en återblick




att den här låten alltid kan ta mig tillbaka till mörkaste hösten i mitt liv. kan känna samma känslor igen bara genom att lyssna på låten. helsjukt alltså.

IDAG:


slutat skolan tidigare
stekt sönder på centralbadet
lirat match
förlorat


men ändå mått bra. vädret här har varit som på Mallorca i Spanien eller whatever, man kan inte göra annat än älska det!


description: tanya näsman




En liten ros med ett hål i sin själ, som gjorde rätt men av dåliga skäl
Hon hade drömmar om status och flärd, men hon blev slav för sitt eget begär
Hon vet inte vad hon känner för, lågan slocknar utan tändstickor
Du är bäst nu men du var bättre förr, våra brister gör oss till människor


Den lilla staden fick knappast ett farväl, när andra nöjde sig sprang hon iväg
Hennes ord var ett laddat gevär och hon sköt på framtida besvär
Hon hade guld nog att bygga ett berg, men lilla rosen hon saknade färg
Du är bäst nu men du var bättre förr, våra brister gör oss till människor

perfekt start för veckan!





veckan har börjat bra, med bra (men blåsigt) väder och stek! lite skola för den delen också! fick ett G på matteprovet som jag trodde jag skulle få IG på, så livet leker idag helt enkelt!
solen tar på förresten som fan nu, så jävligt stark! imorgon efter fgn ska det bli lite mer stek innan vi drar till skolan. nån annan som älskar att sola? alla gör nog det, hihi
nu träning! fys och fotboll, det gillas till max!

sunday


en helt ok söndag. fick sova ut ordentligt vilket var jätteskönt! la mig ut i solen med klara en stund, fick gå ut och in två, tre gånger, så det blev stek i 30 minuters intervaller typ, haha. jag och klaras mamma gick sedan till Södra för att kolla på U17 match där dom utklassade ÖSK. grymt!


randoms






skit dag idag. slutade dock bra med att barca vann champions league! gjorde min dag typ litegrann. nu ska jag gå och lägga mig, det luktar lite bränt i mitt rum... ska man vara orolig eller?

godnatt

Q/A


Janni
om Q/A:
min pojkvän har ju också diabetes, och han funderar också att taturera sig. Han funderar att ha texten diabetes på handen eller någonstans så att den syns :) var på armen hade du tänkt laga din tatuering? :) svara i dethär inlägget bara :)


svar: tänkte ta det här så blir det enklare, hehe.. men så kul att få frågor, ni ska fråga på hörni!
ja dendär symbolen så ska jag tatuera på armen lite under handleden liksom. ska eventuellt skriva "diabetes" nånstans där på samma gång, litet men ändå att de kommer synas :)


sitter fast i rutiner som en kraftig magnet



fredagen har lidit mot sitt slut, och jag har småstädat samt taggar nu ivrigt träning i regnet (!).
ingenting kan förstöra mitt humör ändå, mår rätt bra, och nästa vecka är det bara tvådagars skolvecka.
älska det, snart är det sommarlov också.



music video/swedish house mafia




swedish house mafias nya musikvideo har kommit ut såg jag på youtube. jag som älskar hundar, blev ju jättekär i den av någon orsak, och börja ju sakna mina små vovvsingar hemma i vasa. naw, så söta dom är i videon också!


bloppis?




alltför många klädesplagg ligger bara och hänger i garderoben så jag har faktiskt funderat på att kanske köra en bloppis här inom en snar framtid. får se om det blir lite senare eftersom bloppisen innehåller stort sett varmare kläder... men vad tycks, är det en helt dum idé? och ni som har haft bloppis, har det funkat/hur har ni gjort för att få det att funka på bästa möjliga sätt?


förresten,




trött, sliten, illamående, huvudvärk och halsont är kvällens nyckelord. ska dricka en varm kopp te och gå och lägga mig nu! var och kolla på IFKs match mot ÖSK, dom torska med 2-0 och hälsade på herr mosander som satt i "tränarbåset". kul! ska lägga mig och hoppas på bättre mående imorgon.

