dag 8 - ett ögonblick.
FM GULDET 2009 MED DETTA LAG.

 


havanna mamma


morgonen påbörjades med veronica maggio, gröt och en snackstund med maria.
satt mer än bra, och nu känner jag mej väldigt klar för den kommande dagen.
längtar bara tills jag får lägga mig i min säng igen. och på träningen förstås!
ha en bra dag alla!


om du vore mer som hon i annie hall


jag har varit konstigt hungrig idag. skulle vara i sängs NU. men jag skjuter upp läggdagset med en kvart eller två. godnatt

det är så hemskt hur rätt det är.

Tanya fick ett svar av Spåkulan:
Du trivs i gänget men behöver se dig om efter nya bekantskaper. Det måste in mer spänning i ditt liv.


exakt vad jag gått runt och tänkt på idag. fan, läskigt ju.

Måndag


känner bara hur väggarna i mitt rum krymper ovanför mig. behöver komma ut, andas och träffa nya människor. känner mig så inlåst.

så nu ska jag iväg till hemköp, köpa lite julmust och mandariner och annat. sen träna om exakt 3 timmar. styrka står på schemat idag, jag mår bra!dag 7 – Min(a) bästa vän(ner).Maria Kungen

Maria och jag har känt varandra så länge som vi båda har bott i Norrköping. Det klickade ganska bra mellan oss direkt i början, och plötsligt spenderade vi jättemycket tillsammans. Maria är en väldigt tuff och självsäker tjej, ärlig och äkta. Hon kompletterar mig känns det som. Hennes självsäkerhet och mitt osäkra jag, vi går ihop. Vi har lite sådär smått sjuk humor och kan skratta tillsammans. Vi kan snacka om en massa tillsammans, vi är båda ganska erfarna i livet och kan dela med oss av det vad vi varit med om. Och även fast vi sitter tysta båda två, en bit ifrån varandra så känns det som att vi pratar med varandra. Det är sjukt hur någon människa under så kort tid bli så viktig till någon. Det känns helt enkelt tomt då hon inte är här i Norrköping.
Hon är min go girl, min peppare, min högra arm, min syster... Allt faktiskt. Hon är grym. Och jag ser upp till henne.

Christa Sista'

Var ska jag börja? Efter alla dessa år är vi bästa vänner. Du är den som står mig närmast, och du är den som absolut känner mig bättre än någon annan. Det började visst nångång i förskolan då jag träffade dig där då du var efter din syster. Fortsatte med att vi spelade i samma fotbollslag. Och sen bara blev det.
Jag har så sjukt många minnen med denna person. Så sjukt mycket har vi gått igenom. Hon stod vid min sida under jobbigaste perioden i mitt liv. Jag kanske aldrig har tackat henne ordentligt, men jag är så sjukt tacksam över att du alltid var där.
Vi har alltid sjukt kul ihop. Vi kan omväxla mellan seriöst och oseriöst. Vi kan snacka om allt. Du dömer mig aldrig, för du vet hur jag är. Du känner mig, ut och in.
Du och jag, vi är gjorda för varandra. Jag saknar dig sjukt mycket här. Men vår vänskap klarar allting, så vad skulle lite distans göra?
Väntar så mycket på tills du går ut gymnasiet och tar dina pick och pack och flyttar till STHLM ;)
Jag saknar Christa. Varje dag. Och du vet att jag skulle kunna skriva hur många rader som helst om dig, men jag behöver inte göra det. För du vet att du är jätte viktig!


är det såhär det känns å va lycklig de e inga problem


efter en mycket lyckad vecka, får jag hoppas att nästa vecka blir lika bra. ska ta mej till sängs nu och sova. jag försöker bjuda på lite oskar linnros bilder inom en snar framtid. dom är ganska suddiga vissa, nivet mina fotografskills... goodnight then


mannen i mitt liv


jag är helt enkelt ordlös. berörd av skönheten som jag fick uppleva idag.
det var det grymmaste jag nånsin vart med om. han var det finaste jag nånsin vilat mina ögon på. och han var det finaste man kunde lyssna på.
han är ett geni. det är ingen nyhet, det har varit en självklarhet sen dag ett jag lyssnade på honom.
men nu fick jag det bekräftat. han är ett geni.

dag 6 - min dag


jag vaknade idag klockan åtta. har spenderat förmiddagen med frida, klara och lovisa. åkte till stadium arenan för att kolla på inomhusfotbollsmatcher. kom hem, och nu taggar jag för Oskar Linnros!om 3 timmar


rockfoto.nu


laddar inför oskar linnros med fixning och oskar linnros musik. är taggad som bara vad och har längtat ihjäl mig för denna dag!

är bytheway lite avundsjuk på nikola som träffat honom i donken... jag vill med.

 


dag 5 - vad är kärlek?


Vad är kärlek? Det är nog ett av de frågor jag tänker mest på, men har aldrig riktigt fått svar på det. Men jag tror att kärlek kan förekomma i olika former. Familjekärlek, vänskapskärlek och den man känner för sin partner som man har ett förhållande med.

För mig är kärlek att kunna lita på en människa, bry sig mera om den andra personen än sig själv och må bra även om man skulle kunna göra allting för en man älskar. För mig är det även kärlek då man blir älskad. Och ta hand om varandra.

