@ SILJA GALAXY


jag sitter här och är allmänt uttråkad och vääldigt väldigt trött. det fanns WLAN här på båten iaf så jag fick möjlighet och surfa omkring lite, beroende som jag är. nåja, ska småningom gå och lägga mig, snart är jag påväg hem. äntligen.


@ SILJA GALAXY


jag sitter här och är allmänt uttråkad och vääldigt väldigt trött. det fanns WLAN här på båten iaf så jag fick möjlighet och surfa omkring lite, beroende som jag är. nåja, ska småningom gå och lägga mig, snart är jag påväg hem. äntligen.


homecoming

make animation

hemhemhemhemhem!!! eller stockhom först, sen hem. adios!


beslutångest är min vän





har packat och prövat kläder hela natten enda tills nu. det är något med the homecoming som får mig i extas, sådär så jag inte kan sova. jag har problem, det största är min beslutångest. har packat ner alla mina favoritplagg, och största delen är vita kläder. vet inte hur jag ska klä mig till tågresan/stockholmsbesöket/resan med båten. men det största problemet: converse eller mina nytvättade låga vans? har med hur många par skor som helst känns det som... joggingskor, fotbollsskor, gladiatorskor, klackskor och sen måste jag välja vilka tygskor jag ska ha... herregud!
tror jag ska sova på saken_ godnatt

this is my head exploding/litterally going NUTS.

make animation

 

EFTER FLERA TIMMAR AV STÄDNING, några timmar i solen, och flera dagar med otvättat hår (sen midsommaren), så ska jag äntligen ta en välförtjänt dusch. jag blir galen av allting som har med städning att göra, även fast jag har en mängd kvar att göra! måste packa också, men det får vänta tills efter duschen, och imorgon skulle det sitta med en lååång sovmorgon.
får se om nyblivna tofflan tanya alls kan sova ensam inatt...

 


*


ska ta dammsugarn och golvmoppen och göra rent där uppe... här nere ser det ut som kaos.... KAOS. tjolahejsansa, nu måste jag börja med allvaret!


fellas, i'm back on track!



tjenare, hur är läget? =) med mig är det bra, solen skiner och det är varmt så jag har inget att klaga över. försöker chilla bort stresstankarna om att städa min lägenhet där uppe som jag ska börja med snart och över packningen, som ska börjas då jag är klar med städningen. fårse hur allt det går till helt enkelt... ibland går det såhär då man ändrar sig i sista minut och stannar på ett bättre ställe ytterligare en dag till, det vill säga min lilla sötnos.
imorgon är det som sagt avfärd mot sthlm och vasa, lämnar det här stället 4 veckor framåt och det ska bli riktigt skönt att vara hemma ett tag. nu ska jag hämta tvätten, gå en sväng till träningen och sedan städastädastäda and packa! hoppas ni har det bra som sagt, och håll utkik hörni, kanske det kommer en bildbomb snart eller nåt?


till dig anonyma




någon bättre bild på min outfit från studentfesten har jag tyvärr inte. hoppas denna bild duger dock! :)


@ coffee room, thursday



midsommar





midsommaren var toppen. första midsommaren jag firar utan familj och bekanta, så det är nya traditioner som skapas och upplevs, och nya människor får man träffa. det var en mycket fin dag med mycket god mat, trevligt folk och bra fiilis som man säger i finland. idag ska vi på sea lodge, nån spelning här i smögen, sen ska jag vidare till töreboda och göteborg med mon petit ami. skriver mer då jag hinner. pussochkram

hey baby hey


vi lever livet i smögen. chillar och har varit på smögen, i kungshamn och här hemma hos fannie i väjern. imorgon är det dags för lite midsommarfiesta på landet och senare med fannies kompisar och sen tar vi en tur till smögenbryggan och sånt för att se vad som egentligen pågår där. kommer bli en fet midsommar känner jag på mig.
nu ska vi äta våra cheeseballs och sen ska vi cykla iväg till fannies kompis louises bror för att chilla lite där. pusspuss


midsommarlåten





denhär låten ska pumpas sönder lite mer än tidigare bara för att det är midsommar.
den ultimata midsommarlåten? absolut, om det hänger på mig. lite utspelad, men vi ska spela ut den lite mer denna helg. WOHO


smögen baby!!





vad ska man säga... tåg egopics är ett måste. och vi är på väg. västkusten här kommer KAOZ gänget!


oh



bilden är från helgen då jag och min vän besökte marstrand


har inte gjort så mycket idag, tvättat, städat, fixat och varit på föreställning.
inte så många timmar kvar till vi åker till smögen med tjejerna och jag har ännu inte ens packat.
väckningen är runt 6.15-6.30 och 9.34 är avgången till smögen. kommer bli en fet helg med en massa kul!
nu ska jag sova! puss


my morning



bilden förklarar min morgon de senaste två timmarna ganska så bra.
9:30 väckning, sticka första insulindosen, gå ner till tvätten, fixa te och frulle
10:30 allt klart, äter kesella och myser mig ner i sängen med te koppen, musiken är på
12:30 hoppsan, somnade! vaknar, vandrar lite i nya lägenheten och värmer mera te. går ner till tvätten


jag kommer aldrig låta dig få se mig svag


skåune















bildbomd varsegod. kommer lite mer bilder med tiden. här har ni bilder från matchresan till skåne. enjoy_

