I don't need to try to control you, Look into my eyes and I'll own you




brunetter are sexier, eller hur?!




skulle golfa idag, men icke sa nicke. magen sa stopp. fick mina bankkort idag, kändes awesome!
sen skulle jag och mina vänner färga håret sådär spontant, så nu är det väl snäppet mörkare, med en lite röd nyans för tillfället, ogilla. blir väl bättre om sisådär en vecka.
hoppas på en överraskning imorgon...! och imorgon är det thursday! det innebär att jag börjar 7.45, lirar lite fotboll och läser lite biologi, så jag slutar 11.15. älskar thursdays!

wknd


i lördags tog jag och robert en sväng till en tjej som heter mikaela där vi träffade filippa och matilda, självklart också mikaela som bodde i sitt eget hus! (flummigt skrivet?) det blev en riktigt go kväll, astrevligt att träffa nya människor! tack till tjejerna och killarna, hela gänget som var på plats och hoppas på repris på den lördagen, verkligen!





i know that your love is true and deep as the sea


börjar småningom bosätta mig ordentligt här i mitt nya hem, hos en familj jag känner från förr. nu lyssnar jag på Joseph Arthurs Honey And the Moon, en sån underbar låt, och älskar livet. allt är bra, jag känner mig trygg, och jag och min älskade minskar vår "ses-inte"-period med en vecka. han ska alltså hälsa på mig i helgen! cheers!
skål för underbart liv, bra musik och världens bästa pojkvänner!


Lars Winnerbäck - En Tätort På En Slätt




CLICK IT! :)

goodnight. sleep tight. don't let the bed bugs bite.



GODMORGON!!


nyvaken och glad. eller? skulle verkligen ha sovit 3 timmar till eller nåt ditåt.
men vi älskar ju rutin, visst? så nu är det bara att ta sig till skolan. frulle och sen ska jag rulla till skolan som en köttbulle. hoppas ni har det bra i skolan idag!


i am a champion




No one will deny me
No one will defy me
and no one will tell me who and what I am and can be
Belief will change my world
It has moved continents, and countries,
and put man on the moon
and it will carry me through this battle.

Defeat, retreat: those are not in my words
I do not understand those definitions
I do not understand when things goes wrong
I do not understand mistakes
But I do understand this:
I understand victory and never surrendering
No matter how bad things go
My heart and my mind will carry my body when my limbs are too weak.

I will define myself
I will write my own praises
And no one will tell me what I can and cannot be
I will never go home,
not without giving everything I have got



LÖRDAG


hej. det var längesedan. typ femtusensextio år sen! nä, kanske inte så långt, men det känns så jävla längesen.

har spenderat lite kvalitetstid med min kära, både hos honom och mig, tränat, spelat match och så vidare. i onsdags var det dags för den fyra dagar långa augustifesten här i Norrköping, och den har bland annat bjudit på musik, fyrverkerier, marknad, RIX FM festival osv. riktigt skoj!
nu sitter jag på sängen, ska snart klä på mig och sedan cykla iväg till Smedby IP för att kolla då mina vänner lirar fotboll. jag har en ledig dag idag, så jag har hittills bara kollat på filmer och myst! i något skede är jag tvungen att storstäda, ser bokstavligen ut som ett bombnedslag här efter några dagar med två grisar (jag och robban) som bott här. fårse vad det blir till. tänkte även unna mig med en sista godispåse innan allt allvar börjar igen. på måndag tar jag tag i mitt liv.

UPDATE: lördagen spenderades i stort sett i sängen, antingen kolla jag på film eller sov. ingen Smedby match idag tyvärr, men godispåsen blev uppäten, rätt så flitigt också. nu ska jag sova. imorgon är det matchdags, IGEN! love it.



vill bara meddela att...


JAG LEVER. gårdagen spenderades i Karlstad på match, och sedan med R och hans kompisar ute i Mariestad. vilka bravader vi fick vara med om, kan jag säga! nu ska jag försöka sova, trots att mina ben krampar som sista dagen... skulle behöva mamma här just nu faktiskt. men vi får höras mera, kommande vecka kommer vara allt annat än tråkig och händelsefattig! godnatt


bill skarsgård

3409438918f70bddfcca5de6caa9c0bf_large


a look i fell in love with





MC = så jäävla rätt!
(försök undvika att jag inte har andra pjucksen på foten... hehe)

wednesday morning


måndag: matchtagg, städning, match, film, sova.
tisdag: tvätta, träffa donata, vika tvätten, träning, texas longhorn med laget, mys hos klara och sova.