Det behöver som sagt inte alltid vara ett svävande på rosa moln, utan bara gilla nån oerhört mycket. Ännu mer än det.*


har spelat inomhusfotbollsturnering idag. gick faktist bra, vann alla våra matcher så vi kom vidare till slutspelen som spelas nästa helg. vi mår bra! xx


dag 4 – Det här åt jag idag.


jag vaknade, slängde i mig lite filmjölk och mysli. sen drog jag till skolan, hade idrott, och efter det åt jag skinkfrestelse(?), som inte blev så mycket efter som det var äckligt. åt istället sallad och två knäckemackor. efter skolan gick jag till restaurangen och åt ris med kycklingsås. sen gick jag till badet, och nu ska jag äta en banan.


randomly

Tumblr_l90nxruxwm1qb4kp6o1_500_largeTumblr_lcchgdfq0i1qe9swxo1_400_large
Tumblr_lcf1tn68hs1qe9swxo1_500_largeTumblr_lcdu4msee01qemc5no1_400_largeTumblr_lcgcas7ise1qeqm6vo1_500_large
Tumblr_lcghyroazb1qeqm6vo1_500_large
Tumblr_lcg8dsyzd91qcgbsgo1_500_large


äntligen. äntligen. äntligen.
ska sova nu. godnatt.

-
blev ändring på planerna. var alldeles för trött för bio ikväll. fick veta att jag spelar AT-cup i helgen. så skoj, så skoj!


this night


ska börja gå mot träningen snart... efteråt blir det harry potter med underbara klara. och jag vet helt enkelt inte hur jag ska vakna imorgon, men det bör lyckas på något sätt!


dag 3 - mina föräldrar


Här är jag - med mina föräldrar.
Jag har en mamma, Katja och en pappa, Jan-Erik aka Janne.
Båda är födda i Vasa och bor i Vasa nu. Min mamma har varit skidåkare, bobollsspelare och tävlingsgångare. Pappa har däremot säkert hållit på med allt i ungdomsåren, men har varit ishockeymålvakt.Mamma har en ganska likadan historia som jag. Hon var redan 17 då hon flyttade hemifrån till Åbo, där tränade hon gång och gick i skola. Efter det har hon bott på ganska många ställen och till slut fann hon min pappa i Vasa vid frihetsstatyn. Mamma är fysioterapeut och tränare. Min mamma är som min bästa vän, jag kan prata om allting med henne och hon är en av de mest förstående personerna jag träffat på. Dessutom så kan hon en hel del. Hon är nog även den smartaste jag träffat.


Pappa däremot var ishockeymålvakt, spelade i Sport då han var ung, och flyttade sedan till Sverige för att spela ishockey där. Han spelade i några div 1 lag, tror jag det var. Han är en av den bästa att snacka med efter en match. Om det är nånting jag saknar så är det alla våra diskussioner efter matcherna. Han har nog haft en stor roll i min utveckling som fotbollsspelare och jag kan säga att det är väldigt skönt då man har en pappa som han, som förstår sej på sport. Dessutom har ju båda vart idrottare, så jag har lärt mej en hel del nyttigt av dom, och det är bra då man har två föräldrar man kan se upp till.
Mamma och pappa hade en lång tid ett distansförhållande, han bodde ju i Sverige och mamma i Finland för att hon studerade och det är nånting i dem som jag uppskattar. Jag älskar att höra deras story om hur dom hittade varandra, för den är alldeles underbar!

Jag älskar mina föräldrar över allt annat på jorden, och jag har nog aldrig bråkat med dom så himla mycket. Om jag gjort det, har det varit lite småtjafs kanske, men aldrig att vi har stått och skrikit till varandra eller nånting sånt. Jag respekterar dom, älskar dom och är verkligen tacksam för att dom är såna som dom är och att just dom är mina föräldrar! Kunde aldrig har fått en bättre mamma eller pappa, dom är otroligt stöttande och fina föräldrar. Jag älskar er!

skyll inte på det du!


det är ganska mysigt med vintervitt, och ordentligt snö istället för en massa slask åt höger och vänster. dagen har varit bra, fick äntligen sova hela 9 timmar om inte lite mera. skoldagen har varit riktigt mysig, skrivit samhällsprov som jag inte hade läst till alls, men kände att det ändå gick rätt bra. känner mej som en väldigt dålig elev denna vecka: bestämde att skjuta på deadline för historiauppsatsen, läste inte till samhällsprovet och har inte ännu heller läst engelska boken. skärpningssignalerna börjar klinga i mitt huvud, och visst jo, jag ska skärpa mig. men denna vecka har jag bara inte orkat.....


happier


känner mej mer än lyckad då jag ska gå i sängs precis nu, och klockan är halv 10.
dagen har bestått av mot- och medgångar men jag går nog ändå och lägger mej med ett leende på mina läppar.
är så taggad för allting nu, livet leker och jag mår så himla bra.
hoppas ni alla har det bra med. puss och godnatt


det här är mitt liv, jag lever min dröm. har tagit mig hit utan nån rast eller sömn.
motgångar kan förvandlas till medgångar bara man har rätt attityd.
jag lever min dröm, är ett bekymmer fattigare och mera motivation rikare!
fotboll är mitt liv.

 


dag 2 – Min första kärlek.


Jag upplevde min första riktiga kärlek då jag hade gått ut sexan. Det var en riktig sommarromans som jag hade väldigt svårt att komma över.
Det började midsommaren 2007. Det var en massa sömnlösa nätter då jag låg och smsade med den gulligaste killen i världen och jag föll för honom totalt. Den sommarn var ganska betydelsefull för mig på andra sätt också, för alla dagar jag spenderade med mina och hans kompisar på lilla street planen gjorde att jag blev duktig, och mera teknisk inom fotbollen.
Nåja, det var väldigt komplicerat på sätt och vis, kärleken mellan honom och mig, för han var två år äldre och han var lite beroende av vad hans kompisar tyckte och sa. Men, då när vi var tillsammans så hade vi det mysigt och kul, och det tog nästan ett helt år för mig och komma över killen.
Idag är vi inte så bra vänner, kompisar snarast. Snackar kanske ibland, men mycket sällan. Och jag är glad att jag fick vara med om den kärleken för det ledde till helt något annat.


