hot

 

when life give you lemons, just add some tequila.

jag älskar livet, mina vänner. inget kan stoppa mig nu.
 

tid att pusta ut

det är sjukt hur tiden går här hemma i Vasa och jag har nästan inte hunnit landa efter min resa. eller jo, första dagen hemma var fylld av depression och tomhet i bröstet men ett tomt hål där inuti kan fyllas lätt utav ett enkelt SMS av en god vän.
den fick jag tacka Nadine för och att träffa henne gjorde att jag kom snabbare in i "back to basics" än jag skulle ha gjort annars.
vi tog en liten simtur, pratade om våra fina och grymma midsommarfiranden, skrattade och hade det hur kul som helst. jobbet började dagen efter, och nu känns det rätt gött att vara tillbaka och tjäna lite cash.

igår har jag bara tränat och jobbat. detsamma idag. var på årets första rullskridskotur och det var hur skönt som helst! Isabella och jag lovade varandra att börja köra rullskridskopass lite nu som då, så får man en så kallad "ishockeyrumpa". gött att bara rulla fram och njuta av livet, hehe.
 
genast då jag får en ledig stund och hinner vara på datorn lite längre än den tid det tar för mig att kolla in twitter, hotmail och facebook (en snabbis dårå) så ska jag posta in lite bilder från min Sverigeresa (bilderna är rätt få, men allt går väl?) plus vad jag shoppade i Sverige! kunde ha stannat där såååå länge till, men tack vare mina vackra vänner här i Vasa så känns det mindre sugigt att vara i det hemmet som, konstigt nog, inte känns som mitt hem.
 
men, nu ska jag städa lite, vi har konfirmation här på söndag, och ladda för en halvlek Italien - Tyskland. hoppas på att Italien tar hem det, men jag tror faktiskt att Tyskland är rätt starka!
 
ha det gött mina fina, (som har blivit rätt få under min bloggtorka, hehe!!!!) älskar er

3 bilder från instagram. kom ihåg att ni kan följa mig där. jag uppdaterar nämligen instagram oftare än bloggen nuförtiden. tyvärr
 

I never knew love would feel like a heart attack.

 
I let the words in this song speak for me. Exactly what I'm feeling.

-

hemma igen.
med nadine vid min sida.
hon fyller ut tomheten som jag kände då jag kom tillbaks hem.
nu ska jag försöka gå back to basics.
svårt som det är...

1 day 2 go!




1 natt kvar så ska jag åka iväg till kära grannlandet, som i mitt hjärta känns som mitt hem.
på onsdag anländer jag till Sthlm och därifrån ska jag dirr till Nkpg. sen åker jag och jessi till Smögen före de andra och njuter lite av livet där medan de andra spelar match. sen är det dags för festligheter i 2-3 hela dygn!! livet är underbart och kan inte vänta tills jag sitter där på Sea Lodge spelningen med mina vänner och mår som en kung. hoppas ni har det bra här hemma, och ha en bra midsommar!! =)


söndag and nadines day




"en oo sua kauaa tuntenu, mut meill on niinku heti alusta asti vaa klikannu"

denna underbara tjej fyller 17 idag, och det ska vi fira med lite kaka hos henne! min partypingla, galning, sötnos, allt vad hon är. you rock my world girl, love you!


förresten så är jag hemkommen från villan också. har varit där sen fredagen och bara tagit det LUGNT. skönt med andra ord. har ätit, sovit och bastat och kollat på EM, så det kunde inte ha varit bättre!
igår bastade jag säkert i en timme, och fick glädjerysningar i kroppen då x3m tog emot min önskan och ännu till sa i radio att jag var vacker! sånt gör en så himla glad och jag satt och njöt av låten jag önskat med ett stort leende på läpparna.
denna helg har gått ut på att gilla att vara med mig själv och gilla mig själv. och gud vad jag har lyckats med det. jag som alltid har tyckt att till exempel regn är mysigt då man får dela den regniga stunden med någon, i form av kramar, pussar eller sånt smått och gott, tyckte att det var rätt mysigt att få umgås med sig själv då det regnade igår. jag börjar göra framsteg med det där, och det är mer än bra!

hoppas ni har haft en fin helg för det har jag!


jetlag


två dagar tog det för denna goa låt att bli available i Finland. tack för att den blev det snabbare än väntat, nu ska den spelas på repeat! love<3 (klicka på bilden så kan ni lyssna!)

