last sunday wasn't like any other sunday. it was a awesome sunday, "not so much sleep" sunday




bilden är från förra söndagen då jag och syster tog en sister's night out tillsammans och åkte till stan för att se bio. the girl with the dragon tattoo stod på schemat och kan ge en liten kort recension om den och den lyder såhär: helt ok, men svenskarna har lyckats med en svårslagen film. och noomi rapace har satt ribban högt för rollen som lisbeth salander.
sen har skolveckan börjat rulla på. idag var det dags för dag nummer 2 i min nya skola och jag trivs hela tiden bättre och bättre. ska kolla lite plain jane innan jag ska till kära, legendariska botniahallen och lira lite!

dudley o'shaughnessy



jag smälter! ÅH. intervju och bilder från lateboots.com

 


Farssi viikonloppu

helgen har varit en riktig goding kan jag säga er! igår var det då match som gällde. förlorade endast med 4-3 mot ligalaget KF10, och det var en riktigt bra insats av hela laget! kvällen bjöd på god mat och senare lite skoj med galna brudar! önskar att jag hade haft kamera med eller något så skulle jag fått knäppa en bild eller två att dela med mig åt er, men tyvärr så är inte fallet så just nu.
ikväll ska jag och min syster ta en liten Sisters night out, och vi ska bland annat gå på bio. annars idag har jag kollat på hockey och vaknat TIDIGT.
just det ja... imorgon ska jag även börja min nya skola... lite nervöst men det lär väl gå bra! ni får hålla upp en tumme eller två för mig! =)


Well an eye for an eye and a "F" for fight




R för repeat. bra musik det här!


chilly day



saknade vänner. Mattssons bild.

idag har jag inte hittat inloggningen så sonja var en räddare i nöden idag och skickade lösningen till mig! det är bra att ha såna där människor som kan och hjälps åt, tack! =)
idag har jag inte gjort något faktiskt, bara tagit det lugnt, varit på en långpromenad med hundarna i det otroligt fina vädret och kollat tv samt läst Jag är Zlatan boken. den är beroendeframkallande och en riktigt bra bok!
idag ska jag ta det lugnt och ladda för morgondagens match; första träningsmatchen för denna säsong, och det blir debut i nytt lag och i rött! har i hela mitt liv i princip spelat i blått så får se om det påverkar insatsen något...
nu ska jag bänka mig i soffan framför Biggest Loser SVERIGE!


I made you a Judas, when I couldn't handle you being Jesus.




en sväng till VG och stan nudå. trött och lat även denna morgon men nu fan får jag aktivera mig lite, annars blir detta inte till något. en cykeltur till stan alltså!

memory 1: mest lovande flickjunior 2008



Det var säsongavslutning 2008. En säsong som varit klockren för mitt lag. Och mig.
Jag fick börja träna med B-juniorerna, som mestadels bestod av flickor födda 1992. Jag fick en plats i laget.
Vi började inte säsongen så jättebra, det snackades väldigt mycket om att hur vi skulle vara kvar i division 1. Det blev många förluster. Inget funkade riktigt.
Men det var något som hände på höstsäsongen. Vi blev mer som ett lag, vi spelade bra och vi vann match efter match. Jag tror det var nästsista matchen då vi säkrade att gå upp i FM-ligan. Den matchen spelades i Salo och vi firade efter matchen med jordgubbar och godis, som vi gjort alltid efter våra vinster.
Vi gjorde historia i vår förening. Och vi gjorde det så jävla bra.


Vi satt där på säsongavslutningen för VIFK. Det var alltid lika roligt att se vem som fick pris, och för att jag året innan fick guldgossepriset så förväntade jag inte något pris iår. Men att sedan få höra sitt eget namn efter att de presenterat priset som stod under kategorin "årets mest lovande flickjunior 2008" så blev jag helt paff. Pulsen ökade och jag kände rysningarna gå igenom hela kroppen. Jag kunde inte tro mina öron, eller ögon, och då jag tog trapporna upp på scen brände tårarna bakom ögonlocken. Jag hade verkligen vunnit detta pris, det var så himla stort för mig. Nu skulle även mitt namn ingraveras på den stora pokalen bland grymma spelare som spelade fortfarande idag.