mirakeltejp


första "mirakeltejp" tejpningen i min livs historia! satt redan på första försöket och jag kan jogga lätt nu redan! ska slänga i mig lite voltaren och burana så borde jag väl vara i skick för träning tills imorgon!
ibland är man nog lyckligt lottad med en så duktig och bra mamma. speciellt då man idrottar!

tiden tickar helt enkelt iväg


om fem dagar ska jag se denna vackra snygga otroligt genialiska varelse live.
det är front row definitivt som kallar och jag är taggad som bara vad.
det var en stund sen jag beställde biljetterna och då var det ju 2 månader till spelningen,
nu är det 5 dagar tills den! helt galet ju.


dyrbaraste personen
jag kan inte ens med ord beskriva hur mycket du betyder. vill skriva ner allt så du helt enkelt skulle förstå, men det bara går inte hur jag än försöker. du får mej le, du får mej skratta, du får mej gråta, tänka, njuta av livet, men du väcker även dendär självsäkra känslan hos mej ibland. och du är den jag vänder mej till alltid. du förstår, du dömer inte, du lyssnar och du delar med dig.
även om du åker, så har du en stor del av mitt hjärta. du är min bästa vän. vi håller ihop. du rockar!
jag älskar dig Maria.

 


dag 1 - presentera mig själv* Namn: Tanya Mikaela Näsman


har aldrig som liten gillat mitt namn. har alltid velat ha ett speciellt namn. men ju äldre jag blivit tycker jag att det är rätt speciellt. i finland heter man oftast tanja eller i speciella fall även tania. har aldrig stött på en annan människa som heter tanya och jag tycker det är rätt coolt.* SWE - FIN - SWE

då jag föddes bodde jag 5 år i STHLM. om ni kan räkna så flyttade jag därifrån till VASA i finland. jag har alltid längtat tillbaka till sverige sen jag flyttade därifrån, och har alltid kännt mej mera hemma i sverige. på nian tog jag beslutet att söka till sverige i fotbollsgymnasium och hit hamnade jag, i en passligt stor stad som man kallar för NORRKÖPING. har inte ångrat mitt beslut att flytta hit, har inte varit rädd för att bo ensam för en sekund och jag älskar livet här.* 7.5.1994

jag föddes sjunde maj i vasa, på vasa centralsjukhus. jag älskar våren och tycker att min födelsedag är just på den dagen där den ska vara. jag är sexton år gammal.
* då jag var yngre har jag prövat på alla möjliga grenar. jag har gått på karate, varit konståkare, redskapsgymnast och en massa! grenar som stått mej närmast är dock simningen, fotbollen och en liten del av dansen. jag började simma då jag gick på trean, och på samma gång spelade jag fotboll. fotbollen kom alltid i andra hand för mig, tills dagen jag blev diagnostiserad med diabetes och eftersom det på grund av det hade gått helt åt skogen med simningen under ett år hade jag ingen motivation eller ork att fortsätta. i fotbollen däremot började det gå uppåt, kom med i B-juniorerna som 13 åring, och jag började leva för fotbollen. nu går jag på fotbollsgymnasium och har planer att bli elitspelare. vägen dit är lång men jag är färdig att göra vad som krävs för att nå toppen.
på sidan om har jag dansat, och jag har alltid brunnit för dans och boxning. om jag inte spelade fotboll skulle jag vara en boxare, definitivt.

* jag är positiv och mycket känd för mitt glada humör, och för att jag alltid är glad. och min galna humor.. är även snäll och i vissa fall alldeles för snäll. har med åren lärt mej att säga nej, som verkligen behövs i det här livet, och jag har varit med om en massa som har lärt mej att ett NEJ nångång är nödvändigt. har varit med om mycket under mina levnadsår, är mycket nyfiken och äventyrsriktad kan man väl säga, och prövar på det mesta bara jag får chansen. vissa saker kan ha vart grovare, men jag ångrar egentligen ingenting, för om jag inte skulle ha vart med om allt ja vart med om skulle jag inte vara den jag är idag. jag tror att människor måste göra misstag för att lära sig och för att bli smarta.
dessutom tror jag på ödet. jag tror att allting händer för en orsak. för det har hänt mig varje dag hittills.* jag älskar musik och kan inte leva utan min ipod. inte åtminstone leva utan att jag vet att jag har en tillgänglig jämt. koncentrerar mig mycket bättre med hörlurarna i öronen och jag är musikalisk allätare. lyssnar verkligen på allt.


* det dåliga i mej är att jag har väldigt dåligt självförtroende. och mitt för snälla jag som dyker upp ibland. ibland känner jag att jag borde vara lite mera som jag är på fotbollsplan i det vardagliga livet. självsäker, beslutsam och målinriktad. jag är målinriktad men ibland känns det som att jag bara är det inom fotbollen. genast då nånting inte handlar om fotboll blir jag icke-vetande och ynklig, blir väldigt osjälvsäker och lite förvirrad faktiskt. jag är passionerad då jag vet vad jag vill.

tanya everyday


hittade en ganska rolig lista på disas blogg. tror jag ska göra som henne och skriva om dom olika grejjerna per dag. så får ni lära känna mig bättre.


