NEW YEARS EVE

sista kvällen av 2011 idag. ska fira in det nya året med maria kungen. tror att det kommer bli en riktigt spontan kväll, och får se var kvällen slutar, inget är planerat men det är ändå så det känns bäst! tänkte göra en årsresumé men om alla har lust så får ni den om några dagar då jag behöver göra något om dagarna. men tills dess: ha ett gott nytt år! och simma lugnt!

bjuder på en sköning på oss! haha


I'm on vacation.

God it's good to be home! Har inte haft nåt speciellt för mig, utom att jag igår var och kollade in mellandagsrean. Eller snabbkollade. Det var så mycket människor på stan, så jag orkade inte ens gå in i affärerna och ta mig en ordentlig titt. Så det blev mest att glida runt och kolla vad som fanns. Men jag kom inte hem tomhänt i varje fall. Köpte en pälsväst som jag kollat in riktigt länge, och sen ett par snygga jeans från gina tricot faktiskt. Kanske postar en bild senare nångång, men tänkte nu höra av mig lite vad som händer här i Vasa. Idag ska jag nog inte göra något annat än gå på kaffe hos min gamla tränare, och sen blir det lite löpträning senare i den underbara Botniahallen. So long, my friends!



kvällsbesök hos kusinerna






har haft en mysig kväll med fik och en massa bus med dessa busungar. tiden går alldeles för fort, det märker man på alla mina kusiner som för en stund sedan var så himla småa, men nu börjar dom vara sååå stora! man blir lite ledsen i ögat av det faktiskt. men underbart var det att träffa dom!

juldagen



vakna sent, käka frukost, kolla usel film på tv, sova igen två-tre timmar. det har stått på schemat idag och snart ska vi äta och sedan åka till farbror Nicke på fik. ska bli skönt, får träffa ytterligare två kusiner, Nathaniel och Jonathan.


familjen & släkten är bäst










vilken bra julafton det har varit! barnen har varit jättesnälla iår, det märktes på mängden av julklappar, men det har även jag varit! fick oväntat mycket julklappar, men det är skoj. men framför allt har det varit en riktig underbar jul med alla nära och kära, och jag måste bara säga att jag älskar min familj och mina släktingar. bättre kan man inte hitta!

GOD JUL!




GOD JUL ALLIHOPA! hoppas ni får en fin dag med alla nära och kära och en massa julklappar!
Puss på er!

LMFAO




har aldrig sett denna musikvideo, och den är ju hur rolig som helst!!

ska mysa under täcket och kolla på film!




ska kolla denna underbara film innan jag somnar. och drägla efter Jim Sturgess, ögongodis!


hjärta


har varit duktig och jobbat idag. är väldigt trött så jag tror att jag ska kolla på film eller HIMYM och ta en tidig natt idag. imorgon är det ledigt som gäller, och min kära familj kommer hit. FINALLY.

I gotta find a way to get next you.




ska krypa till kojs i sängen som kommer vara min två nätter framöver, i det underbara rummet som kommer kallas mitt ytterligare två dagar fram över. oklart? jag kan förstå det, för jag är väldigt trött. sovsågott allihopa! xx

my evening elegance




sover i det finaste rummet inatt och natten till 23 december. nu ligger jag och lyssnar på underbar musik av Hoffmaestro i min lugn baby lugn spellista på spotify (klicka på den om ni vill ha lite go chill musik!!) och dricker te, äter några pepparkaks dumle som jag köpte i Sverige, bara för att smaka! livet leker och jag mår underbart bra. =)

mirror on the wall, here we are again. through my rise and fall, you've been my only friend.


ansiktet - äckligt




Ansiktet står på min topplista.

