goodbye to högmidjejeansen?
nu är det dags. för insulinpumpen. excited.
på mig har jag en vanlig grå v-urringad t-shirt med en ylletröja från Zara som är ett av de två plaggen jag köpte i GBG. kan ta bild på dom sen och visa upp dom.. (ursäkta för förseningen)
här sitter jag och tänker, om det är dags för mig att säga hejdå för mina kära högmidjejeans? men jag bestämde mig att det inte ska vara det. min insulinpump ska inte begränsa mitt liv på något sätt, jag ska hitta nya sätt hur jag kan bära dom. hur bra är inte det? den ska inte vara i vägen, tvärtom!

 


SUPERMEGAEXCITED


är så himla taggaf ingör pumpstarten. dom flesta vet säkert att jag har diabetes, så den här veckan kommer spenderas mycket vid sjukhuset, för att vi ska sätta igång pumpbehandling. just nu behandlas jag med sprutor, men eftersom jag är väldigt hög i mina värden ska vi nu testa och se om pumpbehandling vore bättre. jag är både spänd och har höga förväntningar. fast kanske jag inte borde ha så höra, men ni vet ju hur det blir då man ska börja med något nytt? då man ska göra en förändring i livet? då kan man antingen vara livrädd, eller taggad till tusan! denna gång är jag det, som med många andra förändringar, taggad till tusan!


lördagsmys

how to make gifshär ligger jag ensam en lördagmorgon, och taggar till match. fjantar mig litegrann. och myser i min pojkväns hoodie. haha, mysigt.
snart ska jag iväg till linköping för att lira match. kommer bli trevlans! sen ser jag fram emot att komma hem och bara mysa. göra ingenting. älskar lördagar

 


Q/A


Anonym om last week: varifrån kommer din huppare?

answer: jag vet inte varifrån den är eftersom jag inte själv har köpt den utan fick den av en kompis till mig.


last week


mina vänner. jag har fullt upp. fullt upp med att vara en duktig fotbollsspelare, en ansvarsfull gymnasie-elev och en omsorgsfull flickvän. + allt detdär andra, och det viktigaste: en diabetiker på fulltid.
har nyss kommit hem från match. spelade match i Kristianstad och det blev ju torsk... men vi hade det fan, det var bara en endaste lagdel som brast. den viktigaste. säger inget mer nu!
ja, nu ska jag gå och lägga mig i sådär vad blir det 6-7 timmar och sen ska jag möta upp min älskling. sen tar vi en mysig morgonfika tillsammans och åker hem igen för att bädda oss i sängen, kolla film och bara slappa hela dagen. jag tror jag verkligen behöver det. har träningsvärk i benen och ryggen så det skriker om det, men jag har nog aldrig mått såhär jävla bra. (ursäkta svärordet!)
jag har nämligen tränat så som jag ska, har 3 matcher inom 5 dagar, och ännu mer träningar inom de fyra första dagarna i veckan. jag lever. och nu fan ska jag komma igång ska ni veta!
nog med alla storyn, nu ska jag lägga mig och längta tills klockan ringer så jag får åka till resecentrum och pussa min älskling och hålla om honom. distansförhållande är svårt, men definitivt värt det för en sån underbar kille som jag har. hoppas ni alla sover gott, och så ska jag försöka göra det med. puss på nosen!bjuder på två bilder. en från bed & breakfast från förra helgen. och en från idag, då jag och palle glömde kuddarna och fick springa in på jysk för att fixa lite bussmys för oss för 85 spänn! fett värt

 2000-talet


i feel fine


det är sjukt hur ett 2h långt snack kan förändra ens välmående och synpunkter på allting. jag känner mig som en ny människa och nu fan ska jag bara köra som aldrig förr! ser fram emot helgen som kommer spenderas med en massa mys! åh, i'm in love.

we take one step forward and then we take two steps back

When I lay with you I could stay there,
Close my eyes, feel you here forever,
You and me together, nothing gets better!
Cause there's a side to you that I never, never knew,
All the things you'd say they were never true, never true,

brake


nu är allt lite upp och ner. hit och dit också. jag kommer posta inlägg sen då jag orkar. nu känner jag att jag måste fokusera på att bli en bättre människa och fokusera på det vad jag håller på med. jag tappar bort mig själv ibland, och nu är det definitivt en sån stund. var ska jag börja? det är frågan, men jag börjar med att göra det jag älskar mest och njuta av varje dag. fotboll. bästa terapin som finns eller? det återstår att se. puss


Gbg


hade med en kamera. tog kanske 10 bilder från helgen. här är två. enjoy

vill ni veta vad jag gör??!
... prövar kläder!!


weekend in Gbg


imorgon ska jag till min älsklingsstad Göteborg, (sorry Sthlm!!) så det är packning som pågår hos tanya mikaela just nu. och ni vet ju säkert flesta att jag inte är bäst på packning, utan alltid får problem med beslutångest och vad som ska in i väskan. ingen ändring på den saken kan jag meddela! så nu får jag pröva kläder halva natten och så ser vi vad som egentligen kommer finnas i väskan då jag kommer fram. puss

sick and tired of being sick and tired.
hälsningar från sjuklingen. har druckit x antal koppar varm te och käkat lite soppa och sånt som går att äta utan att behöva anstränga sig då man ska svälja det. har gjort några spellistor som ska bli till "on the road" cd-skivor och snart ska jag läsa lite kemi och en mentalcoaching bok jag fick av göran. borde nog egentligen kanske fixa lite till mitt nya rum, men har ingen styrka att göra det. så jag ska gå och lägga mig i min säng.
och imorgon ska jag till skolan vare sig jag kan eller inte, har panik då jag inte är där idag, just nu.


happy vibes to a bad day
kärlek och bra humör på högsta grad

 


RSS 2.0