*Dag 1 – Presentera mig själv.
*Dag 2 – Min första kärlek.
*Dag 3 – Mina föräldrar.
*Dag 4 – Det här åt jag idag.
*Dag 5 – Vad är kärlek.
*Dag 6 – Min dag.
*Dag 7 – Min bästa vän.
*Dag 8 – Ett ögonblick.
*Dag 9 – Min tro.
*Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
*Dag 11 – Mina syskon.
*Dag 12 – I min handväska.
*Dag 13 – Den här veckan.
*Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
*Dag 15 – Mina drömmar.
*Dag 16 – Min första kyss.
*Dag 17 – Mitt favoritminne.
*Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
*Dag 19 – Detta ångrar jag.
*Dag 20 – Den här månaden.
*Dag 21 – Ett annat ögonblick.
*Dag 22 – Det här upprör mig.
*Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
*Dag 24 – Det här får mig att gråta.
*Dag 25 – En första.
*Dag 26 – Mina rädslor.
*Dag 27 – Min favoritplats.
*Dag 28 – Det här saknar jag.
*Dag 29 – Mina ambitioner.
*Dag 30 – Ett sista ögonblick.23/11


i'm having trouble sleeping. when i look at the date it shows 23/11.
let's celebrate 2 great years together, shall we 23/11?

jag har problem med just detdär datumet och just det där klockslaget. och just dom två spelsiffrorna.


brorär lyckligt lottad då jag har en som dej som granne. kunde verkligen inte ha blivit bättre!

mamma


när ingen ville lyssna var du den ända där som hörde mig.

 


hårding


idag bröt jag min image. dendär "tanya gråter aldrig" imagen. för jag landade på knät och höll emot en stund, men sen bara rann tårarna. knät var faktiskt sjukt. men "tanya klarar sig alltid, hon får aldrig sjukt". hon kommer bita ihop och skita i smärtan. jag har alltid vart hård.


största saknadenfast domdär två rackarna går mej på nerverna då jag är hemma då dom väcker mej alldeles för tidigt och hoppar runt en och är så överenergiska saknar jag dom väldigt mycket.

bilderna är från madde

 


onödig punkt nummer 1


det känns ibland att jag jagar efter kärlek. jagar efter olycklig kärlek. jagar efter den underbara känslan att vara kär, men att få den olyckliga känslan att inte bli besvarad för ens egna känslor. mest av allt vill jag ha det lyckliga.

B214604646_large

då det regnar, kan man mysasitter vid mitt mysiga fönster, läser bloggar, ser på olika kollektioner och myser helt enkelt. bästa söndagen ever


snö


jag ljög lite idag. det är inte alls snö ute. det kommer och går så jag inte alls hänger med. men nu är det såhär att det inte är snö ute. förlåt för att jag inte kom ihåg.


jag kan också drömma ibland.

Jacket From Http://stylebymarina.com, Shoes From fivebyfiveph.multiply.com, Bag From Http://shopruche.comURBAN OUTFITTERS Headband, VERTIGO Trench Coat, URBAN OUTFITTERS Shoulder Bag
Bik Bok Headband, Gina Tricot Scarf, Knokk Watch
wholesaledress.net Dress, Feather Necklace, Asos Knee Highs, Zara Fur GiletCardigan From H&M, Scarf From Monki, Bag From Lindex, Pleather Shorts From Lindex
Shoes From Http://chapnlle.com, Shirt From Http://bershka.comFURRY HAT

maria in motion


fredag med mina härliga fina vänner

BTW;

http://cdon.eu/media-dynamic/images/product/music/album/image0/dansbandskampen_2010-12248393-frntl.jpg

ska jag jobba på dansbandskampen idag. cheerio!

 


LÖRDAYY


vaknade upp för en halvtimme sen cirka och nu ska vi chilla lite tills vi ska ta oss till expresso house eller nåt liknande för fika. sen ska vi kolla på vita hästen j20 match och sen ska jag jobba. trevligt.

lite smakprov från igår dåsöta lantlollor!

Hej sötnosar ! eftersom jag är så söt och gillar tannneeehs blogg så mycket, så bjuder jag på en bild på kungen, johanna och tanneh själv denna kvällning! snart iväg och få lite käk och sen lite myspys! ha de så gott tills vi hörs nästa gång! pusspusspuss/ Tanyas älskade Kung Eriksen

fredagsmys


efter eftermiddagens bravader och trappintervaller tillsammans med fannie blir det lång och skön dusch till skön mysmusik, sen familjemiddag med fg ettorna! kameran kommer med så bilder väntas imorgon! puss finisar, ha en mysig fredagskväll


...


plugga är verkligen ingen favorit. ska försöka hålla mig ifrån pluggandet ett tag nu, hoppa in i duschen och sova. jag kan nog allt detdär, ingen fara. läser igenom det innan jag ska sova. lite osäkerhet där? nja, inte ett dugg. aa, fast... GODNATT


myspys


trivs så himla bra i mitt rum nu just! så himla mysigt. ska bara skaffa flera kuddar till myshörnan... annars måste bara säga att jag älskar det!
nu ska jag plugga hos pontus, sen gymmet, och mera plugg..

nytt av rihanna
rekommenderar rihannas nya album LOUD. sjukt bra, enligt mej.

 


är ni på chill mode?
här har ni en chill mode spotify lista av mig.
chilliga kärlekslåtar och absolut broken heart hits. you name it!
but i love the list.
vill ni lyssna så klicka på spotify bilden! enjoy

 


städat och fint


efter ett hårt arbete... nu till bokhögen där på mindre bordet. oh my.

skönaste låten


SJUKLING


det var skönt att dra på sovtimmarna litegrann. vaknade första gången då alarmet ringde 6.30. hade verkligen ingen bra känsla, huvudvärken från igår satt verkligen på och jag kände att det var bäst att lämna hemma idag. nu mår jag dåligt av stöket jag har här hemma och bara känner att jag måste städa. och tvätta! så det är vad jag ska göra nu dom kommande 2 timmarna. lite mindre om det skulle gå lite snabbare..


mot onsdagen


ska verkligen ta och sova nu. har sovt sen 6 halv 7 tiden ikväll och jag kunde bara dö! tack å hej. godnatt.


.