vi lever ju som sagt dom sista 2 veckorna av sommarlovet så det är klart att jag vill hinna med mycket annat än sitta framför datorn. nu har min uppdatering dock varit urusel, men jag kan inte hjälpa det riktigt. having the time of my life, och helgen kommer antagligen bjuda på en massa roligheter den också!
nu ska jag mysa i sängen, kolla på Världens. Bästa. Film. ALLA KATERGORIER! (känner ni igen uttrycket?)
det blir alltså Armageddon, och jag ska mysa, så att min sega kropp får vila litegrann!


matchtagg!




nu är det matchtaggande musik som gäller. idag ska jag lira lite mittfält med vårt farmarlag och det känns otroligt skönt att få känna lite matchtempo emellanåt. jag ska gå dit ut och göra kaos!!
haha... får förresten ursäkta för dålig uppdatering. men ni har ändå följt med i svängarna lite duktigt ändå. förlåt att jag var lite trist i helgen. men ni vet... kärlek tar tiden ibland...

*




att krypa dit, eller stirra på honom ytterligare en minut? (som sedan blir flera och flera...)
jag tror jag väljer att krypa mellan väggen och honom, i min 90 cm stora (lilla?) säng.
godnatt


jag och min man.


fick ett oväntat besök igår. ja, en överraskning kan man väl säga. överraskningen skulle egentligen komma på fredag, men då skulle han inte komma som en överraskning, så det är skönt att få lite överraskningar ibland. speciellt denna speciella. den var bästa överraskningen nånsin =)
så nu behöver jag inte vara ensam. jag får hålla om nån om natten, pussa och sniffa nån i nacken som jag drömt om att göra de senaste 8-9 dagarna. nästan så att jag lite drömt om det och gjort alla dom där sniff och puss rörelserna i sömnen. men nu finns det nåt där som motstånd. en varm, mjuk kropp som verkligen tar emot det man vill ge liksom. vackert.
han har gett mig massage, målat mina väggar och bara varit där vid min sida som han brukar, de senaste 36 timmarna. så jag njuter och mår bra.
men nu ska jag gå och lägga mig bredvid denna fina varelse, och hålla om honom lite extra för att jag gillar honom så mycket. puss och godnatt


While you were sitting in the back seat smokin' a cigarette you thought was gonna be your last, I was fallin' deep, deeply in love with you And I never told you till just now.





Ah, home, Let me come home
Home is whenever I'm with you.

klipp klipp







nu ska jag klippa mig och snygga till mig i håret. är lite nervös eftersom jag aldrig klippt mig i Norrköping, men det lär gå bra. jag ska inte klippa mycket men ta lite av längden och ta bort dåliga toppar. får se vad resultatet blir då... exciting

UPDATE: rätt klockslag, fel dag.klantig som jag är, var jag 48h för tidig. jag får alltså vänta tills torsdagen med klippningen.


Andreas Wijk - Save The World @ Ullevi, Gothia Cup





GRYMMASTE! jag får gåshud, seriöst

second hand + vasa fynd











SECOND HAND
1. fjällräven jacka för tidighöst eller vår - 15 € (tro det eller ej!)
2. silkesjacka
3. skjorta
4. två linnen
5. låga gummistövlar
6. halsband och armband

annat:
7. 2 par skor VAGABOND, andiamo
scarf, Bianco
poncho/halsduk, fick av mormor
väska, Norrköping ACCENT


this has gotta be the good life


411 for the evening


ska nog gå och lägga mig... har lust att sova på golvet av någon konstig orsak. kanske man borde ta och pröva på det, eller?
får se vad morgondagen för med sig. kommer i alla fall vara död som fan då jag vaknar... önska mig lycka till då jag på något sätt ska ta mig ur sängen. sen längtar jag tills klockan slår 4 eller 5.
förresten! nån hade frågat om second hand shoppingen, DET KOMMER! är seg som fan, har inte hunnit, men jag ska göra det så snabbt som möjligt!
nu skriker hela kroppen, måste gå och lägga mig. puss på er!


uppe lite försent: veronica maggio och snokar i andras förflutna.

Tumblr_lowzvg16031qeqtu7o1_500_large



när blev jag den som oroar sig om det förflutna. jag fick en hel galen idé: jag ska snoka i nåns förflutna.
jag gjorde det, googlade och kollade, tills jag började må dåligt som fan. men det går inte att sluta. FAN

RSS 2.0