Q/A

65142-f22fae-530-354_large

Anonym
om blue shades:
varifrån kommer shortsen?


svar: dom är från HM! :)

mea om @ my place:
mitä meinaat tatuoida? :)


svar: mä meinaan tatuoida sellasen diabetes symbolin. mä tatuoin sen käteen, voin ottaa kuvan sitte ku se on valmis!

samma på svenska. jag ska alltså tatuera mig, så jag kommer tatuera en symbol för diabetes och jag ska tatuera den vid armen efter beslutsångest om jag ska ta den på ryggen mellan skuldrorna eller armen. så armen blev det! ska ta bild sen då den är gjord, så håll utkik efter den 6.6!



dagens tre rader


lite småstressad. mycket plugg, men känner att jag ändå inte orkar bry mig hur det kommer gå. mycket illa
ikväll analysmatch, IFK - ÖSK. fårse om man får hälsa på ett välkänt ansikte på ÖSK tränarsidan. hoppas!
tidigt i säng annars ikväll. har varit alldeles för trött på siståne.


snören är lösningen till allt


går och sover efter ett mycket dåligt avslut på denna dag. sämsta man kan få. men jag är ändå inte deprimerad. äh, behöver soova! godnatt

man på hög nivå





fick länken till denna snubbes blogg idag. och jag gillar hans blogg, till max!
klicka på bilden för att komma till hans blogg. där har ni en äkta man med stil. dräglar lite...


du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket. jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in.




det är skönt då man hinner göra en massa och inte behöva stressa då man slutar tidigare. har tvättat, vikt, chillat, SMÅstädat och skött om mina kära skor. veronica maggio och andra chillartister håller såklart sällskap via högtalarna.


blue shades

make a gif




@ my place




nationellt prov, nu svenska. sedan slutar vi för dagen och jag ska åka till Linköping för att lira med vilda katterna. börjar småningom kännas att sommarlovet närmar sig, och om två veckor sitter jag i tatueringsstudion.... herregud, tiden går fort!

dagens rubrik:


SLITEN TILL MAX.


tog fika med mina fin fina tjejer, tjöta litegrann och hade det allmänt bra. nu har jag tränat, och jag är sliten som fan! trött sen helgen på nåt sätt. menmen, imorgon är det dags för match, derby i linköping. det blir LFC - Linköping Kenty. känner mig riktigt taggad. nu ska jag lägga mig så snabbt jag bara kan, behöver sömn! puss

ingenting jag säger spelar längre någon roll




ryser. så vackert. kan inte låta bli att lyssna.

look @ me now


GBG/Kungsbacka







sitter i JB's minibussar påväg till Kungsbacka där vi ska spela mot Tölö IF. håller på och skriver en uppsats här på samma gång, det är orsaken till att datorn hängde med! moden är bra, taggad på match!

we've been @ vasaparken

make a gif


vilken underbar dag! har varit varmt och skönt, en riktigt go sommardag.
på tal om sommar så är det fan inte länge kvar till sommarlov! ungefär 3 veckor kvar. wow, året har verkligen gått snabbt! gosh
vi har nyss varit i vasaparken och lirat, solat och raggat. om vi bara skulle lyckas med det sista också... hehe


all day




tipselit träning igen idag i linköping. var skönt att få lira, så jävla bra träningar är det.
har inte hänt så mycket idag, fotboll hela dagen bara! imorgon är det fredag, efterlängtat!

my big baby sister





den här fina låten fick jag höra idag hos lovisa. det är hennes syster som har gjort den åt henne, och det är nog det finaste man kan göra åt sin syster. skulle också göra en låt åt min lillasyster om jag kunde sjunga och spela gitarr eller nåt annat, men nae..
så sonya, min redan så stora lillasyster, jag ägnar den här låten åt dig. puss

i'm not a fashionqueen, i'm just me




random.

word


ett steg åt rätt håll, känns lite bättre. mot ny motivation och glädje. nu vill jag, mera än någonsin förr. glöden börjar hitta tillbaka helt enkelt. med ett steg åt rätt håll. NU FAN!


puls




så mycket bättre. tagg låten nummer ett!

hey there




nyss hemkommen från morgonträning. den var rätt skön och gick helt okej. nu ska jag kila till skolan för att ha lite kemi, svenska och sen ska jag en sväng to the hospital. annars så ska jag kolla lite på matte a uppgifter så jag klarar nationella provet på något sätt och träna lite på kvällen. ha en fin dag!