Tanya Mikaela Näsman

Tanya Mikaela Näsman skulle läsa på prov. istället för att spy på böckerna somna jag på dom. och fick mej en effektiv och lång powernap såhär på kvällskvisten! klaga gör man ju inte :)


ABOUT ME TODAY


jag spyr snart på böckerna, som jag inte ännu har öppnat.
jag har misstänkt redan att jag har feber, har värsta huvudvärken.
jag känner mej sjuk. (men det hör till "PUNKTEN" ovan).
jag känner mej lite osäker.
jag känner mej mycket osäker.
jag känner mej lite halv. du skulle göra mig hel. du gör mig hel.
jag vill veta vad jag fick i naturkunskap.
jag vill sova.
jag tänker bara på en sak.
jag måste plugga. inte tänka. PLUGGA.


varje gång jag ser dej är det som om allting stannar till, och jag vet inte varför

sitter här och lyssnar på lite lisa nilsson. snart ska jagt till hemköp och därifrån till skolan och spendera sista timmen där idag. är sjukt trött och känner att jag idag bara ska plugga på samhäll och naturprovet. här inte riktigt något annat och berätta, så jag drar en gamma goding som jag bonga från allas bloggar här ett tag sen: latero-


såhär innan jag tar mig till sängs vill jag bara påminna er om att jag har världens bästa granne. grannar, om dom några dörrar längre bort räknas. och sen ville jag även påminna er om att jag har haft världens mysigaste kväll med mina söta vänner, med promenad och fotbollsgalan. fotbollsgalan var lite klen iår, men zlatan är ju bara för söt då han ler! och kung är han ju också. om 10 år senast ska jag ha fått diamantbollen!

peace and love

myspromenadis med mary
har varit på en mysig långpromenad med maria, snackat allt mellan himmel och jord, kärlek och mat, sport och skola. härligt att tala ut och få ut sina tankar, snacka dom med någon!
ikväll ska vi se på fotbollsgalan, nu ska jag duscha och städa litegrann. hörs

finaste pappa


jag känner mej smått dålig då jag inte skickat ett kort eller nånting på farsdagen. att jag knappt kom ihåg att gratta dej på farsdagen via telefon. dåligt samvete.

ville bara att du skulle veta att du är den bästa pappan i världen.
men det säger ju alla om sina pappor, men jag tycker helt enkelt att du är bäst.
jag saknar dig, att analysera matcher efter jag spelat och att få dina peppningar i svåra lägen.
du är förövrigt sötaste jag känner då du skrattar och är glad, lagar bästa maten man kan äta och är helt enkelt på alla sätt mannen i mitt liv.

oh daddy dear, you know you're still number one! and you'll always be!

älskar dig, hoppas du hade den bästa dagen du kan få. /t

varför ska det vara så himla svårt?

Tumblr_lbw2cf4yn31qerexjo1_500_large
Tumblr_lbvwokm8n71qcangoo1_500_large

 

ibland går inte allting som man vill. ibland måste man acceptera saker och ting och låta dom vara som dom är, även om man inte vill. ibland måste man gilla läget man är i fast man skulle vilja ha allting på nåt annat sätt. ibland är livet komplicerat och man kan helt enkelt inte styra det. ibland känns det rätt okej ändå. aa, fast... ändå inte. /t


fotbollshelg


idag har varit en bra dag. jag blir så glad av alla människor här. alla är så himla trevliga mot mig, i laget och i skolan, och det får mig å må bra.
ni som tycker att jag är snäll: det är ert trevliga beteende mot mig som gör mig snäll mot er. det är på grund av erm vågar jag påstå.
imorgon bitti åker jag till Kumla med östgötalaget och spelar Cup Kommunal, lite som Pohjola Cup i Finland, bara att man spelar gruppspel och går vidare tills man kanske har möjlighet att komma till final. det är det jag har laddat mig till idag, och jag är taggad. hade lite problem med att packa väskan, som vanligt, men nu har jag småningom packat den, laddat ner bra musik så nu är jag fit for fight! jag är alltså taggad.
ha en bra helg ni övriga, så hörs vi på söndag! puss&kram


fredag
kom just hem från massagen. det var skönt men smärtfullt. nu ska jag chilla och ladda upp för cup kommunal som är imorgon och söndag med god, nyttig mat och gossip girl och satc 2 senare ikväll. det blir alltså mys för hela slanten, en lugn kväll!


MIN MORGONUPPLADDNING

http://www.tram7.se/wp-content/uploads/2010/11/daniel_adams_ray-svart_vitt_och_allt_daremellan.jpg

Daniel Adams-Ray – Svart, vitt och allt däremellan


denhär killen lyssnar jag till varenda morgon. han är grym.

good morning


godmorgon
jag och mina två vänner klara och maria gick till drop-in sol för att sola oss, klockan 6 på morgonen. första gången för mig, och måste nog säga att det vart lite läskigt då man låg där och tänkte på att man inte skulle få upp solariumslocket osv... fick nästan panikångest.
nu kan jag inte bestämma mej om jag ska sova den lilla stunden jag kan sova eller om jag ska göra något vettigt under den tiden, som plugga lite.


23/11
23/11 2008

 


simning


en helt vanlig torsdag. har inte så mycket att berätta om dagen. morgonen var härligaste, fick mysa under täcket tills klockan blev halv 10 och pontus knackade och väckte mig. sen hade vi 2 lektioner.
var och simmade idag. saknar dendär underbara sporten...
måste få mera bilder nånstans ifrån...

 


vaken om natten och drömmer på dagen


jag har lyssnat på daniel adams-ray non stop sen jag slutade skolan och alla lämnade mej ensam i dethär rummet. och jag har inte tröttnat. nej, det bara går inte för sig.

*

slutade klockan 11 idag. har hål då andra gruppen har labb  idag, och självstudier hemma från spanskan. och tror ni jag har studerat mycket? - fel. jag har faktist studerat lite!