Ekenäs







kom fram för ungefär två timmar sen. blev hämtad av farbor mathias och kusinen pontus. så stor har han blivit! 4 bast och pratar som pratkvaurnen chribs, hehe. tog och hälsade på farmor på hennes café, och nu sitter jag i hennes hus ensam, och lyssnar på musik, äter lite nötter och tar det lugnt. skönt det ibland också!
hoppas verkligen jag inte behöver resa på ett tag... så snälla jullov, ha ingen bråttom att ta slut än!

christmas gifts




är klar med alla julklappar. nog för att jag inte behövt köpa mängder av julklappar iår, men nog blir man lite småstressad för det. men jag är riktigt nöjd med julklapparna, tror det blir några glada miner av dom, och fick till och med själv två julklappar av mig själv. dom bestod av två ringar från Style By Tyra, postar bild senare nångång!

luggen i tofs, slutresultatet blev krull



bockar av check-listan!

bockar av det sista i checklistan... bädda sängen, städa rummet, packa, skaffa sista julklapparna etc! inte mycket vila här inte, här är det fullt ös hela dagen!


swagnote for those who is in need of one


let's play the blame game.


bild på mig då och nu

sista skoldagen idag! imorgon är det packning och annat fixande som gäller, sen på kvällen flyger jag till Helsingfors och därifrån åker jag sedan på onsdagen till Ekenäs till mina släktingar. kommer bli klockrent och får även jobba torsdag-fredag på farmors café. äntligen får jag åka hem. så känner jag just nu, så himla underbart!

här får ni ta del av bilder på mig DÅ och NU.




Paradise


karma is a bitch but I'll make sure that bitch is beautiful


i miss you love

förutom all ångest, stress och panik jag känt över ett viss ämne som blivit väldigt känsligt hos mig, så har jag haft en riktigt bra söndag. den bästa på länge faktiskt. kunde ha tagit och tränat lite, men kände att jag kommer vara gladare ifall jag får vara hemma litegrann istället.
imorgon är det sovmorgon, fast upp måste jag klockan 6 för att sjunga till emma som fyller 12 imorgon. hurra!
love this day. nu ska jag sova. och i övermorgon är jag på finsk mark igen. efterlängtat som fan, mina vänner.

planer för livet

gå ut gymnasiet, ha en riktigt dunderbra studentvecka! kanske flytta någon annanstans under sommaren som Göteborg, Helsingborg eller Malmö och antingen studera eller jobba där ett år. sabbatsår hade jag tänkt mig. kanske spelar jag fotboll i allsvenskan?
sen vill jag resa mycket, uppleva och upptäcka! bo i en egen fin lägenhet i 20-års åldern och ha det fint inrett och bara njuta av livet. sen nångång i tiden ska jag ha barn. minst två styckna men på senaste tiden har jag önskat mig 3 eller 4 så jag kan använda dom fina namnen mina barn ska ha! (har kommit på 4 asbra namn...) sen ska jag ha en fin man, som jag älskar och har värsta fina villan med!





last saturday in Sweden this year






mätt och belåten. men inte ett dugg trött!

HEJ

idag har jag varit och tränat på world class, och köpt julklapp åt syster min. och en jacka åt mamma, hehe!
nu ska jag och käka middag hos några grannar, ska bli trevligt! hoppas man får någon god köttbit!


DU ÄR VAD DU ÄTER: EMMA IGELSTRÖM




den här tycker jag att ni ska se. ett otroligt bra avsnitt med Emma Igelström, som var min idol då jag simmade då jag var yngre. känner igen mig lite då jag kollar på det här avsnittet, faktiskt.

5 o'clock in the morning



blev liggandes kvar hemma. med världens hårdaste huvudvärk som tar kål på mig! får hoppas att det släpper tills ikväll så jag får cykla ner till Smedbylokalen och ha en go kväll med Smedbytjejerna!

favorit i repris





finaste låten som lovisas syster gjort åt henne. favorit i repris var det.
och just det. jag saknar dig, syster. snart ses vi.

 

 


classic




U SHOULD KNOW BETTER


en bild på mig idag




en riktig jävla chillarbild. världens skönaste torsdag!

