dag 7 – Min(a) bästa vän(ner).



Maria Kungen

Maria och jag har känt varandra så länge som vi båda har bott i Norrköping. Det klickade ganska bra mellan oss direkt i början, och plötsligt spenderade vi jättemycket tillsammans. Maria är en väldigt tuff och självsäker tjej, ärlig och äkta. Hon kompletterar mig känns det som. Hennes självsäkerhet och mitt osäkra jag, vi går ihop. Vi har lite sådär smått sjuk humor och kan skratta tillsammans. Vi kan snacka om en massa tillsammans, vi är båda ganska erfarna i livet och kan dela med oss av det vad vi varit med om. Och även fast vi sitter tysta båda två, en bit ifrån varandra så känns det som att vi pratar med varandra. Det är sjukt hur någon människa under så kort tid bli så viktig till någon. Det känns helt enkelt tomt då hon inte är här i Norrköping.
Hon är min go girl, min peppare, min högra arm, min syster... Allt faktiskt. Hon är grym. Och jag ser upp till henne.





Christa Sista'

Var ska jag börja? Efter alla dessa år är vi bästa vänner. Du är den som står mig närmast, och du är den som absolut känner mig bättre än någon annan. Det började visst nångång i förskolan då jag träffade dig där då du var efter din syster. Fortsatte med att vi spelade i samma fotbollslag. Och sen bara blev det.
Jag har så sjukt många minnen med denna person. Så sjukt mycket har vi gått igenom. Hon stod vid min sida under jobbigaste perioden i mitt liv. Jag kanske aldrig har tackat henne ordentligt, men jag är så sjukt tacksam över att du alltid var där.
Vi har alltid sjukt kul ihop. Vi kan omväxla mellan seriöst och oseriöst. Vi kan snacka om allt. Du dömer mig aldrig, för du vet hur jag är. Du känner mig, ut och in.
Du och jag, vi är gjorda för varandra. Jag saknar dig sjukt mycket här. Men vår vänskap klarar allting, så vad skulle lite distans göra?
Väntar så mycket på tills du går ut gymnasiet och tar dina pick och pack och flyttar till STHLM ;)
Jag saknar Christa. Varje dag. Och du vet att jag skulle kunna skriva hur många rader som helst om dig, men jag behöver inte göra det. För du vet att du är jätte viktig!


Kommentarer
Postat av: christa

christas sista lista i hennes kista ;) minns du? :)

Darling, tack! Och du har rätt, du behöver int skriva nåt, ja vet va du tänker! :)

Och lite distans är inget problemt, det är ju inte så att nån av oss dött ;)

Puss, snart är min älsklingsbästavän här me mej o äter pepparkakor!

2010-11-30 @ 18:16:22
URL: http://lifeofchribz.blogg.se/
Postat av: Hermannlena

i sow this site while i was looking for a site with uesful information it really helped me. nice job you are doing please keep it on.

2012-05-09 @ 12:17:47
URL: http://hermannlena.blog16.com
Postat av: joel

hoppas du får en trevlig onsdag:)

2012-05-09 @ 12:55:58
URL: http://joellindbergs.blogg.se/
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Gillar du tävlingar? Fortsätt läsa!

Gillar du inte tävlingar? Kika in bloggen och se om det är någonting annat du gillar! :D



Annars vill jag tipsa om en tävling där du kan vinna ett jättefint armband: http://angelica.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-ett-jattevackert-armband.html

2012-05-09 @ 14:19:50
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: Blogg

Härligt :)



http://www.videofy.me/v/505924

2012-05-09 @ 14:20:54
Postat av: Annika

Fin blogg :)

2012-05-09 @ 20:32:27
URL: http://blogofphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0