pre-season

Har haft en lite längre bloggpaus nu. Känns inte som att jag har något vettigt att ge utom uppdateringar om fotboll, träning och skola. Men det är ju ett liv det med.

Nu under bloggpausen har Jag dock besökt Danmark. Underbara vinter Danmark som troligtvis är ännu bättre på sommaren. Där hälsade jag på min baby och tog en liten chillweekend efter en hel vecka som spelare hos min nya klubb GBK, och eftersom Kipparihallen är där vi tränar skrek mina ben efter en ledig helg.

Nu är klockan 06:36 vid denna stund och vi åker till Uleåborg för att spela säsongens första träningsmatch mot ONS. Så spännande!


Nike Air Force

Tänkte slänga in bild på mina nya honeys! Enjoy

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/843478/images/2013/pic_50f2837de087c35d34ef7e3d.jpg" class="image">


Booom

Jag kom hem från Eerikkilä för två dagar sen, men direkt dagen efter styrde jag kosan mot Karleby aka Kokkelsby för att - träna fotboll. Tada!!

Träningen gick bra och det var egentligen ett enda köttande, rumpan, vaderna och ljumskarna var så himla sjuka efter turneringen. Men jag får nog var nöjd efter den träningen för dåligt gick det inte.
Idag blir det träning igen och efter det ska jag hem till Vasa!

Nästa vecka blir ännu lite fullspäckad men veckan efter blir antagligen skönare än någonsin förr. Nu ska jag fan köra!!!


Rihanna, copycat
fick en "a-ha" upplevelse då jag lyssnade på Ginuwines låt Pony. eller en deja vu, eller vad man kan kalla det för, jag hade hört liknande nångång tidigare. och jag hade rätt.... i Rihannas låt Jump! wow, vilken låtkännare jag är, haha.
 
 

Fotboll, fotboll, fotboll

Denna vecka har faktiskt varit lyxig! Och kommer vara. Skolan satte igång och genast den tredje dagen åkte vi till Eerikkilä på fotbollsturnering i tre dagar. Mycket fotboll denna vecka med andra ord.

Igår hade vi vår första match mot Mäkelänrinteen Urheiluopisto, och den matchen var riktigt tuff att börja med. Där spelade bland annat en tjej som är med i A-landslaget, Nora Heroum, och alla fotbollsintresserade som följer min blogg, om det finns såna, ska verkligen ta chansen och se henne spela om ni intw ännu gjort det. En väldigt bra spelare som spelar sån fotboll man gärna vill se på!

Snart är det dags för träning och efter det är det dags för match mot kvällen.


be careful how you play your cards,that's what mama told me

 
 
stuck on repeat för en tid nu.

Relax, take it easy

Igår var det jobb och spontant afterwork på Sky som gällde. Umgicks med mina fina vänner och träffade på några arbetskompisar! Dessutom så dansade vi till gangnam style med kineser vilket var rätt så kul!

Men, jag har ångest nu. Sista dagen på lovet. Gud så segt säger jag bara. Känns som att det här är sista dagen jag har möjlighet att slappa och ta det helt lugnt. För imorgon börjar vardagslivet igen, bara att det är snäppet tuffare än på hösten. 2 tuffare perioder i skolan, förberedning inför studentskrivningar, satsning på fotboll där jag måste välja småningom vilket lag jag ska spela för 2013, jobb och någon helg måste jag ta ledigt för att åka och träffa min kæreste.

Vila, fokus på det jag gör och prioritering är viktigare än aldrig förr. Och diabetes... Tar några sista andetag, för imorgon... Då kör vi.


Trött&ständigt hungrig

Vet inte om det är mitt nya löfte att minska på sötsakerna som får min mage att kurra så otroligt eller vad det är, för jag går jämt och ständigt hungrig. Även om jag äter börjar det kurra och knipa i magen för att den skriker efter mat!!! Försöker dock ignonera det för att jag antat det är falskt alarm. Juletidens godissmaskande har satt sina spår... Men jag är inte sugen på godis.

Ett annat vanligt i-landsproblem som jag lider av just nu är att jag går alldeles för sent och lägger mig. Däremot försöker jag vakna tidigare så att tröttheten ska hinna ikapp mig mot kvällen... Utan resultat.
För här ligger jag sömnlös i min säng klockan 00:19 med kurrande mage och John Blund är inte på nära håll ens. Typiskt.

Vad jag annars har för mig? Går ut med hundarna, fikade med girlsen och drog en misslyckad ryggträning på grund av att jag har så svaga så kallade "greppmuskler". Skulle ju klara av att öka på vikt annars om mina fingrar inte skulle tröttna så snabbt på att hålla så hårt i stängerna. Nåväl, detta misslyckande kompenserades med att min älskling faktiskt är påväg mot nordligare breddgrader och att min myshoodie, som först skulle användas flitigt för att utöka min swag (lol..), anlände på posten idag straight from Turkey! Så det är mer positiva saker med denna dag, absolut.

Ska koka en kopp te åt mig och försöka hitta John Blund nu. Puss


Air forces

Jag kommer ihåg då jag gick på sjuan och två killkompisar nyss hade skaffat ett par höga Air Force. Då de gick runt med dom där äckligt klumpiga skorna så ville jag bara spy på dom, den tiden var jag ju trots allt conversetjej, förutom att jag inte ägde några converse.
Idag älskar jag Air Force. Jag älskar NIKE. Jag älskar sneakers! Sneakers hör till min så kallade image nuförtiden och fick jag välja någon typ av sko som jag skulle gå med resten av mitt liv skulle det var sneakers av Nike.

Med denna lilla kärleksförklaring vill jag nu meddela er att jag snarast kommer bli ägare av ett par låga, vita Air Force. Med guldfärgade detaljer lite här och där. Och jag kan inte göra annat än skämmas för min dåliga smak på sjuan och avguda dessa två killar, som numera jag växt ifrån, som gick med sina ashäftiga Air Forces. För idag älskar jag er!!!


FANNY & ALEXANDER

 
 
MITT FAVORITKÄNDISPAR. ÅH, VILKA MÄNNISKOR.

Ain't I just fab


happy new year!

Tumblr_mfykrenup51rg34kxo1_400_large
 
har gått och vandrat runt illamående över min ångest och mitt dåliga beslut över att jag konsumerade alkohol igår. nu vet jag säkert att det är något jag inte vill göra, för den här känslan man får dagen-efter och att göra bort sig för stunden är inte rolig alls.
 
men
 
jag lägger fokus på nya mål. jag ska vara stenhård. om jag har något nyårslöfte? ja. mitt nyårlöfte iår är... DISCIPLIN.

RSS 2.0