bailando por el mundo




packning på g, taggcdn klar, med denna feel good låten i täten. säsongens första tävlingsmatch och lagets första bastukväll tillsammans. dagen kan bli allt annat än dålig bara vi ser till att vinna. ha en fin dag! =)

thursday 29.3.2012

veckan närmar sig mot sitt veckoslut, med gigantiska stormsteg varje vecka. rätt skönt, och man börjar äntligen se vårtecken här och där! bland annat är dagarna längre och ljusare, och vi har börjat träna ute! helgen bjuder på en massa bravader, så det är oerhört taggande att veta att det är fredag imorgon. hoppas ni har haft en fin vecka =)

gotta love mina bullakinder!


taking a nap


don't make me bring you back to the start, you can run but you won't come far




har agerat städerska och fixat till mitt (alltid så) stökiga rum. det blir en standard dag, så kallat Perus-settii på finska, alltså: vakna-skola-hem-äta-träning-sova. det är min standarddag, men det kunde inte vara bättre heller antar jag? :)


bild på mig som gladast




inte ofta man får detta leende på bild. och denna fastnade naturligt också. älskade, saknade kusin!

randomly I need to say: you are cute


432074_339459362764499_230552770321826_914803_140789556_n_large
X_59519d68_largeTumblr_m18zptg2371rqtlwto1_500_large




already wednesday


NEXT UP: löpträning. kom igen löpgudarna, ge mig kraft då


kärlek i sista öronkastet




lite små härlig.

7 sanningar om mig

1. Jag har en dröm om att resa jorden runt. Från att yoga på New Yorks skyline till Indiens ashrams. Allt ska upplevas.

2. Har alltid idéer och stilar hur jag vill klä mig. Då jag kollar i spegeln ser allt bra ut, men då jag går ut genom dörren så ser allt hemskt ut. Det blir alltid så.

3. Jag tänker mycket på sömn och att sova. Då jag vaknar på morgonen ser jag fram emot stunden jag får lägga mig i sängen igen. True story

4. Suger på att hålla dieter. Det går i några dagar, men sooner or later kommer jag fram till en fas då jag hetsäter allt jag ser. Ni kan tänka er ångesten efter det... Haha

5. Glassmonster nummer ett!!

6. Är allätare inom musiken kan jag säga. Jag kan lyssna på alla stilar och allt!

7. Jag suger på att sminka mig.


UTMANAR: de som känner för att göra 7 confessions. be my guest


taggmonster


goa grejjer, babes!


hittade dessa goa bilderna på Isabellas blogg (som ni hittar länken till under kategorin "friends" på högra sidan av bloggen)! en bild från en vecka sen då vi skulle ha myskväll hos Nadine och vi var och handlade, och en från i lördags, där jag bland annat ser väldigt äcklad ut av någon orsak? haha, ville bara visa er två bilder och säga att dessa tjejer är dom bästa!

 


nothing 2 do




totalt ointressant

monday



idag har jag hållit mig inomhus, i sängen, druckit varmt och kollat på OTH. time 4 sickness är det idag... :(


utekväll med tjejerna

ikväll kör vi. en av oss är 17 sista helgen. och idag firar vi just detta. och vinsten förstås! ha en klockren lördag folks!!

long time no see


upptagen är ordet som passar bäst in på mig just nu. har kollat one tree hill som en galning, tränat och gått i skola. inte riktigt något annat speciellt. snart bär det av på match och sen blir det lite roligheter med tjejerna!

Shit Snubbar Say To Feminister by Bianca Kronlöf




så grym tjej detdär. skrattar så tårarna rinner! kolla du med om du vill skratta :D

höhö

avslutade veckan med fotboll. efter fotbollsträningen fick jag spela lite med oldboys som var där och lirade efter vår träning. helt kul upplevelse, och lite extra motion fick man ju! bra avslut på veckan.
nu ska jag hoppa i duschen och läsa lite.


söndag i all ära


Helgen har varit riktigt lugn och skön. Domarkursen är över och nu får jag börja juniorernas matcher till att börja med. Bra sätt att få lite klirr i kassan det där!
Vädret var helt underbart idag så jag gjorde ett beslut att gå till Västervik som ligger på andra sidan stan, och hämta min cykel som var där hos en kompis. Blev ungefär en 26 kilometers promenad/cykling och jag kände att det kom alldeles lagom!
Nu har mamma och pappa gett sig iväg på match, det är Finlands motsvarighet till Allsvenskan final i ishockey där faktiskt Vasas stolthet Hockey Sport spelar. Spännande. Medan mamma och pappa är där så tränar jag häcken av mig med fotbollslaget. Underbart och välbehövligt.
Det har varit en bra söndag och jag har hunnit med mycket vilket är ett plus i kanten! Hoppas ni har haft en fin dag! Puss

We are free, where everything’s allowed and love comes first


tack och lov att Loreen tog hem vinsten! hon är så underbart vacker och så himla begåvad.. det är helt sjukt hur duktig hon är. i väntan på 24 maj, då sitter jag bänkad vid tvn och röstar tusen gånger om på denna vackra kvinna. she's stunning!