*

klockan 18 ska vi vara på city gross arenan. då har vi öff möte och träning. ska slappa en stund innan jag ska och hämta lite käk. gossip girl skådas då alltså.


pontus är hemma. den brunisen!

Kungen hälsar

Hej alla söta små läsare! hej på dig tanya också, när du ser detta :) jag är bra söt och lämnar en hälsning såhär mitt på dagen. Vi har nu hål och tanya har slutat den jäveln! jag vill också! men icke, vi har nästa lektion tjugo i 3 och slutar klockan 4. Jag menar, vem gör nåt sånt? skolan är ond. buu, jaja. Jag måste dra med den där bruden ut och träna också. Tanya alltså, hon är så lat. eller nåt, ja.. flickore från finland vet ni. Fel sida havet liksom!

jaja, snart har hon iallafall lärt mig finska, så ja är på väg!

OLEN PARAS
Maria Eriksen
;)

kvällens sista skratt...


gg

Tumblr_la65cii9rx1qc3ji3o1_500_large


tillbaka från ifk mötet. blev så himla tagga för försäsongen samt förförsäsongen. om det är nånting jag ska göra nu så är det köra 100% i varje situation och bara köra mitt race. är så himla taggad på fotboll nu!
nu ska jag kolla lite gg och sen ska jag sova. träning imorgon igen klockan 7.45. i just love it.


tisdag


dagen har varit helt bra och jag har inte spenderat så många timmar idag i skolan känns de som. först hade jag träning och sen genast därifrån åkte jag till sjukhuset där jag spenderade en och en halvtimme. blodsockret och diabetesen spökar litegrann nu så jag måste jobba mycket med den nu...
jag får äntligen slappa lite. ska fixa lite mellis och bara chilla och se på film. vi har möte med ifk runt 6 så det blir ända aktiviteten idag. annars blir det bara chill för hela slanten som jag brukar säga, och det sitter verkligen bra! ibland behöver kroppen vila!


0


kick-ass var kickass! en speciell film som inte är som alla andra, kan man väl säga. men bra var den, eller jag gillade den!
nu ska jag sova, imorgon ska jag lira fotboll klockan 7.45 och man hoppas ju förstås att graderna inte sjunker under 0 gränsen...

nighty night


kick-ass


idag känner jag mig lyckad! alltså jag har hunnit med allt jag behövt göra innan klockan 6 och det känns så himla skönt. träna, handla, duscha, städa litegrann... go tanya!
nu som belöning blir det lite te, smoothie och film hos klara. det sitter som en schmäck! filmen vi ska se är kick-ass. puss


*


kom hem för en timme sen från världens hårdaste idrott pass, men skönaste. det var hinderbane-intervaller som gällde! detta räckte dock inte för mig och maria, som nu ska jogga lätt ner till badet och gymma lite. lateron babes


cup kommunal


jag blev uttagen till truppen till cup kommunal. i helgen åker vi till kumla och spelar mot västmanland och örebro. detta blir kul känner jag på mig!

x

saknad är du bror
FAN, TÄNKTE GLÖMMA!!! BRTL SWEET SIXTEEN


HÄR KOMMER DITT EFTERLÄNGTADE SWEET SIXTEEN INLÄGG, TVÅ TIMMAR FÖRSENT. FÖRLÅT. JAG KÄNNER MEJ MISSLYCKAD, BARA SÅ DU VET!

DU ÄR MIN TROGNE SVENSKHIPHOPLANGARE, EN AV DOM, DEN ENDA OCH BÄSTA BLOGGDESIGNERN SOM JAG ALLTID KOMMER VÄNDA MEJ TILL DÅ MIN BLOGG BEHÖVER PIFFAS UPP, OCH DU ÄR EN GRYMT COOL TJEJ MED VÄRSTA SWAGGERN! STOCKHOLM E DIN DRÖMSTAD Å DU KOMMER VA DÄR SNART, VÄNTA BARA... OCH JAG KÄNNER DET PÅ MEJ: STOCKHOLM BEHÖVER EN SMÅSTADSLIRARE SOM DEJ! FÖR DU E SÅ GJORD FÖR STORSTAN!
VA E DEHÄR FÖR TAL EGENTLIGEN? SKULLE EGENTLIGEN BARA SKRIVA DET VIKTIGASTE:
HAPPY SWEET SIXTEEN, BYXMYNDIGHETENS DAG! ANVÄND DEN VÄL LIKSOM! :D

DET VIKTIGASTE ANNA:
HAFFA! SOM FILLE Å AIS

såhär mellan oss, halv ett och mej


har drogat gryningspyromanen nu i några dagar. ja, från fredagen. den är så himla härlig. daniel e så himla go. åå, flum. jag måste duscha emårrn på morgonen. och halv 8 serveras gröten hos maria. mitt kylskåp ekar tomt, helt enkelt... då jag ropar HALLÅÅ dit så svarar den HALLÅÅ Hallåå hallåå.... nivet, ljudet dämps sådär roligt. studerandes kylskåp nivet. det känns great att va hemma. saknar dock min bror från granngården som ligger på lyxiga snorkelbåtar i egypten. kom hem pontus!!!!
hehe, godnatt. älskar er mamma pappa och sonya ses om 6 vikor.


