vappu!

idag ska vi festa. det ska bli så jävla kul. mina brudar och jag!

FC Sport - FC Unitedingen bra match i första halvlek, men andra halvlek var betydligt bättre. vinst blev det dock, 2-0, och det är rätt bra med tanke på hur dåligt spel vi hade tidvis. stolt över laget!

det här kallar jag att tagga


du förstör mig. tack och adjö
(klicka på bilden om du vill lyssna på "Vi klarar oss till våren" av Albin Gromer och Norlie & KKV på Spotify)


jag vet hur du funkar jag kan dig ut och innantill. så du kan hälsa ditt hjärta att allt är slut.

sometimes the smallest things is the most meaningful


Jag träffade en vän idag. Inte någon som står mig riktigt nära, men ändå en vän, eller ska man säga kompis? Det var längesedan jag hade träffat denna vän men direkt efter ett hej stannade båda till och vi började prata med varandra.
Trots att det var längesen vi hade pratat och vi mer eller mindre har pratar ordentligt nånstans vid Hovrättens strand och sånt så kändes det inte ett dugg pinsamt, tvärtom. Jag kände bara att jag blev varm och bekväm i kroppen och njöt av att prata med denna person.

Efter vår lilla diskussion, som bestod i huvudsak av "Hur mår du?", "Vad gör du här?" och sådant basic small talk blev jag på så bra humör. Jag blev glad, varm i kroppen och kunde inte sluta tänka på hur kul det var att träffa denna gamla vän.

Ibland kan små diskussioner, små hälsningar och ord göra susen och dagen till den bästa man haft på länge.

awesome
det där är både creepy och awesome. nu kan man ju börja ha konserter med alla döda artister ju... haha.
COOLT

helgen


sonyas instagram bild.

igår hade vi seriepremiär, och gud så skönt det var att sparka igång säsongen! det var första gången jag då jag faktiskt inte var ett dugg nervös inför matchen utan jävligt taggad! matchen gick bra och vi fick får första vinst (3-1) i bagaget. efteråt hade man en skön känsla, och då fick man äta en god middag med bra samvete och umgås med danni och malin. de kom hit och vi snackade och kollade en snutt på footloose.
idag har jag bara tagit det lugnt. går som en åldring pga ont i svanskotan så det kanske ser lite lustigt ut. trots det ska jag ta mig till träningen i eftermiddag och senare åka till Vörå med isabella.

 läget....

trött som fan, sov inte så bra inatt. hemma, äter och chillar tills jag ska på träning. tror jag ska ta en powernap nu så jag får lite mer krafter inför träningen ikväll. idag ska jag inviga mina nya fotbollsskor.


internatliv
har tagit min första dusch här i Vörå, i mitt rum. helt chill, fast jag hade problem med att få det att funka.

nu ska jag vara här då, 6 veckor. testa hur det är och sen får vi se vart jag väljer att vara i höst. klockrent.

nu är det Barca - Chelsea med bella som gäller. godnatt

mina honeys har anlänt!!!

tillökning i min kissemisse familj. och dessa honeys kommer jag stortrivas i! kunde gå runt med dom 24/7! dessa är bekvämaste. skorna. EVER!!!! Alla kategorier. som gjorda för mig.

hoppas på att dom kommer med x antal mål under säsongen.

den människan jag ser upp till
världens bästa linda. kusinvitamin. alla borde ha en linda i sitt liv. inte vilken linda som helst. utan kusinvitamin linda.
kanske den enda kvinnliga personen i den realistiska omgivningen som jag ser upp till. jag är evigt tacksam att denna människa finns i mitt liv.

lots of love to you cuz. du rockar!

saknad


thank you
tack anonym =) gosig låt!

@£$€£{8!#"

det blev tvåsiffrig vinst igår kväll för mitt lag. eller vårt? 10-0 och otroligt fina mål. mest från fasta situationer. men det är bra, för det betyder att vi kan utnyttja dem. kändes riktigt bra förövrigt att vinna, man blir taggad inför nästa helgs seriepremiär. gud så bra det känns!
idag har jag skrivit prov. imorgon ska jag skriva prov. så idag måste jag läsa på prov. känner att jag måste satsa lite på dessa prov, så för en gångs skull känner jag mig lite taggad för att läsa! för ovanlighetens skull.... så ska jag lämna datorn och satsa på läsningen. puss

come on team

flätad och fit 4 fight. #gameday

 

fit 4 fight. nu ska vi kick some ass!


pluggmusik
lisa miskovsky. hockeyspelare och sångare. inte illa pinkat, va?

and I just loooove Saturdays... eller?inte denna lördag......

 


fredagsfin?


Snygg. Ren. Fredagsfin. Utekväll med tjejerna.

Så skulle jag beskriva min kväll och mig själv i mina "drömmar" just nu. Men näe, istället låter det såhär:

Smutsig. Sliskig. Äcklig. Powernap och myskväll i pyjamas.


