cravingsss

 
bara. måste. se. denna. film!!!!
 

kung kungare kungast. i femininus då alltså

 

är jag trött och sliten, mätt och besviken?long time no see babies... jag har haft fullt upp med jobb och träningar som har gett mig exakt ingenting. tär på krafterna alltihopa just nu, och jag önskar att jag bara kunde sova. som jag får göra nu och idag. ahhh, välförtjänt!

förövrigt mår jag bra, hela helgen har varit ett hålligång med utgång och 50 årspartaj och match så jag tror att jag är rätt sliten av det. sen är jag förjävligt sur för att mina vänner går på semester en efter en och jag själv har 8 fucking dagar kvar att jobba. det är egentligen inte så mycket, men gud... det tar ju på mina krafter! speciellt då skolan börjar veckan därpå. F-U-C-K, varför tog jag emot precis allt jobb som erbjöds? finns ett ord för mig; DUMIHUVET.
 

min man med madcon

 

TGIF!
äntligen fredag. helgen känns lite längre eftersom vi har match på söndag, vilket är rätt skönt. idag blir det träning och sen ska jag till strampen med mitt svenska mumintroll donata. kommer bli gött.

they got the style, the swag.

Wake'N'Bake 2/7
Wake'N'Bake 2/7Wake'N'Bake 2/7Wake'N'Bake @F12 Salongen 16/7

pics from: mahoyo.com. visit and enjoy!

stuck on repeat under min bloggtorka:


 

shoo bre

http://www.saradistribution.com/foto6/djengofilm_shoo_bree.jpg

idag ska jag ta det lugnt och äntligen se denna film. drägla lite efter simon settergren som är hur läcker som helst! ska recensera senare och säga vad jag tycker, men nu ska jag krypa under täcket, äta lite och se på filmen, puss =) ps. ni som kommenterar, svaren kommer till kommentarerna, så ni vet!!

http://cdn.publishdev.se/cdn/5-2/369361/images/2012/simon-settergren_203749625.jpg

simon settergrenglä

***

ska på bjuda på lite lite bilder från Sthlms resan med Nadine. dessa kommer vara iPhone kvalitet men hoppas ni få som läser bloggen står ut. sommaren är här igen, solen skiner, så ni kan förstå att jag har fullt upp med att sola, träna och jobba. kanske inte i den ordningen, men ändå.
hoppas ni har det bra. hörs snart igen, puss! =)

so cute, or what?min fina jobb-outfit här då. under denna vecka har jag hunnit spendera lite tid med mina fina vänner hos evis, hänga med nanna gåendes, cyklandes och sittandes, ofta med mat på bordet eller något annat. jag har jobbat, legat i armarna på världens underbaraste människa och bara njutit av livet.
trots att jag imorgon måste göra dubbelskifte, för att jag ska göra torsdagens och fredagens jobb så älskar jag livet och det smakar bättre än någonsin förut. på fredag åker jag och nanna till Sthlm, och det kommer bli legen... wait for it... dary!!
hoppas ni har haft det bra, trots regnet. jag vill att ni älskar livet lika mycket som jag för då är livet så mycket bättre.
ska försöka bli lite flitigare med update. tills dess, kiss n hug =)

min helg instagrambilder
helgens låt

 

I want to make you feel all the things you make me feel.woho, hann äntligen ta en liten tupplur i solen och uppdatera min bleknande solbränna. ikväll blir det träning och lite beachvolley på paradise efter träningen. livet leker och jag mår bra som vanligt.
 

allra finaste systers konfirmationtiden går så fort och nu har även du konfirmerat dig. gymnasietiden står och väntar bakom hörnet och du blir vackrare och vackrare för varje dag som går.
tror jag glömmer säga viktiga saker åt dig då tiden verkligen swischar förbi. saker som att jag älskar dig, jag är så stolt över dig och hur ärad jag är över att vara Din storasyster. jag vill att du ska veta att jag vill säga dessa tre saker åt dig så ofta, men jag antar väl att du redan vet det, fast du kanske inte själv gör det.
 
så jag passar på idag, på din konfirmationsdag. du är den finaste systern man kan önska sig, jag älskar dig och gud vad stolt jag är över dig flicka lilla! bättre lillasyster kan man inte önska sig.

sverige + lite midsommarRSS 2.0