AIRPLANES

Tumblr_lbir8d8eoj1qepg3ao1_500_large


nånting som är väldigt fascinerande för mig är att flyga. jag älskar verkligen att flyga. det är så häftigt att vara så högt uppe från marken och se allting, alla hus, alla träd, som miniatyr som om man vore på ett museum och kollade på det där. det är så otroligt fint att bara sitta på flygplanet och se vita moln åka förbi och bara uppleva himlen, då man lever. satt säkert hela vägen från vasa till stockholm med näsan tryckt mot fönstret och såg på den fina utsikten. jag var helt fast

nu är jag äntligen hemma. som jag skrev på facebook:
"i'm gonna settle down for 6 weeks from now on. and hopefully i don't have to travel so much during those 6 weeks. i'm so done with travelling, i need a break."

jag kommer alltså troligtvis inte resa så mycket under nästa 6 veckorna. men det känns bra.
nu ska jag ta och vrida min väggklocka en timme bakåt, och tänka på livets gångar och sova. sova effektivt, men kort.

LOVE


okej. om ni vill läsa texten får ni lov att svärta. den vill inte ändra färg hur jag en copypastear och så och jag orkar inte skriva om den. vi prövar en ny, spännande metod. svärt allt vitt mellan denna text och bilden så får ni TEXTEN. varsego

till norrköping


om en och en halv timma drar flyget mot Stockholm. ska spendera där några timmar och halv 12 anländer jag kära Norrköping, och alla vardagsrutiner.
denna dag kom alldeles för snabbt. skulle inte vilja åka riktigt än. men, snart ses vi. puss


tack för alla som gjorde min visit till en skön en. dom som jag inte hann träffa, vi ses på jullovet!


nybastad&glad


sista kvällen har spenderats med mami och papi och min syster. vi har ätit god mat och BASTAT! blir verkligen less på bastu i sverige... så nu har jag bastat ordentligt! nu ser vi på Så mycket bättre där dom tolkar petters låtar idag, och petter är i centrum. jag älskar petter. han är så mysig på något sätt fast han ser ut att vara hård. men det finns en mjukhet som döljer sig i honom och det är det jag älskar. och så är han en gudomlig artist. den bästa!
imorgon ska jag packa mina väskor och flyga mot norrköping klockan 3. känns lite sorgligt och jobbigt nu, eftersom jag såg min mamma fälla några tårar efter middagen. om det är nånting som är hemskt, så är det att se sin egna mamma ledsen. hon är det absolut finaste i mitt liv och jag ser upp till henne. jag älskar henne mer än någonting annat och respekterar henne stort. så mamma, jag vet att du läser det här så: var inte ledsen, 6 veckor så ses vi igen. 6 veckor som kommer swischa förbi. älskar dej!


ex ex lördagstext


kan sådär halvt inte ännu tro att jag ska se oskar linnros om 22 dagar. 22 dagar kommer att flyga iväg, jag lovar! ska nog bara glömma oskar linnros för ett tag, så tiden liksom tickar och tackar förbi, så det känns som att alla 22 dagar skulle ha gått lika snabbt som 24 timmar. det är mina tankar denna tidiga lördagskväll. men oskar linnros... här kommer jag, så småningom!


syster


idag har jag hängt med min syster. vi var till ishallen och har promenerat en massa omvägar, via en massa platser för att ta oss hem. jag tog mej hem medans hon gick vidare till en vän och en annan ishockeymatch. såg världens sötaste kille på bensinmacken. det är nånting med killar i vasa, har stött på en massa sötingar här...


ETT SISTA FÖR DEN "LJUVLIGA" FREDAGEN

ibland blir inte allt som man väntat sig.
så förvänta er inte för mycket.
oftast då man gör det, faller man ändå rakt på näsan.
allt krashar, man blir bara jävla depp till sist.
fråga inte varför - jag är på dåligt humör nu.
har mina orsaker, men ska ta mig till sängs istället.
tur så åker man snart.
tack hej, fuck dej.
GODNATT!


till dig

bitch please, vare värt de?
ja hoppas nu i framtiden hora att du lärt dej
men nej nej
bitches they stay the same way
å nästa snubbe jo, han råka ut för samma grej
samma tjej, samma ho', kom igen, let it go
bitch please, vare värt de?

 


bättre sent än aldrig: tyresökära vännergryningspyromaneni vasa var allt fel. jag ville bara bort. jag ville inte stanna kvar.
nu är jag tillbaka, efter flera veckor i en ny "hemstad". jag mår bra, jag trivs, allt är toppen. tills jag stiger på fel sida av östersjön. då blir allting jag så kallat rör vid skit. ja, rent ut sagt skit. allting blir bara fel och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. jag vill bara tillbaks till norrköping. till perfektionen, till människorna som känner den jag är idag. det är mitt hem nu.


friday


dagen inleddes med städning och promenad med mamma och hundarna. fortsatte med en stadstur och sen kom christa hit. vi skulle äta en massa mysigt och så, men eftersom hon redan skulle åka 9 så blev det inte så. men då jullovet är här, så då! nu ska jag kolla på se upp för dårarna och idol, samt smaska på godsaker. xx

don't underestimate yourself, boy

 

can't help but wait until you see you for what you really are.

Du är så mycket bättre. Värd så mycket bättre, mycket mera.
Öppna dina ögon, lyssna på vad människor säger den här gången.
Underskatta inte dig själv. Du är värd SÅ MYCKET bättre.


 


tatuering


vissa som känner mej vet kanske att jag verkligen vill ha en tatuering, men jag har länge tänkt på vad jag skulle vela ha eftersom jag tänkt efter nånting som betyder mycket för mig och som skulle vara aktuellt hela livet ut. igår kom min mamma och min syster på världens bästa idé.
har gjort lite research idag och imorgon ska vi kolla in på vasas tatueringgrejer (butiker, salonger, vafan?!) och kolla hur mycket det kostar osv.
vad det blir för nånting får ni se sen, men jag kan säga att det är någonting nödvändigt som kommer vara aktuellt i hela mitt liv!