comeback in the pool @ Vasa simhall


imorgon ska jag dra simträning i Vasa simhall. det har inte skett på väldigt länge, ni! så får se hur långt ex-simmerskan orkar simma! kötta vafan...
ska lägga mig. har sysselsatt mig med promenad med hundarna, städning och träning under de senaste dagarna, imorgon ska jag ta en tur till staden och prata med den nya skolan och försöka fixa nåt jobb åt mig eller något ditåt. sov så gott min kära vänner!


let noise run through your head


I'll hold my whiskey up high, Kiss the bartender twice, I'm a loser




tog ett tag innan jag blev förälskad i Lady Gagas nya album, hade nämligen inga problem med att falla för The Fame Monster. men Born This Way föll inte direkt i smaken. men nu lyckades jag börja älska det albumet och speciellt denna låt. åh så underbar den är! och musikvideon!! mycket kärlek till den

right now:




laddar inför träning med att läsa lite om själva fotbollskungen själv. så blir man lite extra tänd och taggad på att köra en riktigt klockren träning!

 


quote


my crib

pic.twitter.com/Wn47diGU


mitt rum har blivit så fint fixat av min syster och emma! (och mamma också förstås..!) trivs där som fisken i vattnet och ska bli skönt och vistas där så länge jag bor i det här huset! bilduppladdningen funkar inte riktigt som den ska, för att vårt internet är så jävla segt. så jag skriver mer imorrn. men hoppas ni har det bra, för det har jag! puss

goa tjejer det där!




hanne postade denna reklamfilmssnutt på facebook som underbara koggen och emelie gjort. då jag såg den så blev jag varm inombords och skrattade som fan. dom där tjejerna kan verkligen underhålla! sötnosar, haha!

close your eyes and count to ten.



ska en sväng på stan och träffa anton! sen blir det hem en snabbis och sälja soffa, sen myspys med mina fina FG-tjejer. fastlife today baby!

busy woman



idag kom kära pappsen hit till peking. vi har kört runt och skött om lite bizniz, shoppat fotbollsskor och chillat. tog en fika med mina underbara fg girls. sedan blev det middag och umgänge med familjen agermo och lite "små"packning lite nu som då varje lediga stund. nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag gå upp tidigt och dra till badet för att dra ett löp/simpass igen. kommer bli awesome och jag kommer nog trivas som fisken i vattnet. vattnet är mitt element och imorrn kör jag! puss på er

back in the pool

tränade på badet. löpning och simning. att simma var så himla underbart! saknar lukten av klor efter att man kört ett träningspass, och dendär underbara trötta, avslappnade känslan man har efter att man har kommit hem efter simträningen.
imorgon kommer pappa!


Florence + The Machine



magiskt. helt underbart. denna ska jag somna till. puss

Darling, I don't know how to tell you this but... there's a chinese family in our bathroom.

har fått största delen av kläderna nerpackat, vilket gör mig superduperlättad! inte mycket kvar nu och i övermorgon är min kära pappa här, vilket är alldeles underbart. har inte gjort så mycket, har faktiskt spenderat största delen inne och packat, men lyckades ta mig ut för en och en halvtimmes promenad nu på kvällskvisten, vilket var fantastiskt. lyssnade på musik, fick tänka lite och samtidigt motion! känns verkligen som taggningen börjar komma tillbaka, för alltihopa, och jag får en sån enorm kraft av att tänka att jag snart är hemma och får bara köra, med stöd av familj också. känner att allting kommer bli riktigt bra. det här kommer bli kanon! =)
hoppas ni som frågat fått svar på er fråga: ja, jag kommer flytta hem till Finland. och hur jag tog beslutet... det helt enkelt bara kändes så. och det kändes rätt nu. jag har tappat bort mig själv, så jag måste ha lite stöd och nya krafter för att hitta mig. vissa tänker att det är svagt gjort av mig, att jag kanske inte är stark nog då jag inte stannar och bara drar sådär, men det skiter jag i. jag tar inget mer personligt här på bloggen som hela det där handlar om, så jag hoppas ni respekterar det! =) men ni ska känna att ni kan fråga vad som helst när som helst, om något känns oklart!

ska nog börja lägga mig. har nyss kollat 500 days of Summer som enligt mig är en helt grym rulle! kan se den om och om igen! puss på er godingar

NU:



packar in kläder i alla väskor jag har, och saker i flyttlådor. onödigheter slängs, att flytta är en bra ursäkt för rensning!

when everything goes wrong, go right. but if everything goes right, there's no idea going left.