 


minne


charlie brown




denna underbara remix på coldplays låt charlie brown fick jag höra för någon vecka sedan på estfm.se. sökte den på spotify, men det var förgäves, för inte fanns den där! men kom aldrig att tänka på youtube! nu hade den delats på facebook så jag tänkte dela med mig av denna fantastiska låt! originalet är också bra, men remixen har nog något extra som gör den extra bra. puss

Ms. Referee



i helgen kommer jag ägna mig åt det som står mitt hjärta närmast, men då är det en ny form av de tre övriga (spelare, tränare, domare) som jag ska ägna mig åt. det är en lite obekant form, men visst är det väl bekant till en viss del. det är domarkurs jag ska gå på denna veckoslut och därmed ska jag försöka utbilda mig till fotbollsdomare. det är en bra sysselsättning på fritiden då man inte har fotboll, och ett bra jobb på sidan om fotboll och något annat jobb man håller på med.
denna vecka har varit fullständigt ointressant. visst, jag har hängt med skönaste pricken nadine, och idag spenderade jag någon timme med tjejerna, men annars har det inte hänt mycket. bilder har jag brist på, och ord. har en sorts bloggtorka just nu, men jag skriver nu som då, då jag har tid...
småningom blir det nog läggdags och sen får helgen utvisa ifall det blir någon Ms. Referee av mig!
'

stop kony. make him famous so we can change the world.




Kolla denna och SPRID vidare!

you can't expect anything from life. everything happens so fast and you never know what happens next



gammal bild på fina Nadine som äntligen har hittat hem från huvudstaden! lilla galningen

somnade alltför sent igår känner jag. trött och seg är resultatet idag. oskönt. fixade bort finska repetitionskursen i denna period så jag fick sovmorgon varje morgon. snare blir det träning som består av bodyattack eller något annat smått och gott, antingen med chribs eller utan. någon fixar värsta maten i ugnen, så jag har något att äta på snart. otippat men - detta är en BRA måndag!

stuck on repeat




söndagen spenderades ute i det härliga vårvädret på isen! 3 hela timmarna och sen har jag bara tagit det lugnt. imorgon är det dags för skola igen. taggad eller nåt? njaaa... godnatt fina! =)


Sport - Kookoo w/ Isabella & Daniela

create an animated gif



and my sister let me borrow her LOVELY RAMONES t-shirt. LOVE U


*


miss you babes



work out




efter en hel dag i sängen ska jag bege mig mot gymmet med syster efter att ha suktats av alla fitspiration bilderna på tumblr. dags att bli som alla vackra, snygga och smala tjejerna på tumblr!

shoo bre




en film som jag verkligen vill se!

don't make me sad, don't make me cry. sometimes love is not enought and the road gets tough i don't know why.




jag var först skeptisk mot lana del rey och hennes gammaldagslook. men efter några repeats är hon rätt okej.
mer än så.

 


oh, it looks delicious



systerns bild. har aldrig varit på starbucks, men efter jag såg dessa bilder har jag nog mer än lust att besöka det stället.

long time



stuck on repeat. älskar andreas moe

sportlov

vilken världssämst updater jag är! jag ber hemskt mycket om ursäkt. problemet är att jag inte har någonting att berätta. hela lovet hittills har gått åt chill och soft, har verkligen inte stressat en minut! har tagit det lugnt, mått lite illa, kollat på Donatas underbara bilder från London och drömt mig bort till ett annat land och en massa andra goda saker. har hunnit kolla filmer, vara ute och träffat Christa på Bodyattack första gången på jäättelänge! måste catca upp lite mer med den tjejen.
ikväll blir det fotbollsträning, så skönt att se alla som sen dyker upp dit! vad annat ska man säga? har tagit det lugnt och chillat så att säg, och det ska jag fortsätta göra!


RSS 2.0