*


torsdagsmys: Bridget Jones

så skönt att skoldagen slutade 11 idag. tror jag ska ta och slappa hela denna torsdag, så ingen träning står på schemat faktiskt för en gångs skull! jag förtjänar att ta det lugnt så nu ska jag verkligen göra det också. ska kolla på Bridget Jones dagbok och någon annan film eventuellt och bara njuta av livet!


but again, you're not invited


bilder på mej och mina bästa vänner







jag har haft många goda vänner genom tiderna, och dessa bilder får komma upp denna gång. tack för att ni gjort mina svåra dagar lätta och fått livet att leka!

bloggfavoriter: just nu



1. BFF, brother from another mother - CHRISTA

2. SOFIAS



3. brother from the SAME mother - SONYAS

4. I'M FANCY


med flera... ni hittar bekantas bloggar under "Friends"!

taggad till tusen!



bild från förra årets skol-SM inomhus. NU KÖR VI!

A-team


älskar känslan då man vaknar tidigt men har råd att ligga i sängen och bara lyssna på lugn musik i en halvtimme ungefär. finns inget bättre. kunde vara såhär varje morgon, men då skulle man nog inte uppskatta det lika mycket som man gör nu.
idag är det inomhus-SM med skolan som gäller. är fett taggad och vi ska kötta som fan! inget annat än vinst finns på kartan. så se upp, här kommer vi!


Fuck it, our future is dead


small things can make you feel so much better




livet fick en vändpunkt. gårdagens träning, ett SMS av min gamla tränare från vasa och att jag har blivit uttagen till skolans futsal-lag i skol SM gör livet så mycket bättre och får mig att bli taggad till tusen! nu fan kör jag, motivationen steg plötsligt upp till himlen! älska livet


22:53


idag har det varit en bra dag. jag har gått i skolan, och tränat. kvällens träning är jag hyfsat nöjd med. det som jag skulle jobba på gick bra och laget trivs jag med som fisken i vattnet. så otroligt mycket glädje och lycka känner jag då jag tränar och befinner mig på träningarna! kan inte vänta till lagfesten på fredag, kommer bli fett! =) imorgon en chill tisdag, men pump och boxning på schemat! BIG LOVE

BTW


vad jag skulle göra om jag fick 1 million


ÅKA UTOMLANDS. resa runt jorden, åka till olika länder och se världen. om det skulle finnas pengar kvar efter det skulle jag troligen satsa en del på kläder och skor och så, eller inredning! något som jag är riktigt, riktigt intresserad av är inredning faktiskt, det är bland det roligaste jag vet! men prio 1: RESA!!





veckans sista ord


efter en lyckad söndag, bortsett från screeningen som kanske inte var sådär världens mest lyckade pga min träningsvärk, så ska jag ta en tidig kväll! imorgon är det dags för en ny vecka, med nya möjligheter och det är sista veckan i sverige innan jag drar till finland och kopplar av i tre veckor! underbart taggad är jag, så nu kör vi!
ja, det var allt jag hade att säga idag, hoppas ni sover gott och att er vecka får en klockren start! puss godnatt


något jag vill ha


jag vill ha en stilföränding. eller en förändring i min dagliga stil, så jag varje dag ser hyfsat stilig ut, men inte för uppklädd ändå. folk säger ofta att jag har en väldigt omväxlande stil, kör allt från sportiga tjejen, till en still som är lite classy, men jag vill hitta något som passar mig bättre.

ååh ja, och en till grej jag vill ha! en snygg, vältränad kropp. det jobbar jag som fan för nu, och ibland tröttnar jag så jävligt mycket på att jag har diabetes som sätter käppar i hjulen på att vikten ska utvecklas samt musklerna och ämnesomsättningen. men det är ett evigt kämpande, men jag ska lyckas!! BIG TIME.





sunday

den här söndagen skiljer sig från alla andra lata söndagar. idag har vi fystester med mitt nya lag! jag tror att Beep testet bland annat står på menyn, och en massa annat skoj. är faktiskt inte så nervös, är lite taggad istället!
efter det blir det lite söndagszumba och poweryoga. sen ska jag hem och bara chilla.


vill bara tacka er alla som skriver så fina och söta kommentarer till mig! sånt behöver varje människa ibland, och era komplimanger behövs mer än ni tror just nu. ger lite extrakick åt mig för att fortsätta, tack så himla mycket, fina är ni! =) och svar till Emma, min blus är från MONKI!

