jag drar dit palmerna bor

God eftermiddag mina fina medmänniskor, som fortfarande är trogna och följer denna oerhört dåligt uppdaterade blogg (har dock varit lite duktigare på senaste tiden!).
Igår var en bra och en dålig dag. Mitt humör var på topp, men mot kvällen sjönk den oerhört mycket då all stress sist och slutligen sprang ikapp mig och trötta, lilla inte längre orkade hålla emot en hjärna som översvämmade av negativa tankar och känslor. Lyckligtvis så skulle jag och min syster över och överraska vår vän Austin som fyller år på imorgon, och som alltid lyckades han få ett leende på mina läppar. Efter x antal tårar som rann ner för min kind, fick han mig att skratta och jag var lycklig igen.
Efter besöket hos Austin drog jag till min saknade vän Nadine, grät en skvätt där också, åt litegrann och somnade glatt på en madrass på golvet.

Nu är det dags för "den sista packningen". Imorgon drar jag vid klockan 11. Helsingfors är allra första destinationen, och slutdestinationen stavas Larnaca, Cyprus. Jag har längtat ihjäl och nu sitter jag med Forecas webbsida framför mig och följer väderleksrapporten för tio dagar framåt. Ber åt Gud och själva vädergudarna att vädret kommer vara bra, för jag kommer inte tolerera en till regnig dag efter regnperioden i soliga sommarstaden Vasa...
 
Den här låten taggar jag med för min södern resa... Önskar lite att jag hade Fg brudarna med mig, för denna låt får mig att tänka på dem.. Enjoy!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0