Avicii feat Salem al Fakir - Silhouettes (Vocal mix)



Avicii feat R.I.O & U-Jean - Party Animal


watch and learn.


ska avsluta denna dag nu. sova ut litegrann imorrn (iallafall till nio) sedan åka iväg till netonnet i Linköping för att byta ut mina högtalare som igen har kontaktfel. jävla addon! sen blir det en massa phonecalls. känner mig viktig.
goodnight, sleep tight, don't let the bedbugs bite.

when you smile, the whole world stops and stares for a while.




då jag såg dendär manliga skidåkaren med så gulligt leende och stora tänder smalt mitt hjärta. han är ju bara för söt, marcus hellner. ögongodis, indeed!


enough is enough, i gotta let it go


då ett kapitel tar slut, börjar ett annat.

ja, så är det. och nu är 9 månaders berg och dalbana slut. denna vecka blir det en hel del packande, för på helgen går flyttlasset tillbaka till finlandia. lite tråkigt, men kommer ändå bli sjukt skönt, känner att det är rätt beslut.
har inget på hjärtat idag. ska vara duktigare med upd8 senare. puss på nosen

I switched tears to chills.


mirror on the wall, here we are again. through my rise and fall, you've been my only friend. you told me that they can't understand the man I am.




när var jag hel senast? jag behöver bli hel.

btb


back on track, back to basics! Norrköping är alltså stället jag befinner mig på just nu. idag har jag tränat fotboll och sen har jag varit till tandläkaren och kollat på en lägenhet. sånt bland annat. nu chillar jag. träning står på schemat senare. pusspuss!


iPhone pics




 

snart är det Sverige som gäller. once again.


underneath my skin there's an eagle, underneath these clouds there's an ego.




den här lyssnar jag typ på non stop! vet inte vad som är så speciellt med den, men jag har bara blivit fast i den totalt! älskar orden i refrängen, det är den som är bäst.

a friday night with christa




såhär mysig såg jag ut ikväll. klädd för en riktig hemmakväll, men vi äventyrade oss ändå till stan med lil C. skönt att se min andra halva!

träning


if we don't kill ourselves, we'll be the leaders of a messed-up generation.


en gång var även Tanya i form






vilken kropp jag har haft nångång i tiden! dessa bilder är verkligen inspiration inför kommande träning och att ha motivation att komma i form. nästan så jag vill tillbaka till dendär tiden och säga: gud vad snygg du är, tanya!

och tro mig, det är inte ofta jag känner mig så här om mig själv. önskar att jag kände det lite oftare.

oldies






the first skypecalls and first visit at home after i moved to Sweden.

hockey sport

idag drog min homie hem till grannlandet. det har varit rätt tomt. dock har jag fått ta en återhämtande sömn från nattens besvikelse vi inte ska snacka om (hockeyn). annars har jag vart på massage idag och sedan kollat på A-juniorernas match (hockey) och även den var en besvikelse. sorry boys, det är bara true story.


02.01.2012


känner att jag och mary inte har varit dom ända som igår, första dagen på 2012, bara har legat i pyjamas och bara degat! blev en och annan film, den ena bättre än den andre, och en massa mys innan vi somnade och fick oss en återställare på 12h sömn. det var välbehövligt med andra ord och idag har vi chillat ena halvan av dagen och lyckades under den andra halvan aktivera oss och ta oss ut i den kalla, snöstormiga världen! jajjamen, det blev lite sports gym, där vi solade och körde SpinnBodyPump vilket var alldeles underbart! nu ska vi ta och sova tidigt så vi inte slösar hela vår dag på att sova imorgon. puss




RSS 2.0