My crib

tänkte slänga ett inlägg för att visa hur jag bor! har det lite oklart än, men snart börjat det se ut som ett hem.


long time no see

Wow. Vet inte riktigt var jag ska börja. Kanske med ett enkelt hej? Eller så kanske jag köra en "in medias res" och börja mitt i handlingen. Nej, jag tror jag bara kör min grej.
 
Bloggtorkan har varit lååång, och väldigt torr. Det har varit så hektiskt och mycket de två senaste månaderna så jag inte har hittat någon tid alls över till bloggandet eller något annat extra över huvudtaget. Skola, studentskrivningar, pendling mellan tre kommuner och en stenhård satsning är vad som gällt dessa månader, och det har verkligen tärt på mig mentalt. Inte så att jag skulle vara helt burned out eller så, men vid varje stund då jag haft lite ledig tid har jag valt att ta det lugnt och bara slappa.
 
Men nu är det andra grejer på g. Äntligen har jag flyttat till Karleby, där jag ska spendera denna fotbollssäsong, i Naisten Liiga tillsammans med GBK. Det blir rätt underbart, för jag lever lite sådär halvproffs-liv, utan att jag får betalt då. Men fotboll 24/7, kan det bli bättre? Nej, det kan det nog inte.
 
Mina förväntningar på detta år är höga men realistiska. Det är mitt första år i ligan, och lyckligtvis har jag fått starta i tre matcher i rad, vilket är rätt skönt för mig som en liganykomling. Detta är ett viktigt steg i min karriär, och jag siktar högt upp. Så detta år blir det hard work, och som mål har jag att få starta så många matcher som möjligt och få lite ligarutin, så jag kommer in i tempot och minimerar mina misstag på plan match för match. Och framför allt att utvecklas som fotbollsspelare.
 
Dessutom då jag har lite mer tid om dagarna nu än förr, tänkte jag att jag skulle göra ett nytt försök med att blogga. Vi får se hur det går, och om jag väcker människors intresse därute längre, men det är i alla fall en tanke och jag ger det ett försök. Så dom som vill får kolla in när som helst, och följa min vardag i Karleby.
 
Från Vasa till Sverige, Sverige till Vasa och Vasa till Karleby. Nytt ställe, nya möjligheter. Nu ska det arbetas, och hårt!
 
Kram Tanya

RSS 2.0