Så kan det låta ibland. Och så kommer det låta i stort sett hela helgen. Jag har nog tänkt gå i duschen och fräscha upp mig, men det kommer inte bli mycket "se bra ut", för helgen kommer gå ut på att spela och träna fotboll och läsa på prov som jag har nästa vecka på provveckan. Och skriva färdigt hälsokunskapsportfolion. Och en modersmålsessä. 3 prov och 2 större skrivprojekt. Wish me good luck. Borde satsa lite mera på denna provvecka än förra. Den gick åt skogen....


sometimes it gets so twisted inside my head that I just want to run away from this body of mine, that keeps me as a prison with my thoughts.

Ibland gillar jag mig själv. Jag kan se mig själv i spegeln och vara hyfsat nöjd över vad jag ser på. Gå runt omkring och le för att jag vaknade i en kropp som jag gillar och med ett utseende som ser bra ut. Men på något vänster lyckas jag förstöra den känslan under dagens lopp. Det är något som förvrängs under dagen. Det är min självbild. Men vad det beror på vet jag inte.

Ibland gillar jag mig själv. Det är såna dagar då jag har hållit mig nyttig. Ätit enligt ett strikt schema, och tränat. Ibland kanske två pass, ibland ett, men det ska minst vara ett pass där jag förbränt ordentligt med kalorier. Då jag äter enligt det strikta schemat blir det alltid så lite kolhydrater som möjligt och så lite som möjligt. Jag undviker att äta onödiga grejer och i onödan. Undviker att ta en titt i kylskåpet och ibland undviker jag till och med att komma hem, för chansen är så stor att jag öppnar kylskåpsdörren och faller för frestelsen och börjar hetsa i mig all sorts mat.

Idag var det en sådan dag. En dag som jag hatar. En dag då jag inte får kontroll över mig själv, eller mitt ätande. Det började nångång för längesen och har blivit ett problem. Det har format sig sakta men säkert. Och nu är det ett problem som kommer, periodvis.
Idag åt jag som en elefant. Jag åt såå mycket. Och ångesten bara ökade, illamåendet var obeskrivligt. Jag vet inte ens varför jag gör som jag gör. Och det händer ju så himla ofta. Bara jag kunde hitta någon sorts inre lugn och ro och bara ta det lugnt då jag äter. Eller ens kunna hålla mig nyttig i några dagar. Jag vet inte vad det är, men en sak är säker: det är jobbigt.

Jag vill bara ta mig ur den onda cirkeln.

tjejhumor


det närmar sig...

Det är 10 april och seriestarten för flera ivriga lag både i Finland och Sverige närmar sig med stormsteg! Vår första seriematch spelas hemma den 21 april, och denna brud är enormt taggad för den 11 dagar långa väntan och träningstiden innan det ska sättas igång!
Denna helg spelar IFK Norrköping DFK sin första match och helgen efter har Smedby AIS sin första seriematch. Dessa två Norrköpings-lag kommer jag följa stenhårt och hålla tummarna för hela säsongen! Två kära lag, med underbara och duktiga spelare! Båda har klarat sig galant på försäsongen, så nu gäller det bara att visa vad Norrköpings lag går för från första början!

KÖR HÅRT TJEJER!bild från förra årets truppbild. Bild från Smedby AIS saknas.

bästa


now my life is sweet like cinnamon, like a fucking dream I'm living in.


påskmiddag i lördags


the final countdown


känner mig verkligen som världens sämsta bloggare, men jag har verkligen haft fullt upp med friends hela påsken. tiden har gått hur snabbt som helst och jag har försökt spendera så mycket tid som möjligt med kompisarna och försökt hinna träna på det. sena nätter, tomma glas, men jag känner mig ändå pigg och välmående.

dessutom är det 28 dagar tills lilla jag blir 18. nedräkningen kan börja. woho

påsksöndagfyra utgående tjejer och jag i mysbyxor. mysigt, men sånt är det ibland. hengessä mukana!

blame it on my ADD baby


trumma trumma trumma på din dumma melodi

kan beskriva denna dag med några enstaka ord: sjukling, tråkigt, match, Nadine, trött, konstig.

det får ni nöja er med. nu ska jag sova.

she strikes again!
alltså denna brud är ju så jävla klockren! tredje shit snubbar-videon och jag kan inte sluta skratta. love you, bianca!

the light we had is burning out


*


quote
- You’re young until you’re not. You love until you don’t. You try until you can’t. You laugh until you cry. You cry until you laugh. And everyone must breathe until their dying breath.


fitspo/thinspo

jämfört med gårdagen har denna dag varit bra. jag omges verkligen av underbara personer som alltid får mig på så himla bra humör och det är jag så oerhört tacksam för!
jag och underbara Nadine var på gymet idag, körde lite spinning och gymmade på egen hand. det var riktigt skönt och det är lätt och taggande med Nadine, man blir triggad av hennes motivation till träning! och den tjejens kropp alltså!! man får fitspiration av att bara umgås med henne, haha
RSS 2.0