Tumblr_lag0e3nazb1qderreo1_400_large

Tumblr_lba439xbne1qb730lo1_500_large

Tumblr_lb9fp75gji1qb75f2o1_500_large

Tumblr_lavayile771qbf9guo1_400_large


det här är verkligen fast life

jag var allt annat än pigg imorse, så jag bestämde mig att ta sovmorgon. nu blir det chill för hela slanten och senare ska jag träffa nå folk. imorgon är det redan fredag och veckan har gått alldeles för snabbt. x


"HÄXAN SOM VAR UTAN KRAFTER"


"Det var en vacker dag i Blåkulla. Där bodde en höna och hennes ilskna ägare som var en häxa. Häxan försökte trolla. Men hon hade inga krafter. Därför var hon så ilsken. Hon försökte och försökte före det blev påskafton. Men sen fick hon krafter. Sen blev det påskafton och då kunde häxan flyga med kvasten. Men hönan fick vara en katt i stället. För häxan hade ingen katt.
- Det blev bättre! sa hönan.
"

Tanya Näsman, Vasa


denna kom mamma in med precis för en stund sen. tror jag skrev denna korta berättelse på ettan eller tvåan. en enkel, kort berättelse. varför ska man göra allting så invecklat nuförtiden?
ibland önskar man helt enkelt att man vore yngre, dendär lilla flickan som var så himla blåögd och förstod ingenting...


@


var så skönt att träffa på julia idag! har verkligen saknat den tjejen! pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt! underbart.
efteråt var jag på combat passet, och det var alldeles underbart! bodycombat är verkligen min favorit på sports gym och det lönar sig absolut att gå på den! speciellt då pia nyman håller den, hon är den bästa ledaren, riktigt sprallig och energifull!
imorgon blir det "lunchspinn", sen ska jag träffa perri en snabbis tror jag, och sen på kafi me jyddon (the second back sister) och sen eventuellt träffa noora jasu och evis. så jag har ganska fullt upp, men på fredag och lördag ska det chillas! ah äntligen liksom
FAST det har varit underbart och träffa alla sötisar här i vasa med!


bytheway:

daniel adams-ray släpper sin debut album idag!!!


the shoes


absolut bästa fyndet igår! 8e. awesome!


igår i waynes


bitch please


hoppas det är höstdepressionen dom emellanåt får mej så nere som jag är ibland. har världens jobbigaste tankar och har behov av precis allting på samma gång, allt det jobbiga. ett självständigt liv utan nån vid sin sida känns oerhört olockande, behöver någon.
jag hoppas denna känsla går över, för det här är inte alls kul, inte det minsta faktiskt.


fel sida av östersjön, indeed


godmorgon allihopa!
idag är det onsdag och jag blev väckt alldeles för tidigt av en hårig halvliten filur, och jag är inte alls glad. planen är att ta mig ut så småningom och gå en ganska så lång bit med dom och sen komma hem och bra chilla tills klockan typ är 4 eller nåt sånt, sen ska jag till stan för att träffa jullegulle!
snabbt om morgonen, nu ska jag la frulle åt mig själv.


body pump


var på body pump ikväll med mamma. precis som då för kanske 4 år sen, då jag ännu simmade och hon tog med mig på gympass. alltid då man drar body pump första gången efter en lång period då man inte gjort det, så känns det lite tungt och sådär... men sånt är det. kändes ivarje fall sjukt skönt!
nu ska jag ta och sova litegrann.
imorgon hade jag tänkt gå ut och springa, träffa julia och gå på body combat! godnattinnan jag åkte till stan idag. koftan är från urban outfitters, min nya favorit kofta. med den matchade jag min långklänning från h&m, ett skärp från bianco och converse. liked that style på något sätt, den var chill men helt okej snygg också, kanske mera söt. har ingen helkroppsbild, tyvärr.

jag och min underbara syster

främst vill jag tacka er alla för ett fint besökarrekord! ni är jättegulliga, hoppas ni tittar in hit ofta! och kom ihåg: frågor får ni ställa hur mycket ni vill, och ni får mera än gärna kommentera! (mycket besökare med inga kommentarer är sådär halvkul, men om ni skulle droppa nån kommentar nu och då skulle det vara jättegulligt!)
idag bytte jag och min syster kameror. vi passade genast på att ta några "syskonfoton". sen drog jag till stan med christa och fyndade råsnygga klackar för ynka 8 euro, och dom var nästan inte använda!! (80 kr asså) bilder kommer men nu, syskonfotona. awFG


jag saknar mina fg kompisar redan. det är liksom dit man hör nu, man märker det. men man skulle inte ha nånting emot att dra med sig några kompisar härifrån med dit... menmen, ska njuta av allting här nu. har lyckats bli förkyld... fint! så nu ska ja dricka mycket te och sånt, sen ska jag träffa chribs och sådär! =) på kvällen ska jag och mamma på ett gympass!


rollspelhalloween 2010 asså. näe. men fan, jag kan ju klä ut mig som kille, NÄÄÄÄRSOMHELSTmitt hår

... blev alldeles för kort. frissan tog 4-5 centimeter för mycket och missförstod mej litegrann. men vafan, håret växer. de tar ett tag å vänja sig bara.


home sweet home


vilken underbar känsla att vakna i sin helt egna säng imorse, bli väckt av en liten (som nu är stor) rackare som glatt gav mej morgonpussar och viftade på svansen, samt höra mammas röst då hon traskade ut och in i mitt rum och pratade om nånting jag knappt hörde då jag var så sömnig. ser fram emot denna vecka, att bara få koppla av och träna och träffa vänner och vara med familjen. samla på sig nya krafter tills jag åker igen.


wasa


jag är här igen. hemma. äntligen. hundarna e helt vilda, speciellt minstingen. känns lite overkligt.
imorgon ska jag på en mission possible och sedan ska jag klippa 10 cm av håret. om inte mera. bilder kommer, i något skede.


RSS 2.0