årets strampen-invigning



snor bilder från höger och vänster. denna bild är från lördagskvällen (och julias) då jag och nadine drog till strampen (en restaurang vid hovrättsparken nära stranden) och skulle dricka lite cider och umgås. vi satt oss med julia (vänster på bilden, kära pyssling!!) och emilia etc. & drack några somersby & breezer. humöret var på topp och kvällen ganska ljummen, aningen kylig men sällskapet värmde mitt hjärta och min själ.
tummen upp för såna sommarkvällar, sånt vill jag ha!!

run bitch, run


summer




två bilder från instagram. ni kommer väl hiåg att ni kan följa mig där?

äntligen helg!!!! denna fredag ska jag bara ta det lugnt, ladda inför match (som spelas imorgon) och kolla på EM!! äntligen börjar det. känns som jag har väntat i en evighet.
jag håller på Spanien och hoppas att de vinner iår igen, men det finns även många andra bra lag som kan ta hem det. sen hoppas jag ju förstås att Sverige klarar sig bra.
snart ska jag ta en joggingtur till träningen. tränar inte idag för min kropp är helt slut.

jobbmusik


snubben


love

har jobbat häcken av mig dessa senaste dagar. måndag - jobb & match, tisdag - jobb, träning & döma match, onsdag - jobb & döma två matcher. hoppas jag får pusta ut lite snart så kan jag uppdatera här lite mer!



förresten, min lilla tatuering som jag har på armen fyller idag 1 år. svenska nationaldagen, och årdag för mig och min älskade tatuering, höhö

thug life





idag har jag chillat, vart ute och hjälpt pappa med veden, sovit och varit ute och cyklat som träning.
nadine och jag beställde också mat nu på kvällen och åt det på torget. det satt som en schmäck!
imorgon är det dags för första jobbdagen, jippiii....! godnatt =)

våffelkalas




bilden är lite hanapee inspirerad. helt klart. älskar henne, hon är min idol.

min syster kirrade ihop liet våfflor så satt jag och åt dom som i första bilden... hemska saker vilket underbart bordsskick jag har. men det är väl lugnt såna här slöa dagar som denna då man knappt orkar äta som en fin leidei (lady). härligt. bra.

nu kommer bilden i dubbel upplaga. bara så att ni ska kunna njuta av dom ännu mer än ni redan gör.


how to make animated gif




my saturday




ph 1: jag och fina daniela och noora hos emma. vet inte vartåt jag stirrar, haha
ph 2: vi vart och åt till amarillo, mums!
ph 3: jag och min systerpå amarillo

 

helt okej kväll. slutade med en trött och slutfestad tjej som begav sig hem för att sova. inga nya bekantskaper igår, eller jo kanske någon, men i huvudsak täffade jag på gamla kompisar. eller gamla och gamla, haha, kanske man ska använda orden "sådana som man inte brukar se så ofta".
04.24, hemma i sängen med banankaka i handen, så avslutade jag min kväll. gott så!


skolavslutning





1. skolavslutning, åk 9. grundskolan slut. 2010
2. skolavslutning, första gymnasieåret. 2011

imorgon är det dags för skolavslutning igen. det här skolåret har varit väldigt händelserikt. hoppas de sista två åren är händelserika men på ett annat sätt.

no church in the wild




stuck on repeat. till och med ännu mera pga den underbart bra musikvideon.

RSS 2.0