_if she was away/_hard




den grymma dj-duon som slår till med ordentlig girl power vart dom än går har släppt två nya, asbra låtar!
if she was away och hard
nivet hur ni gör, klicka på bilden så kommer ni till dessa underbara låtarna, på spotify. listen and enjoy! för det är troligen det ända ni kan göra!

sneak peak





efter helgen får ni bilder från skåne resan och den underbara, energifulla svenska studenten. tills dess, au revoir! eller hur man nu säger!

studentfest!!

make a gif



idag har vi haft avslutning, tagit en avslutningsfika och tagit massor av bilder på de fina studenterna som sprungit ut och åkt på studentflak! så himla taggad för att ta studenten om två år. känns aslångt borta, men tiden kommer rinna iväg och då jag minst anar det, kommer jag ta studenten.
nu ska jag på studentfest, hadebra finisar!

life tastes good




hemkommen från en löprunda i det underbara regnet, nyduschad och fräsch. livet smakar otroligt bra och ikväll ska jag bara chilla och städa lite. bilden har jag fått av ida, den är från skåne resan. ni får kanske se några senare! puss på er finisar! :)


skönaste listan




jag har gjort en spellista, "ON THE ROAD". den innehåller en massa sköna låtar som man enligt mig kan lyssna på bland annat en road trip eller nånting. funkar ju för lite vardagschill hemma i rummet eller till chillkvällen med vännerna och grillen. tryck på bilden, listen and enjoy!


sista veckan!

create an avatar



skönt med bara en lektion idag! aså, så jävla chill nu, känns så jävla bra. har tränat idag redan och solat litegrann, tagit en rundtur i staden, sådär småchill nivet! nu sitter jag hemma och ska skypa med familjen. känner mej askaxig idag förresten. ingen aning aning varför!




sweden tour


Stockholm Umeå Luleå Norrköping Katrineholm Karlstad Örebro Kopparberg Nässjö Jönköping Växjö Uppsala Göteborg Kungsbacka Malmö Kristianstad Helsingborg Töreboda Linköping Mariestad Skövde


så otroligt många städer har jag fått besöka här i sverige sedan jag flyttade hit. det är så himla kul att åka buss runt omkring i landet och bara bekanta sig med nya ställen, speciellt då det här landet är så himla fint!
i helgen var det skåne som gällde. Kristianstad och Malmö var det denna gång och jag tror jag bokstavligen blev kär, speciellt i Malmö. det är en stad där jag ska bo där jag blir stor. otroligt fint var det där, och snygga killar!


UPDATE: Borlänge och Falun ska vi inte glömma!

detsamma


äntligen över!





jag ska däcka på min säng till skön musik, tvätta lite, städa mycket, och ta ikapp alla sömntimmar som jag missat i veckan. sista provet skrivet, inget plugg mera, nu är det bara att börja ladda batterierna inför ett nytt skolår, som måste vara betydligt bättre än det gångna året. nu däckar jag_

wakey


igår spelade jag match i Linköping, vann med 4-0. det var rätt skönt att vinna, och jag var riktigt nära på att göra mål! idag är det lite mulet, rätt skönt med en ledig dag från solen.
kom på förresten att jag borde köpa mig ett minneskort så snabbt som möjligt, börjar bli lite tråkigt med webcam egobilder. hehe. ska bättra mig.


-





en dålig bild får jag bjuda på idag! ska snart gå och lägga mig, imorgon är det dags för lite FG och sen match senare på kvällen. idag har det varit kokhett, verkligen aasvarmt, och jag blir bara mer och mer taggad för sommarlov. bättre kan det inte bli liksom! :)
men nu svettas jag i min lägenhet och hoppas att jag skulle ha en fläkt eller nånting, jobbigt läge.

förresten, nån av er hade undrat hur jag kom fram till att jag tatuerade just det vad jag gjorde!
grejen var att jag har alltid tyckt om tatueringar och så, sen kom min syster och mamma med idén att jag skulle tatuera nåt med diabetesen. det tyckte jag var en strålande idé så jag började leta upp fina bilder på google osv. sen hittade jag den bilden som jag har nu, blev askär i den, och den är ju jättefin på armen också. det var alltså värt att tatuera sig, och bra bild också, två saker som kommer hålla resten av livet! :)

love it




så är den klar. älskar den, asnöjd!

det är dags!!


en timmes nedräkning är det nu! snart ska jag dra mig till studion för att få min första tatuering. så som jag väntat!! är taggad till max faktiskt. bild får ni sen, puss


kan ni gissa vad jag har gjort idag?






nån som kan gissa vad jag har gjort idag?
kan ge ett tips, och det är att mat med mycket vätska eller mycket att dricka har aldrig smakat bättre än det smakar en dag som denna..


goodnight!


lagfest






har varit på lagfest hos simona, och en sväng på trädgården med de andra. såhär ungefär såg jag ut då. nu ska jag sova. rättegång imorgon. spännande fan


3





laddar upp för matchtittande med lite finsk ärtsoppa och finsk senap, haha!
Tyresö FF, ett allsvenskt lag kommer stå för motståndet, och matchen kommer vara allt annat än tråkig!
Spännande på hög nivå.


sadness is a blessing./sometimes there's light in darkness./goodnight.\


vardagen här i NKPG





sol = centralbadet!
hoppas det blir lika fint imorgon som det har varit igår och idag. då blir det fotbollskådning i fint väder och stek. gillas!

RSS 2.0