kram

lördagsfika med finaste vännen




hade en underbar eftermiddag med mitt mumintroll.
vi tog en liten stadsrunda samt fika på stan. skvaller och annat snack hade vi massor av!!
nästa gång ses vi förhoppningsvis i Vasa under jullovet!
puss

LUCIAFEST 2011





så gick det till det här året!

picture




denna bild fascinerar mig på något sätt. fråga inte vad det är som fångar mitt intresse, men den är intressant.

snart ska jag möta upp mitt lilla mumintroll på stan, som jag inte har sett på vääldigt länge! ska bli awesome att tjöta litegrann och skvallra som bara den! xx

en ovana som jag önskade att jag inte hade


det här blir svårt... jag, som alla ni andra, har en massa olika ovanor. men ibland är mina ovanor såna som jag gör utan att jag märker något. jag lägger inte märke till mina ovanor oftast... men ändå vet jag vad jag har för ovanor.
men min största och sämsta ovana kan vara att jag är en tidsoptimist vilket betyder att jag ofta kommer försent. sen finns det ju också andra grejer, som med språket, jag använder för mycket ord som "asså", "liksom", "typ.. och det anser jag som en ovana, det är inte ens snyggt att snacka så.
och, att jag alltid börjar pilla och skrapa bort nagellacket då jag lackat naglarna. inte kul!


underbar morgonlåt




återigen så får man höra underbar morgonmusik efter en natt hos klara. denna är underbar!

last friday night

en klockren kväll är över. eller klockren och klockren, klockren till en viss del. ska bjuda på lite bilder för den som har lust att se, det finns en massa av sådana, så det blir lite svårt att välja ut några!
imorgon blir det morgon pump och förhoppningsvis orkar jag löpa litegrann. annars så ska jag slumra bredvid klara inatt. sov så gott mina vänner! puss

Thank God It's Friday: LUCIAFEST

som förra året så är det även i år dags för luciafest. arrangerad av våra underbara FG-treor. det blev kaoz förra året, men får se hur det blir detta år. blir väl en lugn kväll för min del, men får se hur hårt de andra kör! brian och klara har fixat ett asbra rim om våra åtta galna nittiotreor. kan inte vänta tills de får höra den och festen är igång!
bjuder på några godingar från förra årets lucia!





någonting nytt


något nytt? det kan väl vara kläder, skor, smink, vad som helst. men något som är nytt, är mitt liv. min ensamhet, min livsstil, min satsning på mig själv. mina drömmar, min vardag. allt det är nytt. och det är skönt.

Tumblr_ln61jktono1qc5cm9o1_500_large


ska somna till denna vackra låt. goodnightie


en nytagen bild på mig och 10 faktan




1. jag är en väldigt glad och öppen person. har inte svårt för nya bekantskaper. tvärtom
2. har bott i STHLM, Vasa och nu i Norrköping. här bor jag utan mina föräldrar och går i fotbollsgymnasium
3. jag ÄLSKAR att sova. då jag vaknar på morgonen ser jag fram emot tills jag får sova igen.
4. har svårt att släppa gamla grejer. går ofta runt och grubblar väldigt mycket.
5. jag har väldigt bra självförtroende men en mycket dålig självkänsla. jag gillar inte mig själv. är hård och självkritisk.
6. jag har svårt för att bli kär och förälskad. då jag väl blir det kan jag lätt bli beroende av personen. det är jag väldigt rädd för.
7. har aldrig varit allvarligt skadad eller någonting.
8. mina största (hemliga) drömmar är att bli boxare, någonting inom modeindustrin och les mills instruktör.
9. jag är ett träningsfreak. för det mesta.
10. jag har svårt för att prioritera och bestämma vad jag vill. vill jag någonting eller planerar jag att göra något väljer jag oftast det motsatta. fråga inte varför!


10 days

hittade en lite rolig grej på ellens blogg. tänkte köra den med, bara för skojs skull och ha någonting intressant här tio dagar framåt. enjoy!

dag 1  en nytagen bild på mej + 10 faktan
dag 2  någonting nytt
dag 3 en ovana som jag önskade att jag inte hade
dag 4 någonting som jag vill ha
dag 5  vad jag skulle göra om jag fick 1 million
dag 6  bloggfavoriter
dag 7 bilder på mej och mina bästa vänner
dag 8 en bild på mej idag
dag 9  planer för livet
dag 10  en bild på mej från då och nu

this is how it is.

