torka aldrig tårar utan handskar

Tumblr_mcde8ta8kw1qb3mdyo7_500_large
 
Och det var dom som älskade mest
Dom av kärlek besatta
Det var dom, som frosten tog
 
 

sundayinspiration from weheartit.

Tumblr_me0i4t84o01rhaq65o1_500_largeTumblr_mdhohy3afc1qltflno1_500_large8748_468791273173618_1989064775_n_largeTumblr_mdtacvuzc01r607aso1_400_largeTumblr_mdyxvzsz7u1rypjxho1_500_largeTumblr_mdsv5rbs1m1rlv87so1_500_large253827_215534125242559_1040354027_n_largeTumblr_md82ky8jkv1rrmwgfo1_500_largeTumblr_mdm18yuhx91rk9zs8o1_250_largeTumblr_mdmge7ulgi1rnjkeuo1_500_large

unapologetic!!

den är häääär!!!! RIHANNA - UNAPOLOGETIC. jaaaa!!! denna låt kommer lätt vara min favorit!
 
 

weeknd

Fredag. För somliga betyder det ledigt från skola eller jobb och en helg full med festligheter, vänner och "ta det lugnt". För mig betyder det däremot: "Här ska inte vilas, masa upp dig ur soffan och jobba!"
 
Jag ska inte klaga, och det gör jag ju däremot inte heller. Jag får vara lycklig att jag har ett suveränt jobb och att cashen rullar in nu som då. Självförtjänat också. Kunde inte vara bättre!
 
1584091-9-1352299130482_large
 

Ibracadabra

Har gått runt med ett par väldigt hängande axlar och dunkande huvud, samt halvslutna ögon. Otaggad har bara varit förnamnet för det som jag känt och varit idag. Enda motivationen som jag har haft har varit motivationen för att gå att lägga mig på sängen och bara sova ut hela dagen. Men icke sa Nicke!
Satt mig till slut på bussen efter en stressig hemkomst och uppladdning på två knäckebröd för att åka till jobbet. Och POOOFFF! - där kom motivationen. Jag förstår inte vad det är med mitt jobb men jag blir alltid så motiverad och glad bara jag anländer till stället. Kanske det är mina underbara jobbarkompisar som får mitt humör att gå upp på topp? Eller så är det bara så oerhört nice jobb som jag verkligen gillar. Det kvittar, jag gillar läget!
 
Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter - både i träning, skola och jobb. Fullspäckat, men det är bra - då går bara dagarna ännu fortare tills jag får se min baby boo.
 
Måste bara kolla lite på kung Zlatan. Hattrick redan..
 
Tumblr_md4qwzbg7t1rp54kqo1_500_large

I made up in my mind, I'm doing things my way.

Tumblr_md854qsenw1rkvb0so1_500_largeTumblr_m2t4hcgs1r1rr4m50o1_400_large
Tumblr_mc3w35z4vd1rifz4zo1_500_large
1587490-8-1349758144449_large

 
off to the gym. bilder från WeHeartIt. love, Tanya
 

Stor

Den tiden jag spenderade på ältande var lite onödig känner jag just nu. Såna här säsonger kommer det nångång, och tiden då man ska välja lag kommer vara svår i framtiden med. Jag har egentligen inte bråttom någonstans. Måste ta det lugnt, fokusera på mig själv, och ignonera stressen.
 
Förövrigt har jag kollat på Fotbollsgalan idag. Första året på hur länge som helst som jag sett den från början till slut. Jag blir alltid så taggad då jag kollar på fotbollsgalan. Blir så inspirerad av Schelin, Ibrahimovic, och andra kungliga lirare. Till och med de yngre, som Malin Diaz, Elin Rubensson osv. Får mig att vilja jobba ännu hårdare på varje träning.
 
Nu ska jag lägga mig, imorgon blir det lite Aerobic! Puss
 
 

I believe in miracles

vilken underbar lördag! jag älskar att vakna i lugn och ro, äta i lugn och ro och få förbereda sig inför träning och jobb. allt detta, I LUGN OCH RO. ingen stress alls. måste vara det bästa som finns.
 
träningen gick också bra, men kroppen var otroligt seg och trött efter gårdagens träning. men jag överträffade mig själv, körde på den hårda inställningen som jag fått fram nånstans djupt inifrån och körde hela träningen till slut. veckans andra springträning, veckans andra 10 kilometrare sammanlagt, jag är otroligt stolt över mig själv! och hårdare blir det.
 
snart blir det jobb. livet är riktigt skönt nu. även om det finns några ups&downs nu som då.
 
 

REKLAM: Fannie's bloggNU vill jag ha allas uppmärksamhet till 100%!
 
Jag vill nämligen göra lite reklam för en blogg som ni VERKLIGEN ska ta och besöka nu framöver, speciellt i januari! Det är min goding Smögenräkan aka Fannie som skriver blogg då hon ska till Kenya på projektarbete där hon ska jobba för "Fotboll för framtiden". En väldigt smart grej att göra, och denna tjej är verkligen en inspiration för mig och förhoppningsvis blir ni inspirerade också.
 
