memory 1: mest lovande flickjunior 2008



Det var säsongavslutning 2008. En säsong som varit klockren för mitt lag. Och mig.
Jag fick börja träna med B-juniorerna, som mestadels bestod av flickor födda 1992. Jag fick en plats i laget.
Vi började inte säsongen så jättebra, det snackades väldigt mycket om att hur vi skulle vara kvar i division 1. Det blev många förluster. Inget funkade riktigt.
Men det var något som hände på höstsäsongen. Vi blev mer som ett lag, vi spelade bra och vi vann match efter match. Jag tror det var nästsista matchen då vi säkrade att gå upp i FM-ligan. Den matchen spelades i Salo och vi firade efter matchen med jordgubbar och godis, som vi gjort alltid efter våra vinster.
Vi gjorde historia i vår förening. Och vi gjorde det så jävla bra.


Vi satt där på säsongavslutningen för VIFK. Det var alltid lika roligt att se vem som fick pris, och för att jag året innan fick guldgossepriset så förväntade jag inte något pris iår. Men att sedan få höra sitt eget namn efter att de presenterat priset som stod under kategorin "årets mest lovande flickjunior 2008" så blev jag helt paff. Pulsen ökade och jag kände rysningarna gå igenom hela kroppen. Jag kunde inte tro mina öron, eller ögon, och då jag tog trapporna upp på scen brände tårarna bakom ögonlocken. Jag hade verkligen vunnit detta pris, det var så himla stort för mig. Nu skulle även mitt namn ingraveras på den stora pokalen bland grymma spelare som spelade fortfarande idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0