packa väskan så småningom för ett jullov i Finland. här har jag spenderat ett jättebra jullov, med julafton och en awesome avslutning på året 2010!


Nu ser jag fram emot året 2011! Den fick bästa möjliga start åtminstone! :)

 


nyår



nyåret blev kick-ass. den vart grym och firades med grymma människor! hade ingen egen kamera med men här får ni två bilder från kvällen. haha
känner verkligen att året 2010 fick ett jättebra avslut! vilken stor omställning jag har gått igenom det här året och en stor förändring, har blivit så himla lycklig på sistone och jag är så himla kärleksfull av mig!
så det blev ett bra avslut på 2010, och en bra början på 2011!
det här året kommer bli kick ass! =)

 


RSS 2.0