I wish I could rip out a page of my memory
Cause I put too much energy in him and me
Can't wait 'til I get through this phase
Cause it's killing me
Too bad we can't re-write our own history

Seems only like yesterday, not even gravity
Could keep your feet off the ground when you're with me
How can two be as one
We've become so divided now

There's no use hiding from my misery

Now I can feel a change in me
And I can't afford to slip much further
From the person I was meant to be
I'm not afraid to walk alone
Not give it up but moving on
Before it gets too deep
Cause you're taking all of my energy

thorn in my side


finally thursday!


har käkat julbord för första gången iår idag. helt okej gott smakade det här i Sverige kan man lätt säga. BodyBalancen och fotbollspasset imorse var UNDERBARA! och vi hade en bra vikarie på biologin idag, hon kom från Göteborg och var störtskön! ska ta en snabb powernap nu, så jag orkar pumpa ikväll! ska bli lovely!
rätt positiv är jag idag, utom att jag har saknat mitt långa hår och lite andra saker som hör till det förflutna. men klarar jag denna dag av saknad, kommer jag vara tusen gånger starkare de dagarna de kommer igen. BIT IHOP


lill lördag i all ära


dagen slutade helt okej. har mått helt okej idag. mådde asbra innan träningen, var taggad och peppad. maxad.
nu föll jag lite tillbaks till osäkerheten. men jag tar mig upp igen. hade samtal med coachen. blir nytt lag för nästa år. Smedby AIS. spännande.
känns konstigt att spela i två olika lag i två olika år då jag kom hit då jag hållit mig till ett i flera år innan det. känner mig på något sätt otrogen. teamwhore, eller vad man nu kan säga!
nåja, enough of thinking. morgondagen ska påbörjas tidigt med ett BodyBalance pass och fotbollspass. kort skoldag, lite julbord som lunch, coachsamtal och BodyPump + löpning och chill (och med det menar jag förstås: How I Met Your Mother!). en välplanerad torsdag kan man säga.
men nu ska jag lägga mig så jag orkar bodybalansera imorgon. puss på er alla fina!

love this man. and the quote


trött på livet.




sänkta axlar, fullt huvud. kaos bland tankarna, känslomässigt kaos. leende på läpparna, sorg, besvikenhet och missnöje i hjärtat. suckar, huvudskakningar, trötta blickar. sena nätter, instängda dagar.

dags att göra något åt allt detta? ja! a little bit fitspiration, lifespiration, luckspiration and motivation. COME ON! your life ain't over, you're 17, fabulous and good in every single way. you maybe won't find yourself right now, at this moment or this day, but you will find her along the way.

stop dreaming, Tanya.

So it’s not gonna be easy. It’s gonna be really hard. And we’re gonna have to work at this every day but I wanna do that because I want you. I want all of you, forever, me and you, every day.

*


påväg mot det okända. påväg mot något bättre. påväg mot en ny självkänsla, ett nytt självförtroende. mot ett nytt liv. mot mig själv. det som jag tappade nånstans där i februari.


SJÄLVSTÄNDIGHETSDAG





från självständighetsbalen för två år sedan. Gud vad tiden rinner iväg!!
idag skulle vi i Finland förmodligen ha bakat pepparkakor kollat på balen på slottet och sånt skojsigt. men istället har jag gått i skolan och bara chillat sönder. nu blir det HIMYM. älskar det!

ENGEL



gulligaste musikvideon

last words


efter en helt ok dag till slut, fylld med svett, skratt och tårar säger jag nu godnatt.

sitter inne hos frida..




medan frida är på födelsedagsdate. vi är nog alldeles förbra vänner känner jag!!


PICS: BORLÄNGE







några bilder jag hann knäppa i Borlänge. älskar marias katt, biffen. den är säkert världens mysigaste och goaste katt.

förra veckans shopping:



everything: H&M + vinröd nagellack (love that color!!!)

RSS 2.0