Jaheim VS. Simon Emanuel?







vad tycker ni? har simon emanuel lyckats göra en hyfsad version på svenska?
det tycker jag. "sjunga dig en sång" är verkligen en awesome låt, älskar den verkligen. men originalet är ju awesome den med. kan verkligen inte avgöra vilket som är bättre.
(klicka på bilden så kommer ni till låten på spotify!)

mitt liv.




jag måste hitta glädjen i det jag gör. hitta tillbaka den bra vägen, där jag njuter av det jag gör. måste ta tjuren i hornen nu och göra något åt saken.

FINLAND vann igår, det har väl ingen missat? ni kan förstå vilken känsla det är att sitta i ett rum med 4-5 svenskar och se Finland göra 2-1, 3-1, 4-1... tills tvn stängs av och jag får fortsätta kolla på matchen hos ålänningarna och där se Finland göra dom underbara 5-1 och 6-1 målen! det var underbart, Finland var ju verkligen värda vinsten! men Sverige kämpade bra dom första perioderna, skulle aldrig ha trott att matchen skulle sluta som den gjorde. men bäste lag vann!

nu ska jag dricka ett kopp te och sova! puss

EUROVISION SONG CONTEST





sitter nere hos klara och kollar på eurovision song contest. synd att jag inte är hemma och firar denna traditionella kväll, men det är minst lika bra här med mina söta vänner, och philip. ganska gött ändå :)

SUOMI - RUOTSI




Finland och Sverige i VM-final på söndag. fyfan vad taggad jag är. nu ska vi fan spöa skiten ur svennebananerna!

C to the A


jag behöver dig.
jag saknar dig.

jag behöver dom där stunderna då jag bara kan cykla hem till dig en tråkig fredagskväll och snacka ut allting. få ut bekymmer efter bekymmer och bara känna hur mitt mående blir bättre. skratta åt våra dumma skämt, chilla framför tvn med din mamma och bara njuta av livet.
det är jobbigt att ha sin bästa vän i ett annat land. vår vänskap kommer nog aldrig försvinna nånstans, men det är det då du inte finns där, så nära som förr. det är går fan inte ens att ringa dig nån random kväll, kostar ju till och med för mycket. jag vill ha dom där 3-4 km som skiljer oss åt, inte dom flera hundra milen.

saknar ihjäl mig chribs.

en fin kväll


sitter vid mitt fönster, dricker lite te och äter lite glass och har det allmänt bra. lyssnar på musik, Finland eurovision-bidrag för första gången också faktiskt. det är faktiskt en ganska bra låt, söt röst har killen. kanske det blir en ganska hög placering iår? vemvet, vi får hoppas!

Clémence Poésy



 

alltså dendär kvinnan kan vara det vackraste/sötaste jag nånsin sett!
jag reagera inte alls då jag såg henne i harry potter filmerna, men då hon plötsligt dök upp i gossip girl och var så himla söt så blev jag sådär WOW liksom! vill ha hennes utseende alltså!

 


dessa dagar finns.



Min första kärlek tog mig någonstans
visade mig en sån plats som jag aldrig trodde fanns
Ditt hår var som sammet och din hud var så len
det var du och jag mot världen, jag såg inga problem
För kärleken är stark men kärleken är svår
det du ser i horisonten är inte alltid det du får
Jag trodde vi var cool men du var coolare
En snurra på tråden och du låg med min polare

tisdag


vinst 5-1. inget vidare spel, men vinst känns ju alltid rätt bra. glömde min telefon i minibussen då vi skulle dra hemåt. tur så har man turen med sig idag, så kenta hittade den och telefonen är tillbaka hos mig. min lilla fjonki!
är astrött, morgonträning imorgon på köpet också! gud så bra man har det då... not. skulle helst av allt ta en sovmorgon! men man måste jobbajobba!
ska koka en kopp te och gå och lägga mig. puss

btw


idag ska jag lira cupmatch i Motala. nicenice!


ny vecka, nya möjligheter


veckan fick en bra start, med bästa nattsömnen ever. har redan hunnit vara i skolan en lektion, men nu har vi värsta håltimmen i två timmar. underbart. ska ta och dricka en kopp te och gå ut på promenad i den underbara morgonsolen. puss på er, hoppas er vecka började lika bra!