Lycka till Fannie, du kommer fixa det här galant. Du om någon passar för såna här projektarbeten, och jag är lite avis på dig eftersom du verkligen kan tänka till det och kommer på smarta idéer. MEN, that's why you are my inspiration, girl! Puss
 
 

I love being fit

Nyss hemkommen från gymmet där min syster agerade PT åt mig. Det var nog längesen sist jag har vart såhär trött i armarna, men det är väldigt bra, hon får mig att ta ut mig ordentligt. Jag tror alltid att jag tar ut mig enda till gränsen, men faktum är att jag behöver någon som pushar mig. Tror att det är ett fenomen som kan vara väldigt vanlig för idrottare inom lagsporter, rätta mig om jag har fel, men i varje fall jag kan vara rädd för smärta nångång. Men idag lärde jag mig att njuta av det och kämpa in till det sista. Tack sissy!
 
Tumblr_masvdhsidj1rgtbnxo1_500_large
Tumblr_mailn4mk031r4bbf7o1_500_largeTumblr_m6sci1ukbb1rxr8pqo1_400_largeTumblr_mcjl21y8ga1rbatzeo1_500_largeTumblr_m93ekaikfe1rxilsio1_400_largeTumblr_mc9igtw3ed1rwmdj6o1_500_largeTumblr_m9ahslm2au1r2x02ko1_500_large

wretch 32

 
min nya favvis! dessa två första har jag kört på repeat alldeles för länge nu. tack och lov så har hans nya album WRETCHROSPECTIVE kommit på Spotify. diggar stort!
 

you're gonna go far, kids!

 
Jag kommer antagligen aldrig sluta förundras hur bra fotbollsspelare jag verkligen har runt omkring mig, som jag spelar med och mot. Så många talanger. Stora som små, gamla som unga. Jag brukar glömma det, och VIPS! - så överraskas jag gång på gång hur verkligt bra dom är.
 
Till exempel skolfotbollen. Vi hade skolfotbollsmatcher i fredags, i Närpes. Vi gick in för att vinna - det gjorde vi också. Men det var en sådan dag då jag verkligen överraskades över t.ex. de nya tjejernas (de som går första året) verkligt bra prestationer. Alltså varenda -96 födda var outstanding! Det var visserligen övriga laget också, men vill framför allt lyfta fram dessa kämpande godingar!
 
Då menar jag bara inte talangen eller snabbheten eller så... Utan dendär kämparglöden och hjärtat som de har och visar för vår gemensamma, älskade sport, fotboll. Och den passionen som de visar då de springer där och strävar efter att göra sitt bästa. Det är så oerhört inspirerande, och en "veteran" som jag är (höhö... not) smittas ju genast av dessa unga spelares härliga fotbollshumör. Jag njöt verkligen av att spela i fredags, även om min egna prestation inte var på den nivån som den borde vara, bara för att jag fick ta del av den positiva, härliga energin som jag kände på fotbollsplan av våra "minstingar".
 
Ta åt er, kära första års-elever, och jobba på samma sätt som ni gjort hittills! Ni är en stor inspiration för mig, och säkert också för resten av truppen. Tack för att ni ger mig spelglädje, tack för att ni påminner mig om hur mycket jag älskar att spela och varför jag gör det. Ni är toppen, BIG UP för er!
 
suddig bild från fredag, Närpes.

Loreen

 
fick en kommentar av J, om Loreen låten i tidigare inlägget... och jag måste hålla med. OCH rekommendera Loreens nya album Heal.
 
Everytime är en av mina favoritlåtar därifrån, som också Crying out your name, Euphoria och My heart is refusing me är. Men varje låt är verkligen otroligt bra och det går nästan att dansa till nästan varje låt.
 
En artist som garanterat är värd att hålla koll på.
 
 

I made it!

gif creator online
I really don't understand what got into me today... I was supposed to do a warm up, run 8x400m and then cool down. I jogged 3 km for warm up to the sports field, ran 10x400m (!!) and jogged 3km back home for cool down. And I don't feel pain anywhere, not even tired (except in my calves..)!
I'm so happy so I will drink a cup of tea and then go to bed, with a smile on my face. What a day, what a feeling!
 
 

in my earp's for the next 2h...

 

bloggers...

Ni vissa bloggare är så knepiga! Har spenderat flera minuter/timmar att hitta var ni håller hus nuförtiden... Har i varje fall hittat några av er, så nu är länklistan uppdaterad. Ni som vill ta en titt på den, så ta och gör det! Har några instressanta kompisar där som verkligen förtjänar en klick på deras blogg!
 

Varsågod. Klicka, läs och njut!
 

morgonstund har guld i mund
tjena mittbena, eller shoo bre!
för en gångs skull fick jag börja min måndag med en lugn morgon. fick sova lite längre än vanligt, till 08.00 (!!) men vaknade lite tidigare eftersom min kära mamma ansåg att jag skulle upp en kvart tidigare. hade en överraskning på telefonen, ett SMS av mitt hjärta och det gav mig verkligen tusen energikickar!
tog det lugnt, stack till HVC på några prov och diabetessköterska och sen skrev jag prov. har inte så mycket mera att säga om den dagen. nu blir det lite 400m löpningar på en frusen Karlsplan.
 
Men det finns ju inget dåligt väder, bara dåliga kläder! Respect homie.
 

fitspiration #1

Tumblr_lxemvlhsvh1qhf4ezo1_500_large
Tumblr_mbn6uvbooa1qgst04o1_500_largeTumblr_mcq40glqb71rk2m4xo1_500_largeTumblr_lwjow8vjpb1r674hyo1_500_large
 
 
nu ska jag ta mig i kragen och jobba för en snyggare kropp och bättre kondition för fotbollssäsong -13. och damn, vill ha dendär runda, fina, tonade rumpan. är obsessed. Brick&Lace rumpan, här kommer jag!
 

RSS 2.0