sunny sunday

create avatar



har varit ute och stekt hela dagen. började dagen med att cykla till vasaparken, stekte lite där och sen stack vi till Nya Parken där vi kollade på fotboll.
igår hade jag en riktigt, riktigt bra dag! spelade först match i linköping, sen då jag kom hem så överraskade mina fina vänner mig med barnkalas! alltså jag har så jättefina vänner så det inte är sant! kvällen fortsatte med lite häng på mitt rum och bowling lite senare.. hade en perfekt dag!! :)


07.05.1994 18:05


om några timmar är det exakt sjutton år sen jag föddes till denna värld. känns lite kul, inte sådär att man har sett fram emot det som man gjorde då man va liten men det känns ju roligt att fylla år. en dag i året då man är i centrum. fast den här dagen kommer vara över snart.
ska gå och lägga mig nu, imorgon är det match mot Öster i Linköping. excited. godnatt

blir inte någon frukost i sängen i år dock.. snyft


idag:


är det fredag. det ska alltså chillas för fullt. ska åka till ingelsta en sväng med tjejerna och se ifall dom har nåt kul där. sen ska jag bara ta de lugnt. imorgon är det match och då är det förresten MIN DAG också! :) happyface


2011-05-05




myskläderna är på, lyssnar på musik och stressen som jag känt inombords största delen av veckan är äntligen borta. kan äntligen bara chilla och ta det lugnt lite. tror jag faktiskt ska ta och koka lite te och läsa lite på spanskan så spanska provet går bra imorgon. peace

jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag




nu blir det träning. shulu lulu


the day after tomorrow


önskar att jag hade en lite bättre bild på presenten jag fick idag på posten av min lilla söta mamma. hon har varit hos en guldsmed som har gjort en av farfars silverskedar (som han fick till pris i finska landslaget) till en silverring. det är mycket fina detaljer, och det här kommer vara en ring med stort värde för mig och som kommer gå vidare från generation till generation. finare present än det här kan man inte få. så himla fint tänkt.
det bästa att det står Suomi - Sverige på den, och datumet när landskampen spelades. me likey!




ska försöka få en bättre bild senare nångång! :)

bättre

Nu när Bin Laden är borta så står hans släktingar på tur...
Hans lite mörkare bror Choko Laden finns kvar samt kusinen Marme Laden, partyprinsen Pinaco Laden, vegetarianen Sal Laden, hans svåger trubaduren Bal Laden. Sen får man inte glömma hans senila farbror Var fan var de jag Laden.

HAHA.


kan inte längre skilja rätt ifrån fel, så du får lura i mig vad som helst

 

chill till veronica maggio. inte alls taggad på morgondagen, men äh, skitsamma.
måste ta tag i allt nu. måste ta tag i livet nu. "lilla gumman, ta tag i ditt liv..." som jag brukar säga.
dags att se sig i spegeln och säga orden i spegelbilden om och om igen.
jag ska fan ta tag i mitt liv.

 


gissa vad?


2011-06-06 klockan 16.00. ser framemot den dagen alltså.


unlimited




sov så himla bra inatt. hade inte alls lust att vakna, kunde ha sovit i flera timmar till imorse! men nej, jag pallra mig iväg till skolan och skulle skriva nationellt prov i engelska. imorse snöade det lite, men nu har det som tur smält bort. nu ska jag luncha lite, och ikväll ska jag råplugga kemi! how nice isn't that?
och... jag skaffa spotify unlimited... nu blir det slut på godisätandet känner jag. så slösar jag dom pengarna på det istället.


rush hour


blir bokstavligen galen på kemi pluggandet. får inte inpräntat ett skit, och förstår noll! så jävla invecklat ämne. skulle vara mycket lättare ifall jag hade ens lite intresse för det... men skitsamma, gör mitt bästa ändå! vill bara dö egentligen!
annars så har jag lite mycket på g just nu. måste prioritera lite, och jobba hårt, hårt och hårt. hörs senare mina fina!


fredag-lördag





Lördag





















hade en asbra kväll då förresten. dansade, dansade och dansade sönder! bara älskade livet i lördags.
men back 2 basics blir det alltid. idag till exempel spelade jag match. kisses

lite försmak





lite försmak av bildbomben som eventuellt kommer senare. se upp för snygga brudar!!


RSS 2.0